Punaviini ja jotain punaista viiniä kutsutaan resveratrol voi olla sydämen terveenä. Selvittää tosiseikat ja hype punaviiniä ja sen vaikutus sydämen.

Punaviini kohtuudella, on pitkään ajateltu sydän terve. Alkoholin ja eräiden aineiden punaviini kutsutaan antioksidantit voivat ehkäistä sydänsairauksien lisääntyviä hyvä kolesteroli ja suojaavat valtimo vahinkoa.

Vaikka punaviini uutisia saattaa kuulostaa hienoa, jos voit nauttia lasillisen punaviiniä ilta-ateria, lääkärit ovat varovaisia kannustaa kaikkia alkaa juoda alkoholia. Tämä johtuu liian paljon alkoholia voi olla monia haittavaikutuksia elimistössä.

Silti monet lääkärit ovat yhtä mieltä siitä, että jotain punaviini näyttäisi autat sydän. On mahdollista, että antioksidantteja, kuten flavonoideja tai niminen resveratrol, tervettä sydämen etuja.

Miten punainen viini sydän on terve?

Punaviini näyttäisi olevan jopa enemmän sydän-terveellistä etuja kuin muita alkoholia, mutta on mahdollista, että punaviini ei ole mitään parempaa kuin olutta, valkoviiniä tai viinaa sydänterveyden. Ei vielä ole selvää näyttöä siitä, että punaviini on parempi kuin muut alkoholin sydän-terveellistä virkamieskuntaa.

Antioksidantit punainen viini nimeltään polyfenolit voivat suojata limakalvon verisuonia sydämessäsi. Polyphenol kutsutaan resveratrol on yksi aine punaviiniä, joka on saanut huomiota.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut

Resveratrol punaviini

Resveratrol voi olla avaintekijä punaviiniä, joka auttaa estämään vahinkoja verisuonia, vähentää pahan kolesterolin ja estää veren hyytymistä.

Useimmat tutkimukseen resveratrol on tehty eläimillä, ei ihmisiä. Hiirillä, koska resveratrol tutkimusten että antioksidantti voi myös suojata heitä lihavuuden ja diabeteksen, jotka molemmat ovat vahvoja riskitekijöitä sydänsairauden. Tuloksista raportoitiin vain hiirillä ei ihmisissä. Lisäksi saada sama annos, Resveratrol käyttää hiirillä tutkimukset henkilö olisi juoda yli 60 litraa punaviiniä joka päivä.

Jotkut tutkimukset osoittavat, että resveratrol voisi liittyä riski on pienempi tulehdus ja veren hyytymistä, jotka molemmat voivat aiheuttaa sydänsairauksia. Lisää tutkimusta tarvitaan, ennen kuin tiedetään, onko resveratrol oli syy vähentää riskiä.

Resveratrol, viinirypäleet, lisäravinteet ja muut elintarvikkeet

Resveratrol punaviini tulee viinin valmistuksessa käytetyistä rypäleistä iholta. Koska punaviini on käynyt rypäleen nahat on valkoviiniä, punaviiniä on enemmän resveratrol. Vain syö rypäleitä tai juominen viinirypälemehun, on ehdotettu yksi tapa saada resveratrol ilman alkoholin. Punainen ja violetti rypälemehujen voi olla sama sydän-terveellistä eduista punaviiniä.

Muut elintarvikkeet, jotka sisältävät joitakin resveratrol ovat maapähkinät, mustikkaa ja karpaloa. Ei vielä tiedetä, kuinka hyödyllistä syöminen viinirypäleet tai muita elintarvikkeita voi verrata juominen punaviiniä, kun kyse on sydänterveyden edistäminen. Resveratrol, ruoka ja viini määrä voi vaihdella suuresti.

Saatavilla on myös Resveratrol täydentää. Vaikka tutkijat ole löytänyt mitään pahaa resveratrol täydentää, resveratrol täydentää useimmat ei voi imeytyä kehon.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut

Miten alkoholi auttaa sydän?

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että kohtuullisesti alkoholia kaikenlaisten saavat sydämesi, paitsi alkoholi löytyy punaviiniä. Se on ajatus, että alkoholi:

  • Nostaa HDL (HDL) kolesterolia, hyvä kolesteroli
  • Vähentää veren hyytymistä muodostumista
  • Ehkäisee valtimo vahinkoa aiheuttama korkea LDL (LDL) kolesterolia, paha kolesteroli

Juo kohtuullisesti — tai ei ollenkaan

Punaviiniä sydän-terveellistä hyötyjä lupaavalta. Ne, jotka juo kohtuullisesti alkoholia, kuten punaviiniä, näyttävät alentaa sydänsairauksien riskiä. Tarvitaan kuitenkin lisää tutkimusta, ennen kuin tiedämme, onko punaviini muutakin alkoholia, kuten oluen tai väkevien alkoholijuomien sydämesi parempi.

Eivätkä American Heart Association tai National Heart, keuhko, ja Blood Institute suosittelen että aloitat alkoholin vain estämään sydänsairauksia. Alkoholi voi aiheuttaa riippuvuutta ja voivat aiheuttaa tai pahentaa muita terveysongelmia.

Juot liikaa, lisää riskiä korkea verenpaine, korkeat triglyseridiarvot, maksavaurioita, lihavuus, tiettyjen syöpätyyppien, onnettomuudet ja muita ongelmia. Lisäksi juo liikaa alkoholia säännöllisesti voi aiheuttaa kardiomyopatia-heikentynyt sydänlihaksen-oireita sydämen vajaatoiminta aiheuttaa joillakin ihmisillä. Jos sinulla on sydämen vajaatoiminta tai heikko sydän, sinun tulisi välttää alkoholia kokonaan. Jos otat aspiriinia päivittäin, välttää tai rajoittaa alkoholin riippuen lääkärin ohjeita. Voit myös ei pitäisi juoda alkoholia, jos olet raskaana. Jos sinulla on kysyttävää eduista ja alkoholinkäytön vaaroihin, puhua lääkärisi sinulle suosituksia.

Jos olet jo juoda punaviiniä, tehdä kohtuullisesti. Kohtalainen juominen määritellään keskimäärin kaksi juomia päivässä miesten ja yksi juoda päivässä naisille. Miesten raja on korkeampi, koska miehet yleensä painavat enemmän ja enemmän entsyymi, joka metabolizes alkoholia kuin naiset.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut