Brush Cleaner

Het bezit van gezonde en veerkrachtige haar is iets dat we allemaal willen. Zo hebben we onze haren borstel en het gebruik van de beste shampoo en conditioners volgens onze haartype en alles doen wat andere dingen. Maar hoe velen van ons ervan bewust zijn dat het reinigen van penselen regelmatig wordt ook een deel van uw dagelijkse haarverzorging? Zo, samen met regelmatig haar schoonmaken, zorgen dat je je kwasten schoon van tijd tot tijd om elke vorm van infecties van het haar te voorkomen. Als u gedeelde uw penseel, zorg ervoor dat u het schoon voordat u hem gebruikt.

Deze zelfde aspect kan worden gevolgd in het geval van make-up kwasten ook. Make-up kwasten zijn dan ook vaak gebruikt, is het belangrijk om ze schoon van tijd tot tijd. In feite, make-up borstels worden gebruikt voor het aanbrengen van meerdere kleuren. Dus binnen een zeer korte tijd de borstels eisen aan schoon en klaar voor de volgende aanvraag. Een goede reiniging is belangrijk omdat het helpt bij de toepassing van make-up in een schone en precieze wijze. Gebruik reiniger borstel van tijd tot tijd om uw make-up kwasten schoon en bacteriën vrij.

Het reinigen van kwasten

Het schoonmaken van een penseel goed zal toevoegen jaren van de levensduur van de borstel. De meeste mensen schone penselen onjuist. Hun reinigingsmethoden kunnen eigenlijk de levensduur van een goede kwast. Goede reiniging begint voordat je zelfs beginnen te schilderen!

Het is tijd voor een aantal moeilijke liefde. De dure borstels worden geruïneerd, omdat je niet goed reinigen. Het kostte me een paar jaar van experimenteren om erachter te komen een manier om goed schoon te penselen, ongeacht of ze zijn synthetische vezel die wordt gebruikt voor latex verf of natuurlijke vezels gebruikt voor olie-verf. Geloof het of niet, ik heb een paar penselen die zijn gebruikt meer dan 100 keer. Ze zien eruit als nieuw, en de haren hebben geen verf in waar ze verbinding maken met de borstel lichaam.

Je kon niet betalen me te poetsen-revival producten te gebruiken. Ik heb gelezen de etiketten bij vele gelegenheden, en de schedel en gekruiste beenderen beeld vertelt me ​​dat sommige van deze producten zijn zeer giftig. Bestudeer het etiket van deze producten en je zult vaak zien de chemische namen aceton, methanol, methyleenchloride, tolueen en xyleen. Sommige van deze zijn zeer gevaarlijk en kan leiden tot ernstige en blijvende gezondheidsproblemen. Het is gemakkelijker en veiliger om gewoon te leren hoe de zorg voor uw penselen in plaats van proberen om ze terug te brengen uit de dood.

Het proces van het reinigen van een penseel begint bij het begin van het schilderij dag. Al te vaak zie ik mensen nemen een nieuwe borstel of een droge en direct dompel het in de verf. Dit is naar mijn mening, is een vergissing. Op warme, droge dagen de verf aan de buitenkant van de borstels op in de buurt van de handgreep kan uitharden binnen een uur of twee.

U kunt dit voorkomen of vertragen van de verharding van de verf, door bevochtiging de borstel met water alvorens het te gebruiken. Gebruik water bij de toepassing van latex of verf op waterbasis. Als je schilderen met olieverf, dip de borstel in de verf dunner voordat je verf op de borstel. Zorg ervoor dat u licht schud het overtollige water of thinner verf vóór het dompelen de borstel voor de eerste keer in de verf.

Als je pauzes tijdens het schilderen, moet u de borstel eruit te komen van de zon, en wikkel het met een vochtige doek, indien u gebruik maakt van latexverf. Deze lap stopt de verdamping van water en andere chemicaliën uit de verf. Het houdt de verf op de borstel vers. Gebruik een doek gedrenkt in thinner als je solliciteert op basis van olie verf. Het is aangeraden om de verf op te slaan dunner doordrenkte doek en een borstel in een gesloten container voor de veiligheid. Als buiten schilderen, zal ik echt schoon mijn penseel als ik stop om te lunchen. Het duurt slechts twee minuten te reinigen een borstel, zodat ik niet verliezen veel tijd van mijn welverdiende rust.

Ik heb mensen gezien die ruïne een gloednieuwe penseel de eerste keer dat ze schoon te maken. Ze draaien op het aanrecht kraan en draai de borstel kop om de waterstroom te krijgen om recht te schieten in de toppen van de borstelharen. Dit nooit doen. Het is totaal overbodig. Een ander slecht idee is naar beneden te duwen op de haren, zodat ze buigen op een hoek van 90 graden te persen uit de verf. Dit benadrukt de borstels en de haren veroorzaakt vroegtijdige mislukking.

Een oude verf kan, wat warm water en zeep en een snelle pols is alles wat er nodig is om schoon een penseel.

Door middel van trial and error, ontdekte ik dat de beste manier om borstels die latex of verf op waterbasis in en op hen is spoelen om zo veel verf uit als ik kan met warm water stroomt over de buitenkant van de haren schoon, in de richting van de haren eindigt. De volgende stap is het gebruik van een oude verf kan dat is ontdaan van alle verf. Ik vul dit kan tot de helft met een warm sopje. Twee eetlepels van de gemeenschappelijke afwasmiddel werkt goed in een halve liter water.

Dip de borstel in het sop en snel te verplaatsen en weer, ervoor te zorgen dat de haren niet aanraken van de onderkant van het blik. Wees voorzichtig, omdat krachtige beweging kan splash een aantal van de warm sopje verf-verzadigde water op uw kleding of in je gezicht. Twintig seconden van de heen-en-weer gaande beweging zal verwijderen 95 procent van de verf van de hele borstel.

Vul de kan halverwege met slechts helder warm water en herhaal het proces. Als het water wordt licht bewolkt, betekent dit dat je nog meer verf in de kwast hebben. Voortzetting van de zoet-water spoelen proces totdat het water blijft perfect helder als Nixon. Als er uitgeharde verf op het handvat of de toppen van de borstelharen in de buurt van het handvat, gebruik dan een harde nylon borstel schoon te maken uit deze verf. Scrub de borstelharen zacht op een hoek van 90 graden te verwijderen van de verf.

De beste manier om te bepalen of er sprake is van verfresten in de borstel is om deze op te schorten in een duidelijke container na je denkt dat het schoon is. Gebruik een string of dunne draad door het gat aan het einde van de borstel greep op te schorten alleen de haren in schoon water. Laat het in het water zitten voor ongeveer vier uur. Als er een latex verf links in de borstel, zal blijken het water troebel. Dit betekent dat je moet grondiger als je de borstel schoonmaken.

Eenmaal schoon, hang de borstel van de draad te krijgen om te drogen. Niet schudden het water uit de borstel en buig de borstelharen. Eenmaal droog, plaatst de borstel in de handige beschermhoes dat met het kwam uit de verf te slaan.

Populaire penseel schoonmakers

bareMinerals Quick Change Brush Cleaner:

Deze borstel reiniger wordt geleverd in spray vorm en kunt u snel uw make-up. Met deze borstel reiniger kunt u gebruik maken van de borstel met verschillende kleuren. Makkelijk te gebruiken en met effectieve resultaten, kunt u herhaaldelijk gebruik van dezelfde tool. Dus je verzoek kleuren blijft hetzelfde en dus je make-up.

Shu Uemura Brush Cleaner:

Een perfecte borstelreiniger dat moet een deel van make-up kit. Het beschermt uw kostbare make-up kwasten tijdens het verwijderen van het vet en de kleuren zeer snel. De schelp levensduur van de koolborstels te verhogen met het speciale formule. U kunt al uw borstels reinigen zonder spoelen ze in het geheel.

Dianne Brill – Vederlicht Brush Cleaner:

Je make-up kwasten zijn duur en met een frequente gebruik van de kwaliteit van de borstels ondergaan slijtage. Gemaakt van speciale samenstellingen, deze borstel reinigt uw penselen en voorkomt dat ze van verharding. Zo, de zachte haren van je borstel blijft zacht en blijft in perfecte staat. Als u de behandeling van uw make-up kwasten met deze schoner, je penselen ontvangt behandelingen gelijk aan spa. De reiniger kan gebruikt worden voor uw exacte make-up tools en behoudt hun leven.

Sephora Brand Dagelijks Brush Cleaner To Go:

Verkrijgbaar in maat reizen pack, deze borstel reiniger van Sephora is verrijkt met anti-bacteriële formule. De aanvraagprocedure is nieuw en innovatief. De reiniger kan dagelijks gebruikt worden. Het enige wat u hoeft te doen is te spuiten de stofzuiger op je lip, oog, blush en poeder borstels. Je make up kwasten zal worden vernieuwd en je kunt ze gebruiken als nieuw tijdens uw volgende applicatie.

Cover FX Brush Cleanser:

Veilig voor zowel natuurlijke als synthetische make-up borstels, deze borstel reiniger is gebaseerd alcohol. Verrijkt met schuimmiddel, deze borstel schoner product bevat tea tree olie, die helpt bij het conditioneren borstels en snel droogt. De alcohol gebaseerde formule verwijdert vuil, pigmenten en oliën van make-up kwasten heel gemakkelijk. Zo is de levensduur van uw make-up kwasten toeneemt.