Accountants en auditors helpen ervoor te zorgen dat de Naties bedrijven efficiënter te laten verlopen, zijn openbare registers die worden bijgehouden beter, en de betaalde belastingen correct en op tijd. Zij vervullen deze vitale functies door het aanbieden van een steeds breder scala aan zakelijke en boekhoudkundige diensten aan hun klanten. In grote lijnen zijn deze diensten omvatten het openbaar, management, boekhouding en de overheid, maar ook interne audits. In elk van deze grote velden, echter, accountants en auditors blijven uitvoeren van de fundamentele taken van de bezetting voor te bereiden, te analyseren en te controleren financiële documenten om informatie te verstrekken aan klanten.

Specifieke baan taken variëren sterk in de vier grote gebieden van de boekhouding. Openbare accountants uitvoeren van een breed scala van accounting, auditing, belasting en consultancy activiteiten voor hun klanten, die mogelijk bedrijven, overheden, non-profit organisaties of individuen. Bijvoorbeeld, een aantal openbare accountants zich concentreren op fiscale zaken, zoals het adviseren van bedrijven van de belasting-en nadelen van bepaalde zakelijke beslissingen en het voorbereiden van de individuele aangiften inkomstenbelasting. Anderen zijn consultants die adviseren op gebieden als compensatie of werknemer zorgtoeslag, het ontwerpen van boekhoudkundige en data systemen voor de verwerking en de selectie van de controles aan activa veilig te stellen. Sommige zijn gespecialiseerd in forensische accountancy onderzoeken en interpreteren van faillissementen en andere complexe financiële transacties. Weer anderen audit een klanten financiële overzichten en rapporteren aan beleggers en autoriteiten dat zij zijn voorbereid en correct gerapporteerd. Openbare accountants, van wie er velen Public Accountants (CPA's) gecertificeerd, hebben over het algemeen hun eigen bedrijf of werken voor openbare accountantskantoren.

Management accountants ook wel industriële, bedrijfs-of prive-accountants registreren en analyseren van de financiële informatie van de bedrijven waarvoor ze werken. Andere verantwoordelijkheden omvatten budgettering, evaluatie van de prestaties, kosten beheer en asset management. Ze zijn meestal deel uit van de uitvoerende teams die betrokken zijn bij de strategische planning en ontwikkeling van nieuwe producten. Management accountants analyseren en interpreteren van de financiële informatie corporate executives noodzaak een gezonde zakelijke beslissingen te nemen. Ook bereiden financiële rapporten voor niet-management, waaronder aandeelhouders, crediteuren, regelgevende instanties, en de belastingdienst. Binnen de boekhouding, kunnen zij werken in gebieden, waaronder financiële analyse, planning en budgettering en cost accounting.

Veel personen met een boekhoudkundige achtergrond te werken in de publieke sector. De overheid accountants en auditors te onderhouden en onderzoekt de verslagen van overheden en audit particuliere bedrijven en particulieren waarvan de activiteiten onderworpen zijn aan regelgeving van de overheid of belastingen. Accountants in dienst van federale, staats-en lokale overheden garanderen dat de inkomsten worden ontvangen en uitgaven worden gemaakt in overeenstemming met wet-en regelgeving. Degenen die in dienst zijn van de federale regering kan werken als Internal Revenue Service agenten of in financieel management, financiële instelling onderzoek, of budget analyse en administratie.

Een steeds belangrijker gebied van boekhouding en audit is de interne audit. Interne auditors de juistheid van hun organisaties records en controleer wanbeheer, afval, of fraude. In het bijzonder, ze onderzoekt en evalueert hun bedrijven financiële en informatiesystemen, management procedures en interne controles om ervoor te zorgen dat de gegevens accuraat zijn en controles adequaat te beschermen tegen fraude en verspilling. Ze hebben ook onderzoek bedrijfsvoering evalueren van hun efficiëntie, effectiviteit en de naleving van bedrijfsbeleid en procedures, wetten en overheidsvoorschriften. Er zijn vele soorten van zeer gespecialiseerde accountants, zoals elektronische verwerking van gegevens, milieu, techniek, juridische, verzekeringspremie, bank, en gezondheidszorg accountants. Als computer systemen maken informatie timelier, interne auditors helpen managers om hun beslissingen te baseren op actuele gegevens, in plaats van persoonlijke observatie. Interne auditors kan ook aanbevelen controles voor hun organisatie computersysteem om de betrouwbaarheid van het systeem en de integriteit van de gegevens te waarborgen.

Computers zijn snel aan het veranderen van de aard van het werk voor de meeste accountants en auditors. Met behulp van speciale softwarepakketten, accountants samen te vatten transacties in standaard formaten voor de financiële administratie en het organiseren van gegevens in speciale formats voor financiële analyse. Deze boekhoudpakketten te verminderen aanzienlijk de hoeveelheid vervelende handmatige werkzaamheden in verband met gegevens en het bijhouden van gegevens. Persoonlijke en laptop computers in staat stellen boekhouders en accountants worden mobieler en hun client-computer-systemen te gebruiken om informatie uit grote mainframe computers. Als gevolg van deze ontwikkelingen, een groeiend aantal accountants en auditors hebben een uitgebreide computervaardigheden en zijn gespecialiseerd in het corrigeren van problemen met software of het ontwikkelen van software met unieke gegevens behoeften te voldoen.

Hoe kan ik een carrière in de boekhouding kiezen?

Accountants bieden de gegevens die nodig zijn om de huidige en toekomstige economische activiteiten van individuen, bedrijven te beoordelen, not-for-profit organisaties en overheidsinstellingen.

Accountants volledige vele taken naast de opstelling van de jaarrekening en het opnemen van zakelijke transacties. Zij hebben ook de kosten op en efficiencywinst voor nieuwe technologieën te berekenen, deel te nemen aan de set-up voor overnames en fusies, en de ontwikkeling van IT-systemen om de financiële prestaties volgen, fiscale strategie en employee benefits management.

Wanneer u voor het eerst een boekhoudkundige carrière overwegen, misschien wel terwijl het in je laatste jaar van de studies, denk je misschien dat dit gewoon betekent dat je krijgen een diploma en word een accountant. Hoewel het waar is dat je een diploma in de boekhouding te krijgen en wordt een algemene boekhouder, dit is slechts een van de opties die u kunt volgen. Er zijn gewoon tientallen zo niet honderden van specialistische gebieden die u kunt nastreven, zoals auditing, management beleid, informatiesystemen, belastingen, computer operaties, etc. Hier volgt een korte contouren van slechts een paar.

Belangrijke gebieden voor Boekhouding Carrière

  • Audit: Audit is de kern van de boekhoudkundige werkzaamheden. Boekhoudkundige audit carrière omvatten het controleren van de boekhouding grootboeken en de jaarrekening binnen bedrijven, publieke en not-for-profit organisaties. Steeds meer geautomatiseerd, kan dit werk rekenen op aselecte steekproef methoden. Dit zorgt voor een solide basis voor toekomstige specialistisch werk, zoals het werkelijk stelt u in staat om te begrijpen hoe een organisatie geld maakt.
  • Budget Analyse: Een begroting analist ontwikkelt en beheert een organisatie financiële plannen. Veel taken zijn bij de overheid en de particuliere sector. U zult nodig hebben sterke kwantitatieve vaardigheden voor dit werk, samen met goede sociale vaardigheden, want je zult worden betrokken in de onderhandelingen.
  • Financieel: Financiële accountants trekken informatie uit de algemene grootboeken tot de jaarrekening voor te bereiden. Ze nemen ook deel aan belangrijke van de onderneming financiële beslissingen met betrekking tot fusies en overnames, employee benefits en planning op lange termijn financiële projecties. Dit werk kan variëren van week tot week, zo heeft een gecombineerde kennis van boekhouding en financiën.
  • Management Accounting: Management accountants werken in bedrijven en bij te dragen tot beslissingen te nemen over het kapitaal budgettering en business analyse. Belangrijke activiteiten zijn onder kostenanalyse, contracten-analyse, en de deelname bij de inspanningen om kosten te controleren. Management accountants zijn inmiddels in belangrijke mate bij zakelijke beslissingen, werk samen met marketing-en financiële managers om nieuwe business te ontwikkelen.
  • Belasting: Belasting accountants voor te bereiden vennootschaps-en inkomstenbelasting verklaringen. Ze hebben ook strategieën voor het uitstellen van belastingen voor te bereiden, wanneer lasten, hoe je een fusie of overname aanpak, etc. Je moet een grondige kennis van economie en de belastingwetgeving hebben. Veel grote bedrijven nu ook op zoek naar juridische kennis.

Soorten Boekhouding Carrière

  • Public accountantsorganisaties: Een groep van accountants werken in een partnerschap dat boekhoudkundige diensten levert aan particulieren, bedrijven en de overheid. Een aantal grote bedrijven zijn dominant in dit gebied. Een publieke accounting carrière geven u een goede start in je carrière, waar u basis kennis op te doen voordat ze in een vakgebied.
  • Overheid: Overheid accountants kunnen werken op elk niveau van de overheid. Zij bereiden budgetten, kosten bijhouden en analyseren van de overheid initiatieven. De vooruitzichten voor vooruitgang zijn over het algemeen goed. Bureaucratie en politieke argumenten zijn de nadelen.
  • Bedrijven: Bedrijven van alle groottes hebben meestal een accountant of boekhoudkundige afdeling die jaarrekening opstelt, tracks kosten, grepen belastingaangiften, en werkt op grote transacties. Het werk is dynamischer en de vooruitzichten zijn goed.
  • Onafhankelijk: Werken als een zelfstandige accountant betekent het genereren van uw eigen bedrijf. Echter, profiteert u van goed contact met de klant, onafhankelijkheid, en – als je bekwaam – een goed rendement. Omgekeerd, je bent in een meer kwetsbare positie wanneer de zaken niet zo goed.

Positieven van een Accounting Career

De belangrijkste reden vele belanden in de boekhouding is dat het een specifiek carrière. Cursussen die op de universiteit voorzien in specifieke training. Veel studenten kunnen uit te lopen van de universiteit en onmiddellijk toe te passen de lessen op een baan.

In tegenstelling, is een belangrijke in de wiskunde of economie niet trainen de student voor een bepaald beroep. Er is meer flexibiliteit, maar minder veiligheid.

Accounting is een indoor baan, niet veel zwaar tillen, andere dan aktetassen. Vandaag de dag, computers spelen een grote rol, en accountants in staat moeten zijn tot spreadsheets en tekstverwerking software te gebruiken.

Als een witte kraag bezetting, het loon is goed, met aanvangssalarissen boven de $ 50.000 in sommige markten. Mobiliteit is vrij eenvoudig, binnen een land. Overschrijding van de grenzen is moeilijker, omdat de regels per land verschillen.

Accounting is geen boekhouding. Er is grote uitdaging bij het identificeren van problemen en oplossen van wiskundige problemen. Er is vaak interactie met anderen, die kunnen bestaan ​​uit cliënten, collega's of ondergeschikten.

Er zijn vele mogelijkheden voor vooruitgang, de hoogste financiële positie in de organisatie; partner, chief financial officer of penningmeester, afhankelijk van het type bedrijf.

Negatieven van een Accounting Career

Boekhouding is een strenge beroep. De meeste accountants, vooral in het begin van hun carrière, wordt verwacht dat ze lange uren en in het weekend te werken.

Het personeel van accountantskantoren, in het bijzonder, werkt vele uren in hun eerste jaar, het doen basisboekhouding reviews op de weg, in de ondernemingen dat hun aanwezigheid tolereren op zijn best.

De uitdrukking gebruikt bij deze bedrijven drie jaar, of uit belichaamt de ervaring. Personeel dat ofwel wordt gebruikt om het uur, of verplaatsen naar andere bedrijven of beroepen.

Het werk kan saai en eentonig te worden. In een bedrijf, is er een regelmatige maanden afsluiting proces, en geen vakanties kunnen worden genomen tijdens deze periode, en in het weekend verwacht.

Er is een stigma van de boon tegen te gaan, toegepast door mensen in andere beroepen. De rol zelf is een kwestie van monitoring en rapportering op anderen, in plaats van het creëren van business. Het is geen goed geschikt voor een ondernemend persoon, of iemand nodig een heleboel van menselijke interactie.

Met de lange uren en overdekte werk voornamelijk bereikt door zitten, is het niet een gezonde bezigheid. De oefening is zeer belangrijk tijdens die paar niet-werkgerelateerde uur.

Het vinden van de juiste carrière

Een student moet zorgvuldig beoordelen hun krachten en verlangens alvorens te beslissen over een carrière. Accounting biedt stabiliteit en financiële beloningen, maar vereist wiskundig vermogen en een sterk arbeidsethos.