Anti-Aging Skin Care-7 uiteinden op zoek jongere

Wilt u kijken jonger? Lets face it, tegenwoordig, wie niet? Zodra het was gewoon beroemdheden en degenen in de publieke belangstelling die bezorgd over oudere op zoek groeide iedereen oud sierlijk! Nu 40 is de nieuwe 30 en mannen evenals vrouwen de zorg over hun uiterlijk, er is zelfs een trend in de samenleving te discrimineren tegen de oudere generatie.

Wat kunt u doen om te blijven kijken jongere? Er is geen Anti Aging Magic Potion, dat zal duidelijk je rimpels ‘s nachts, maar met discipline en een goed Anti Aging huidverzorging routine in plaats zult u op uw manier om te kijken jongere voor meer.

Er zijn vele drastische oplossingen beschikbaar voor anti het verouderen zorg van de huid om te helpen je jonger, uit de traditionele cosmetische facelift te injecteren van chemicaliën zoals Botox in de huid om een tijdelijke rimpel effect vloeiend maken. Niet iedereen is bereid of financieel kunnen gaan naar deze uitersten. Dus wat kan je doen op een dagelijkse basis die u gevoel en look jongere helpen zullen? Door de 7 onderstaande stappen, zult u op uw weg naar een meer jeugdig uiterlijk voor meer. En vergeet niet het is nooit te laat (of te vroeg!) om te beginnen een goede anti het verouderen routine.

Zeven tips op zoek na uw lichaam en geest:

1. Drink veel water elke dag-de meeste artsen adviseren 7 tot 10 glazen per dag. Water opvliegers toxines, je lichaam en huid schoon te houden. Ook zal uw huid zien duidelijker en voller als het niet droog. Zeker de eerste stap voor anti het verouderen huidzorg te kijken jonger.

2. Eet een gezonde evenwichtige voeding, iets uit alle voedselgroepen van de grote elke dag opnemen in uw dieet. Eet veel vezels en verse groenten en fruit. De Britse regering wordt aanbevolen vijf porties van fruit en groenten worden gegeten dagelijks, maar dit moet het minimum bedrag dat u eet. Groenten en fruit bevatten veel essentiële vitaminen en mineralen die helpen onderhouden en repareren van de huid en cellen. Niet alleen zal uw huid er jonger, maar je lichaam beter zal leeftijd en zult u minder vatbaar voor veel voorkomende ziekten van de ouderdom. De prefect anti het verouderen huid zorg oplossing Vermijd ook eten van vette en vette voedingsmiddelen die verhoging van uw gewicht, maar geven u niet om het even wat voedingswaarde. Mensen met overgewicht in het algemeen kijken en voelen veel ouder dan ze zijn.

3. Streven naar een stress-vrije, kalm bestaan leiden. Als u zijn benadrukt het lichaam releases chemicaliën die jaren geleden zou hebben geholpen je te maken met het probleem met de strijd of vlucht. Aangezien dit niet een oplossing voor de meeste van de hedendaagse problemen van het leven, zal de chemische stoffen blijven in uw lichaam en ertoe leiden dat u fysiek of mentaal ziek geworden. Ervoor zorgen dat u goed slapen en oefening regelmatig. Gebruik welke technieken u helpen om te ontspannen – nemen een lang warm bad, massage of aroma-therapie zijn slechts een paar te proberen. Vergeet niet, extreme stress zal enkel leiden tot je haar te gaan witte en uw gezicht te kijken moe en bekleed. Geniet van het leven!

4. Regelmatige oefening, genomen ten minste 3 keer in een week en de dagelijkse indien mogelijk, zal wonderen in u te helpen look en feel jonger. Zorgen dat de oefening is krachtig genoeg om je uit te breken in het zweet en uw huid ziet er jonger als toxines worden gespoeld uit. Vergeet niet om contact op met uw arts voordat u uw oefening regime drastisch wijzigt.

5. Vermijd UV-straling als het is de belangrijkste oorzaak van voortijdige huidveroudering en rimpels. Zorg ervoor dat u hebt altijd voldoende zonbescherming van het klimaat en uw huidtype. Kopen gezicht moisturizers die UV-bescherming voor dagelijks gebruik bevatten. Gebruik van een goede kwaliteit hoge factor zon crème moet deel uitmaken van uw dagelijkse routine. Een tan misschien voor een tijdje goed uitzien maar u zal de leeftijd en rimpels snel en meer vatbaar voor ziekten zoals kanker van de huid.

6. Probeer te snijden uit nicotine en alcoholconsumptie. Roken zal u leeftijd als chemische stoffen in de rook veroudering op de huid zijn en zal worden afgewikkeld uw anti veroudering van de huid zorgproces. Bovendien, als u voor altijd loensen te door middel van rook bevorderen zijn, kraaien lijnen rond de ogen verschijnt al te snel. Alcoholische dranken bevatten vele giftige stoffen die schadelijk voor uw gezondheid zijn. Overmatig drinken betekent dat uw lever niet langer copes met uw lichaam van deze toxine te bevrijden.

7. Kijk voor skin care producten die anti-aging zijn (die met de ingrediënten vitamine C, retinol en Ceramiden zijn zeer goed). Probeer verschillende anti veroudering skin care producten om te zien welke werken beste voor u en hydrateren dagelijks. Vergeet niet, als u goed gevoel over jezelf, je zal er goed uitzien.