Ce este Kril ulei?

Krill sunt crustacee creveţi-ca asta sunt aproximativ 1 la 6 centimetri lungime. Ei vii este Oceanul, unde se hrănesc în principal pe fitoplancton. Sunt lângă partea de jos a lanţului alimentar şi sunt consumate de balene, foci, pinguini, squid şi peşte.

Pescuit comercial de kril are loc în principal în Oceanul de Sud şi Oceanul Pacific de nord-a lungul coastelor din Canada și Japonia. Kril care sunt capturate sunt utilizate pentru acvacultură şi fluxuri de acvariu, momeală de pescuit sportiv sau acestea sunt consumate ca alimente. În Japonia, kril este prins pentru produsele alimentare este numit okiami.

Ulei de krill, ulei care a găsit în mod natural în kril, este extras şi vândut ca un supliment nutritiv. Este vândut în unele magazine alimentare de sănătate şi online sub formă de capsule.

Ulei de krill contine acizi grasi omega-3, care este principalul motiv este din ce în ce popular ca un supliment nutritiv.

Un alt motiv de ulei de krill devine popular este deoarece contine un antioxidant numit Astaxantin. Alge care mananca kril produce Astaxantin luminoase pigment roşu care conferă kril şi alte crustacee, cum ar fi homar şi creveţi lor de culoare roz-roscat.

Antioxidanti proteja celulele corpului nostru de daune de radicalii liberi, substante instabile care sunt gândit să contribuie la anumite boli cronice. Spre deosebire de multe alte antioxidanti, Astaxantin traversează hemato – encefalice, în cazul în care acesta ar putea teoretic proteja ochiul, creierul şi sistemul nervos central la radicalilor liberi.

Popularitatea recentă de suplimente de ulei de kril a exprimat îngrijorarea că acesta ar putea ameninţa populaţiei sale animale de pradă, inclusiv pinguini, foci şi balene.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

De ce oamenii folosesc ulei de Krill

Oamenii folosesc ulei de krill pentru aceleaşi motive pentru care o folosesc ulei de peşte, ulei de in sau alte omega-3 acizi graşi. Spre deosebire de ulei de peşte, ulei de krill nu provoca râgâieli cu gust de peşte sau un gust, un efect comun adverse de ulei de peşte. De asemenea, ulei de krill conţine cantităţi mai mari de Astaxantin decât uleiul de peşte. Aici sunt unele condiţii specifice pentru care este folosit.

1) High colesterol

Ulei de krill este studiate ca un remediu natural pentru colesterol ridicat. Într-un studiu, 120 de persoane s-au dat Kril ulei, ulei de peşte sau un placebo. Ulei de krill redus LDL (frecvent denumit rău ) colesterol de 34% şi creşterea HDL ( bun ) colesterol 43.5% comparativ cu placebo. În comparaţie, ulei de peşte reduce LDL colesterol cu 4,6% şi creşterea HDL colesterol de 4,2%. Kril redus, de asemenea, trigliceride.

2) Sindromul Premenstrual

Preliminare de cercetare sugerează ulei de krill poate ajuta la reducerea simptome ale sindromului premenstrual (PMS), cu toate acestea, este necesară o cercetare mai mult.

3) Artrită

Un studiu in Jurnalul Oficial al Colegiului American de nutriţie examinat Kril ulei (300 mg pe zi), comparativ cu un placebo şi a constatat că uleiul de kril a fost eficace în reducerea simptomelor de artrită şi inflamaţie.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Efectele secundare de ulei de Krill

Persoanele cu alergii de fructe de mare nu ar trebui să utilizeze ulei de kril. Persoanele cu tulburări de sângerare nu trebuie să utilizaţi ulei de krill, cu excepţia cazului în sub supravegherea unui profesionist calificat de sănătate.

Efectele secundare de ulei de krill pot include scaune vrac, diaree sau indigestie.

Interacţiuni medicamentoase posibil

Persoane care iau anticoagulante (anticoagulant sau medicamente anti-plachetare), precum aspirina, warfarina (Coumadin), heparină, clopidogrel (Plavix), non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii (AINS) cum ar fi ibuprofenul (Motrin, Advil), naproxen (Naprosyn, Aleve) trebuie doar ulei de krill utilizarea sub supravegherea unui medic.

Ulei de krill, de asemenea, ar trebui să fie utilizat cu precauţie de persoane care iau ierburi si suplimente care sunt gândit pentru a creşte riscul de sângerare, cum ar fi ginkgo biloba si usturoi.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial