Geef je wenkbrauwen de perfecte vorm, voordat u van plan om wenkbrauw kleur toe te passen. Selecteer een wenkbrauw kleur die goed past bij uw huid teint, alsmede met de kleur van uw ogen. Kiezen voor een natuurlijke kleur of lichte schaduw wenkbrauw kleur voor overdag. Voor 's nachts, kunt u terecht voor donkere tinten, maar voorkomen dat de zeer donkere tinten. U kunt de kleur van uw wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood of de wenkbrauw poeders. De wenkbrauw potloden als de wenkbrauw poeders zijn verkrijgbaar in verschillende tinten van kleuren. Dus de keuze is aan jou volledig.

De vuistregel voor de wenkbrauw kleur is

 • donkerharige mensen zou moeten gaan een of twee tinten lichter is dan de kleur van de haren op hun hoofd
 • licht behaarde mensen om te gaan twee tinten donkerder dan de kleur van de haren op hun hoofd

Regels zijn alleen maar "conventionele wijsheid" en dit kan niet best voor je.

Wij vinden de meeste van onze klanten geven de voorkeur wenkbrauw poeder en vertellen ons dat ze vinden het erg zacht en natuurlijk uitzien.

Veel Afro-Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse vrouwen melden dat de donkerbruine poeder werkt uitstekend (hoewel we nog wat die rapporteren zwart was best). Aziatische vrouwen vertellen ons dat de zachte zwarte poeder een mooie look voor hen creëert.

Brow poeder afgestemd voorhoofd haarkleur hier. Je kan niet zeggen waar het poeder eindigt en de echte wenkbrauw haren beginnen. De wenkbrauw poeder wordt zo dicht mogelijk bij de kleur van de wenkbrauw haar.

Merk op dat in dit beeld de wenkbrauw poeder zowel de huid en het haar om een ​​volledig nieuwe kleur te creëren voorhoofd bedekt. Schaars en lichte wenkbrauwen kan gaan met een andere kleur dan van hun voorhoofd haar.

Eye Brow Kleuren:

Het is de tinten van bruin en zwart dat goed gaat met alle wenkbrauwen. De tinten van bruin die het meest gekozen voor zijn middenbruin, donkerbruin, tan schaduw en licht bruin. Je cam ook mengen twee of drie tinten van wenkbrauw kleur aan die perfecte kleur van uw keuze te krijgen.

De verkeerde wenkbrauw kleur kan ruïneren, zelfs de perfecte look. Hoewel de regels voor wenkbrauw kleur zijn heel relatief is het goed om ze te leren kennen en op hen rekenen, terwijl het kiezen van de perfecte kleur voor je wenkbrauwen. Ook als u in uw wenkbrauwen te vullen met kleur zijn er een aantal tips die u zullen helpen maakt het er natuurlijker uitzien.

Twee belangrijke regels zeggen dat donkerharige mensen moeten kiezen voor maximaal twee tinten lichter wenkbrauw kleur dan hun haar kleuren, terwijl de licht-haired mensen moeten het tegenovergestelde te doen. Als dit niet werkt voor u wenkbrauw poeder of schaduwen om je wenkbrauw kleur te veranderen en hen een donkerder of lichter en zie, welke kleur past bij u het meest te maken.

Blondes al moeten vermijden te donker wenkbrauw kleur als het maakt een scherp contrast tussen de haarkleur en wenkbrauw kleur. De twee kleuren moeten harmoniëren met elkaar. Soms is het dezelfde kleur werkt zowel voor je haar en je wenkbrauwen.

Als u kleur je wenkbrauwen zijn er verschillende tips die u wellicht nuttig vindt voor het creëren van een perfecte natuurlijke uitstraling:

 • Voor het aanbrengen van wenkbrauwen kleur te geven uw wenkbrauwen een vorm van uiterlijk door borstelen met baby tandenborstel of schone mascara wand;
 • Als u gebruik maakt voorhoofd schaduw te zorgen dat ze zijn solide, niet glanzende, effen kleur die je wenkbrauw kleur past en gaat goed met je haarkleur maakt het er natuurlijker;
 • Het beste is om wenkbrauw poeder aan te brengen met gebogen wenkbrauw borstel zoals het is gemakkelijk en comfortabel in gebruik;
 • Van toepassing zijn wenkbrauw poeder of schaduwen maken veer een beetje rommelig slagen in plaats van rechte lijnen. Dus de wenkbrauwen zal zien natuurlijk als je hebt niets gedaan;
 • U kunt gebruik maken geslepen wenkbrauw potlood om je wenkbrauwen rekken als ze zijn kort, maar je kunt ook doen met behulp van dezelfde schuine voorhoofd borstel;
 • Getinte wenkbrauw gels kan u ook helpen invullen van de lege plekken in uw wenkbrauwen en geeft ze een strak gedefinieerde look.

Als u uw haarkleur je soms nodig hebt om uw wenkbrauw kleur te veranderen. In dit geval is het gebruik alleen speciale kleurstof voor wenkbrauwen in plaats van de haarverf omdat deze gevaarlijk kan zijn voor uw ogen en gevoelige huid om hen heen.

Kies de juiste kleur en test wenkbrauw verf eerst op de binnenkant van uw elleboog. Als het geen enkele irritatie veroorzaken geen gedurende vijf of meer minuten u deze kunt gebruiken. Om te voorkomen dat vlekken op de huid rond je wenkbrauwen te gebruiken crème of vaseline op de wenkbrauwen schetsen, maar zorg ervoor dat het niet te krijgen op de wenkbrauwen zelf, want dan zullen ze geen kleurstof goed of helemaal niet.

Met behulp van Q-tip of een speciale wand zorgvuldig toepassen van de verf op je wenkbrauwen en zorg ervoor dat jassen elke haar. Na 15 minuten of de tijd die is aangegeven in de instructie veeg de kleurstof met een natte doek en was uw gezicht zorgvuldig te zorgen dat de kleurstof niet in uw ogen krijgt.

Tips voor het toepassen van Eye Brow Kleur

 • Van toepassing zijn oog wenkbrauw potlood op de gebieden van de wenkbrauwen die zijn dik. Altijd je wenkbrauw potlood slijpen voor gebruik.
 • Gebruik oog wenkbrauw poeder, als je dunne wenkbrauwen.
 • Voor dunne wenkbrauwen, moet u deze stappen te volgen. Zet de ogen wenkbrauw borstel in de ogen wenkbrauw poeder. Tik op de borstel om het overtollige poeder te verwijderen Color de volle lengte van uw wenkbrauwen met de hulp van een wenkbrauw borstel. In eerste instantie toe te passen kleur aan de buitenzijde van de wenkbrauwen en verplaatst naar de binnenzijde.
 • Als je wenkbrauwen zijn dik, dan kunt u ook terecht voor het oog wenkbrauw kleur die wordt geleverd in crème vorm. Het is het beste geschikt voor normale en droge huid type.
 • Daarna Gebruik mascara om uw wenkbrauwen een schone look.

Voor het vullen van de gaten van uw wenkbrauwen altijd gaan voor een donker bruine wenkbrauw kleur als het een natuurlijke uitstraling te geven.