Voi nähdä uutisia Afrikkalainen Mango pop-up-mainoksia tai Dr. Oz Näytä esillä. Joten mitä on kaikki sirinä noin ja se todella auttaa sinua laihtua?

Tämä painonlasku täydentää valmistettu otteita mehevä länsiafrikkalaisen hedelmiä Irvingia gabonensis (tunnetaan myös nimellä Afrikkalainen mango), siemenet on ylistetty sen kyky vähentää kehon rasvaa, paino ja jopa kolesteroli ja leptiini tasot ylipainoinen aiheita tuoreen tutkimuksen lehdessä lipidien terveys ja sairaus.

Afrikkalainen mango oli niitti, monet heimot Kamerunissa ja Nigeria, ja yksi näistä heimoista on hento muodostaa sekä alhainen esiintyvyys sydän, sanoo Julius Leon, PhD., yksi tutkimuksen ensisijainen tutkijoita ja dosentti ravitsemuksellisia biokemian Yaoundéssa Kamerunissa.

Klikkaa tästä ja Lue lisää siitä, että Afrikkalainen Mango

Afrikkalainen Mango laihtuminen Faktaa

Tutkimuksen mukaan aiheita, jotka ottivat tämän Afrikkalainen mango siemenet ote kahdesti päivässä, osoitti merkittäviä parannuksia niiden paino, kehon rasvan ja vyötärönympärys sekä surmasi numeroita, jotka osoittavat parempaa sydänterveyden 150 mg kuten plasman kokonaiskolesteroli, LDL-kolesterolin, verensokerin, C – reaktiivinen proteiini, adiponectin ja leptiini-kaikki muuttamatta niiden ruokavaliota ja kunto rutiini. Lisäksi tutkimusten samanlaisia tuloksia laihdutus (noin 8-10 kiloa) tekemättä muita elämäntapamuutokset aiheita.

Hyvä kuulumiset on että, tähän mennessä ei haittavaikutuksia on raportoitu. Tämä on ruokaa, joka on kulunut vuosisatoja melko suuria määriä (päivittäinen kulutus yli 10 vuotta tietyt heimot raportit), ote tohtori Leon sanoo. Meillä ei ole negatiivit mennessä raportteja. Kuitenkin jotkut raportit lisääntynyt libido on kuiva tietooni käyttäjien VitaLean UK. täydentää, joka auttaa eroon puntaa ja tuntea seksikkäämpi? Kuulostaa hyvältä meille! Mutta onko se liian hyvältä ollakseen totta?

Kun koehenkilöt löydä alkuvaiheen, tutkimus on tehtävä nähdä, jos jatkuva täydentäminen antaisi mitään lisäetuja. Itse asiassa Tanya Edwards, MD, km, (yksi Dr. Oz yhdyshenkilö) kirjoitti blogissaan, että kun hän yritti itse täydentää, hän menetti alkuperäisen seitsemän kiloa, mutta ei pidä menettää jatkuva käyttö (ja havainnut saman potilaidensa kanssa).

Klikkaa tästä ostaa paras Afrikkalainen Mango

Kokeile Afrikkalainen Mango-uutetta?

Vaikka saatat kohdata joitakin alkuperäisen hyötyvät ottaen täydentää, tuomaristo on edelleen rikki vaikutukset kestävät tai jos jatkat nähdä tuloksia säännöllisessä käytössä.

Voit halutessasi testata sitä itse muista etsiä tuotteita, jotka todella sisältää uutetta, nimeltään IGOB131. monet täydentää markkinoilla ei, vaikka ne on merkitty Afrikkalainen mango.

Klikkaa tästä ostaa paras Afrikkalainen Mango