Ceai verde suplimente sunt de multe ori touted ca un remediu natural pentru o serie de probleme de sănătate. Suplimente conţin extract de ceai verde, o substanţă să fie în bogate in antioxidanti.

Acesti antioxidanti includ epigallocatechin-3-galat (EGCG), care este considerat a fi elementul constitutiv de activ din extract de ceai verde. Multe suplimente de ceai verde conţine, de asemenea, theanine, un aminoacid crezut că pentru a produce un efect calmant.

Foloseste pentru ceai verde Suplimente

Ceai verde suplimente sunt pretinse de a oferi un număr de beneficii de sănătate, inclusiv:

  • pierdere în greutate
  • prevenirea cancerului
  • tratament cancer
  • prevenirea bolii cardiovasculare
  • scădere a tensiunii arteriale

Ceai verde vs ceai verde Suplimente

Disponibil în capsulă şi formă lichidă, suplimente de ceai verde sunt adesea comercializate ca un mijloc de a creşte aportul antioxidante fără să beau mai multe cesti de ceai verde zilnic. Cu toate acestea, ştiinţific studii până în prezent s-au concentrat pe efectele asupra sănătăţii de consum ceai verde ca o băutură (şi nu sub formă de supliment).

Click aici pentru a cumpara Koutea de la site-ul oficial

Beneficiile de ceai verde Suplimente

Deşi de cercetare pe ceai verde Suplimente este limitat, studii sugerează că suplimentarea de ceai verde poate oferi următoarele beneficii de sănătate:

1) Prostata Cancer de apărare

Într-un studiu 2009 de 26 de oameni diagnosticaţi cu cancer de prostată, cei care au luat patru capsule de extract de ceai verde zilnic a avut o scădere semnificativă în anumite markeri acest semnal progresia cancerului de prostată. Fiecare capsulă de patru doze livrate echivalentul a aproximativ 12 cesti de preparată ceai verde; perioada de tratament au variat de la 12 zile 73 zile, cu o mediană de timp 34.5 zile.

2) Răceală şi gripă prevenirea

Ceai verde suplimente pot ajuta stăvili raceala si gripa, potrivit unui studiu publicat în 2007. Timp de trei luni, de un grup de adulţi sănătoşi luat fie o formulă de proprietate de extract de ceai verde sau o capsulă de placebo de două ori pe zi. Până la sfârşitul studiului, cei care au luat suplimente de ceai verde au experimentat simptome de raceala si gripa mai puţine şi mai puţine zile de boala, comparativ cu cei care au luat placebo.

3) Scăderea colesterolului

Un studiu publicat în 2003 sugerează că, atunci când asociat cu un regim alimentar scăzut de grăsimi saturate, utilizarea de ceai verde suplimente pot ajuta la menţinerea colesterolului în verifica. Studiul a implicat 240 adulţii, toţi aceştia au avut blînd la nivele moderat crescute ale colesterolului la începutul studiului. Rezultatele au arătat că cei care au luat ceai verde extract de sub formă de capsule pentru 12 săptămâni a avut o scădere mai mare a LDL de studiu ( rele ) colesterol decât participantilor care au luat o capsula de placebo, pentru aceeaşi perioadă de timp.

Click aici pentru a cumpara Koutea de la site-ul oficial

Sunt sigur de suplimente de ceai verde?

Până în prezent, little este cunoscut despre efecte secundare şi preocupările de securitate asociate cu utilizarea de suplimente verde. Deoarece multe ceai verde Suplimente conţin cafeină, este important să ia prudenţă, dacă sunteţi preocupaţi de efecte adverse legate de cofeina (precum anxietate, creşterea frecvenţei cardiace şi tensiunii arteriale şi agravare a simptomelor de ulcer).

De asemenea, este important să reţineţi că liber-radicale necrofagi (antioxidanti) sunt nedorite în timpul tratamentului cu chimioterapie, în care acestea — în teoria — poate diminua activitatea de droguri.

Cum să utilizaţi ceai verde Suplimente

Cantitatea de extract de ceai verde pe capsulă variază de supliment de supliment. Cu toate acestea, nu este nici stabilit doza recomandată de extract de ceai verde. Dacă sunteţi în vedere utilizarea de ceai verde Suplimente, vorbesc la furnizorul de asistenţă medicală despre doza care ar putea fi potrivit pentru tine.

Click aici pentru a cumpara Koutea de la site-ul oficial