Inschrijven in de carrière van de scholen is een populaire trend onder de middelbare school afgestudeerden, afgestudeerden en volwassen leerders om hun werk ruimte te verbeteren. Scholen voor beroepsonderwijs helpen mensen toerusten met de nodige vaardigheden voor een goedbetaalde baan. Ze kiezen voor een praktische of training-aanpak, in plaats van een academisch is, de leerlingen vaardigheden aan te scherpen voor het uitvoeren van een job. Deze dag, carrière scholen bieden ook mate overdragen programma's die kunnen worden ingezet in baccalaureaat programma's.

Carrière Scholen Voordelen

Studeren aan een school is de beste manier om een ​​goed betaalde baan te verdienen in de industrie, zoals de gezondheidszorg en de IT, zonder dat u een full-time vier jaar opleiding volgen. Leren op de beste Amerikaanse scholen voor beroepsonderwijs kunt halen u de volgende voordelen:

 • Grotere kansen op de arbeidsmarkt na het programma voltooiing
 • Beter betaalde banen dan mensen die zijn middelbare school diploma
 • Nieuwe vaardigheden verwerven voor een betere succes en werkgelegenheid omvang
 • Verbeterde probleemoplossende vaardigheden in de gegeven werkveld
 • Opties voor diploma-transfer-programma's
 • Geschiktheid voor permanente educatie
 • Buiten het werk mogelijkheden, wat leidt tot toegenomen verantwoordelijkheden
 • Meer mogelijkheden voor kennistoepassing
 • Beter werk stabiliteit en vaardigheden overdragen
 • Online, full-time en part-time studie modi beschikbaar

Deze scholen bieden cursussen, zoals IT, Business, HVAC, Verpleegkunde en Landschap ontwerpen. Zij toekennen diploma's, certificaten en associate graden. Deze certificeringen op hun beurt zijn essentieel voor de bijzondere roepingen.

Hoe kan ik een carrière Scholen kiezen

Nu dat je geïnteresseerd bent in deelname aan een school, hoe u de juiste? Nou, hier is een gids om je taak te vereenvoudigen:

 • Afstuderen Rate: Asses de scholen 'afstuderen of retentie rate (het aantal studenten die het programma compleet). Hoe meer de retentiegraad beter zal de school inzet van studenten onderwijs.
 • Plaatsing Rate: Het aantal studenten dat geplaatst in de industrie is een goede indicator van de instituten vermogen bij de voorbereiding van studenten voor de beroepsbevolking.
 • Faciliteiten: Zorg ervoor dat het instituut van de nieuwste technologie en faciliteiten, die de nieuwste lab-en trainingsapparatuur heeft onder meer. Dit komt omdat een aantal werkplekken gebruik maken van de meest moderne apparatuur voor het werken.
 • Diensten: Overweeg andere diensten zoals loopbaanbegeleiding, stages en beurzen die door het instituut.

Weten over Online Career Scholen

Het krijgen van een diploma of getuigschrift van online carrière scholen kunnen een geweldige manier om je carrière boost, of aan de slag in een nieuwe carrière. Maar je moet een beetje selectief als je een online carrière scholen te kiezen zijn. Niet alle online scholen zijn gelijk. Er zijn een aantal fantastische online scholen die kan je leren een heleboel van professionele vaardigheden, maar er zijn anderen die uw geld zal nemen en afval uw tijd en laat je met heel weinig bankabel scholen. In feite, sommige online scholen zo slecht zijn ze ook daadwerkelijk uw professionele reputatie beschadigen. Dus hier is een snel overzicht van de dingen die je moet weten over online carrière scholen om een ​​school die uw carrière zal helpen kiezen:

Betaal niet Online Career Scholen Upfront

Gerenommeerde scholen niet om het even welk geld up front. Veel scholen hebben een eenmalige vergoeding die je moet betalen als u een aanvraag voor toelating. Echter, elke school die je vraagt ​​om geld of credit card informatie of bankgegevens voor u van toepassing is er een die moet worden vermeden. Er is absoluut geen enkele reden waarom iemand van de school moet je vragen om geld voor u van toepassing. Als u wordt gevraagd om eventuele vergoedingen vooraf gaan betalen over naar een andere school.

Controleer uw Cursus Structuur

Controleer de cursus structuur voor u van toepassing. Niet alle online carrière scholen bieden lessen in hetzelfde formaat. Sommige scholen kan u toestaan ​​om slechts een cursus op een moment volledig kunnen sommige laat u meer van. Sommige scholen moet u mogelijk online lessen op vaste momenten van de dag, anderen misschien kunt u toegang tot het cursusmateriaal en doe de cursus in uw eigen tempo. Sommige scholen moet u mogelijk gewone telefoon of chat-sessies met een docent moet je de voortgang en sommigen zullen niet te evalueren. Kijken hoe de lessen worden aangeboden op de online school u wilt bijwonen voordat u van toepassing zijn om ervoor te zorgen dat u in staat om aan de eisen voldoen of een vooraf geplande lessen bij te wonen voordat u betaalt.

Online Career Scholen Refund Policy

Zoek uit wat de terugbetaling / annuleringsvoorwaarden van toepassing is voor je. Soms onvoorziene situaties zich voordoen en je mag niet in staat zijn om een ​​klas te nemen of een klasse compleet als gevolg van een verlies van baan, familie nood, ziekte of andere reden die buiten het bereik van uw controle. Zorg dat u weet van tevoren wat de school de annulering en restitutie beleid is, zodat u weet wanneer je kunt krijgen voor een van je collegegeld geld terug of niet als je niet in staat zijn om een ​​klas of een semester af te ronden.

Controleer Online Career Scholen Reviews

Bekijk reviews van online carrière scholen voordat je begint te solliciteren. De beste bron die je hebt voor de beoordeling van het al dan niet een school is een goede pasvorm voor u is online scholen reviews. Zie wat andere studenten te zeggen had over de klassen, klasse structuur, de kwaliteit van het onderwijs, de waarde van het onderwijs en meer terwijl je het kiezen van een school. Het is ook een goed idee om te controleren industrie vakbladen of andere middelen om uit te vinden welke scholen de beste reputatie in de industrie hebben.

Vind de Beste Online Career Scholen

Proberen om de beste online carrière scholen vinden kan lastig zijn. Er zijn honderden online carrière scholen, zodat het scheiden van de hoge kwaliteit die uit de niet zo hoge kwaliteit die kan enige tijd duren. Maar het is belangrijk dat je weet hoe je een goede online school kiezen. Het kiezen van een slechte kwaliteit online school kan invloed op uw toekomst en kost je een hoop geld voor een slecht onderwijs. Hier zijn een aantal dingen voor u uit te checken wanneer je online bent scholen die u zullen helpen erkennen de beste online carrière scholen overwegen:

Kies zorgvuldig online carrière scholen.

Accreditatie

Accreditatie – Het kiezen van online carrière scholen die zijn geaccrediteerd is erg belangrijk. Er zijn nationale en regionale accreditatie-diensten die updaten en te onderhouden lijsten van alle online carrière scholen die hebben bereikt of overtroffen de organisaties normen. Als de school die u overweegt, heeft geen accreditatie, of geen accreditatie hebben van een gerenommeerde nationale of regionale groep dan is het waarschijnlijk niet een goede school voor je kiezen. Bekijk de accreditatie van alle scholen die u overweegt voor u van toepassing. Er zijn vele grote online scholen, maar er zijn een aantal dat uw geld zal nemen en niet helpen je carrière helemaal. Het controleren van accreditatie zal u helpen wiet die scholen buiten beschouwing.

Online Career Scholen Cost

Kosten per credit uur – Vergelijking van de kosten van online scholen kunnen worden lastig, want elke school prijzen hun klassen anders. Een aantal kosten door de klas, sommigen met een creditcard uur, en sommige rekenen een vast bedrag per semester. Om ervoor te zorgen dat u de beste waarde voor uw geld figuur om uit de kosten per credit uur van elke school die u overweegt, en vergelijkt die kosten. Dat is de beste manier om ervoor te zorgen dat de kosten van de school redelijk is.

Reputatie is belangrijk

Reputatie – De reputatie van de online school die je kiest bij te wonen zullen nadenken over je en kan je carrière impact. Praat met werkgevers en aan mensen die werken in het veld dat u op zoek bent om te studeren. Vraag hen wat ze scholen bezocht, en wat scholen hebben de beste reputatie. Omdat je gaat naar school om je carrière te helpen is het een goed idee om erachter te komen of de online colleges die u overweegt zijn goed beschouwd dat de industrie of niet.

Docenten

Leraren – Zijn de instructeurs die lesgeven ervaren professionals op dat gebied? Met het oog op de best mogelijke onderwijs moet je op zoek naar scholen die instructeurs die momenteel werkzaam zijn in die bepaalde bedrijfstak heeft of heeft tien jaar of meer ervaring in deze industrie. Samen met grote vaardigheden leraren die ervaring hebben in de branche je studeert ook contacten hebben in deze industrie. Aanbevelingen van de leraren kan u helpen om een ​​baan na je afstuderen.

Job is uw doelgroep

Arbeidsbemiddeling – Vraag een entree begeleider voor de school wat voor soort arbeidsbemiddeling programma van de school heeft. Gerenommeerde online carrière scholen hebben allemaal goed bemand arbeidsbemiddeling programma's die zijn ontworpen om u te helpen een baan in die branche voor je afstuderen, zodat u kunt de grond lopen in je nieuwe carrière hit. Als een school niet bieden studenten heeft bij het vinden van een baan is het een goed idee om te gaan naar een college dat doet.