Het is belangrijk om je beste kijken op je trouwdag. Oogmake-up is een belangrijk aspect van de totale make-up regeling. Krijgen enkele tips over bruids-eye make-up en hoe je je ogen kijken mooier en aantrekkelijker op de belangrijkste dag van je leven. Lees verder om dat klassieke, tijdloze uitstraling die ervoor zorgt dat je kijkt sierlijk en elegant te ontdekken.

Bridal Oog Make-up Ideeën

Bridal Oog Make-up Ideeën, Het is natuurlijk verlangen van vrouwen om haar mooie en charmante maken. Voor het verzorgen zelf een vrouw gebruikt de best mogelijke manier. Make-up is echt een kunst. Het kan alleen omgaan met door degenen die weten deze kunst zeer goed. Voor een bruid bruids make-up tips heeft zijn eigen belang. Sommige bruiden als licht make-up, terwijl anderen graag donkere make-up te hebben. De belangrijkste en meest prominente plaats in op een bruid gezicht is haar oog.

Oog make-up kan verbeteren van de schoonheid van de bruid. Wat ooit schaduw je gebruikt gewoon zorgen voor een aantal punten. Oogschaduw die je gaat worden gebruikt, moet van een zeer goede aviditeit. Het moet goed mengen. Oogschaduwborstel moet worden gebruikt in de juiste richting.

Hier zijn een paar bruids make-up foto's. Die u kunnen helpen een hoop voor het maken van je oog make-up beter een. De kleur die je wilt gebruiken van je oog moet worden in verband te brengen met bruids kleding en Bridal Makeover het moet past bij uw trouwjurk. Het gebruik van blos op in make-up is zeer gewaardeerd in vergelijking van de lippenstift of iets anders. Het moet blend als oogschaduw worden. Het belangrijkste doel van blos op is om uw jukbeenderen prominent aanwezig is.

Dus hou het bruids Oog Make-up Ideeën echt belangrijk. Lipstick schaduw moet overeenkomt met uw kleding, het moet niet veel donkerder of lichter zo. Hier zijn enkele foto's van het model bruiden, u kunt helpen nemen van deze foto's dat hoe je het beste make-up aanbrengen op je gezicht om jezelf een echt prachtige bruid.

Bridal Oog Make-up tips

 • Gebruik een oogpotlood, dat is een schaduw dieper dan de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen.
 • Teken je wenkbrauwen in een oogpotlood van een neutrale kleur. Vul je wenkbrauwen met een wenkbrauw poeder van een neutrale tint. Tot slot, vorm je wenkbrauwen met een borstel.
 • Met behulp van donkere of zware wenkbrauw potloden op uw wenkbrauwen is een strikte no-no.
 • Gebruik klassieke tinten zoals bruin, zwart of marine blauw op je ogen.
 • Laat een laagje mascara goed drogen alvorens de tweede laag, de klonterig zien te vermijden.
 • Gebruik een wimperkruller op je wimpers.
 • Vergeet niet om waterproof mascara gebruiken. Het zal staan ​​je goed van pas wanneer je die vergoten tranen van vreugde.
 • Gebruik een donkere tint oogschaduw op je oogleden.
 • Markeer uw voorhoofd botten met een lichtere tint oogschaduw.
 • U kunt gebruik maken van het oog glimmers op uw oogleden. Maar je moet zelf beoordelen of je in staat zou zijn om het te dragen goed af.
 • Breng een laagje poeder vóór de toepassing van de oogschaduw. Dit voorkomt dat de oogschaduw van kreuken en schilferen af.

The Best Wedding Day Eye Shadows

Elke bruid schitteren op haar trouwdag met het rechter oog schaduwen.

Grote bruids make-up is alles over de ogen. Drie tinten van de schaduw van vorm zullen geven aan het oog: markeren, middentonen en contour.

1. Markeer Shade

Breng een sparkly schaduw aan de browbone en deksel. Zorg ervoor dat de "V" aan de binnenkant hoek van het oog markeren door wikkelen de kleur rond die hoek. Dit zal echt accentueren de glinstering en glans, en maken kleinere ogen groter lijken.

2. Middentonen Shade

Vanaf de buitenste hoek van de vouw, met een zachte matte toon, vegen de kleur in de binnenhoek van het oog en langs de onderste lashline (vervagen als je naar binnen te gaan) om wat subtiele definitie te creëren.

3. Contour Shade

Sweep deze matte schaduw over de middentonen schaduw langs de bovenste (en onder) lashline en in de vouw.

Nu dat u de applicatie know-how hebt, moet je je kleuren te kiezen. Nationale artistieke Lancome's directeur en make-up artist Ross Burton gaf ons zijn drie favoriete kleur combo's om te spelen uw persoonlijke bruids stijl. Alle Lancôme oogschaduw zijn $ 15 en kan worden gekocht op de Lancôme-usa.com.

Klassieke schoonheid

Zacht roze en diepe pruim zijn licht en fris, plus, deze combinatie ziet er geweldig uit op bijna alle huidtinten.

 

Gloeiende Girl

Bleke goud en diep mat bruine oogschaduw creëren een vrij stralende look. Samen vormen deze tinten warm de teint en verbeteren van de ogen.

 

Drama Queen

Afgeven een edgier vibe met een zilveren metallic (kijk voor een dat geen extra glitter) en een rijke zwarte schaduw combinatie. Ze zullen creëren smeulende, dramatisch, rokerige ogen.