Alsof bruiloften zijn niet hectisch genoeg, maar als het gaat om een Aziatische bruiloft is alles altijd twee keer zo druk, met twee keer zoveel evenementen, twee keer zo veel gasten en de bruid moet twee keer zo veel outfits!

Nu adays met zo veel aan de hand loopt tot en zelfs na de bruiloft, bruid-to-be zijn niet alleen boeken van make-up artiesten voor hun trouwdag, ze zijn het boeken van hen voor hun Dholki Night (Hen Night) en Mendhi ( Henna Night) ook.

Boekt u een make-up artiest voor uw bruiloft en andere evenementen is het altijd een goed idee om je onderzoek, eerste en zeker een proef met een paar make-up artists, zodat u degene die het beste bij u ophalen. Voor meer tips over hoe om te kiezen voor een make-up artist een kijkje nemen op mijn artikel over hoe je een professionele make-up Artist voor uw trouwdag te kiezen.

Aziatische Bridal Make-up

Aziatische huidskleur verschilt duidelijk van zijn Europese tegenhanger. Kijk gracieus en elegant op uw trouwdag door het volgen van de Aziatische bruids make-up tips hieronder. Verbeter de schoonheid van je gelaatstrekken en bewonderd worden om die perfecte, smetteloze kijken op uw trouwdag.

Aziatische Bridal Make-up ziet er geweldig uit op uw speciale dag

Er is niet een bruid in de wereld die niet wil dat ziet er prachtig uit op haar trouwdag. Aziatische bruids make-up is niet moeilijk toe te passen en zo lang als je pointers houden een paar simpele tips en in het achterhoofd, terwijl u het zetten van uw bruids-make-up Aziatische op je zal eindigen op zoek naar een ongelooflijke schoonheid. De sleutel is om te weten wat er goed uitziet op je kleur wijs en hoe de verschillende producten toe te passen om te kijken mooi en natuurlijk op uw trouwdag.

Vergeet niet dat Aziatische bruids make-up is in tegenstelling tot elke andere soort van make-up. Je nodig hebt om het toe te passen op zo'n manier dat u er goed uitzien op foto's en op video, maar nog steeds uitzien als jezelf. Veel vrouwen hebben toegepast hun make-up en nu terug te kijken op hun bruiloft foto's en ineenkrimpen. Een goede make-up artiest zal begrijpen van de eisen van die op camera en zal in staat zijn om uw Aziatische bruids make-up aan te passen, zodat het zichtbaar wordt op de camera. Het kan een goed idee om een proefvaart voor de bruiloft, zodat u kunt zien of de look die je krijgt is degene die je wilt hebben zijn.

Als je niet iemand om u te helpen uw Aziatische toepassing bruids make-up kun je nog steeds mooi uit te zien op uw grote dag. Vergeet niet dat kleur en de manier waarop ze oog make-up wordt toegepast kan echt van invloed zijn of uw ogen zal kijken groot en mooi, of ze kijken erg klein en dicht bij elkaar. Lichte kleuren zullen je ogen open en laat iedereen zien hoe groot en mooi ze kunnen kijken. Alleen niet vergeten om ze te laten pop een dunne lijn van donkere eyeliner gebruiken om uw ogen definitie en dimensie te geven.

U wilt kleuren die werken met uw eigen oogkleur te gebruiken. Paars, roze en bemoste greens zullen vaak mooi en warm, twee dingen die u zoekt in de Aziatische bruids make-up. Vergeet niet om zorgvuldig toe te passen uw kleuren en tijd mengen door te brengen.

U wilt ook ervoor zorgen dat uw huid perfect ziet er zo een goede basis en concealer zijn twee producten die thuishoren in een Aziatische bruids make-up kit. Match deze naar uw huidskleur en zorg ervoor om zich te mengen weg alle lijnen, zodat ze niet opdagen op de camera. Een vlekkeloze canvas zal je echt helpen ziet er geweldig uit op je trouwdag.

Door te leren hoe goed toe te passen Aziatische bruids make-up kunt u ervoor zorgen dat je kijkt zo mooi als je jurk en dat uw foto's zullen er geweldig uitzien voor de komende jaren.

Tips voor het Aziatische Bridal Make-up

 • Gebruik corrigerende make-up op je gezicht om alle fouten en tekortkomingen te verbergen.
 • Vorm of plukken van uw wenkbrauwen minstens een week van tevoren van uw bruiloft.
 • Trakteer uzelf om naar huis te gezichtsbehandelingen een maand van tevoren van uw bruiloft met die acne break outs te voorkomen.
 • Reinigen, hydrateren en toon uw huid voor het aanbrengen van de make-up.
 • Kies een stichting die compatibel is met uw huidskleur. U kunt ook mengen en wiskunde verschillende tinten van de stichting voor het verkrijgen van de gewenste schaduw.
 • U kunt gebruik maken van een bijpassende concealer om donkere kringen en wallen te verbergen.
 • Dep uw huid met een ijs-spons voor die perfecte look.
 • Oogschaduw in goud, rood of turkoois blauw zijn voorkeur. Blend het in je huid.
 • U kunt gebruik maken van verschillende tinten oogschaduw voor de oogleden en wenkbrauwen.
 • Waterproof mascara het beste is voor de trouwdag.
 • Gebruik maken van donkere lippenstift voor volle lippen. Lichtere tinten zien er goed uit op dunne lippen.
 • Druk je lippen met een tissue om overtollig lippenstift te verwijderen.
 • Vergeet niet om uw lippen lijn met een bijpassende lipliner om de lippenstift voorkomen vlekken.
 • U kunt gebruik maken van een goede wimperkruller op je wimpers voor die betoverd kijken.