Celebrity Make Up

Ooit dromen van het emuleren van de looks van Halle Berry, Angelina Jolie, Anne Hathaway, Eva Longoria en Lucy Liu? U kunt bladeren door de celebrity make-up tips hieronder om uw favoriete pin up girl lijken en de beste kijk je glamoureus. Ontrafel de make-up geheimen die bijdragen aan de glamoureuze uitstraling van de beroemdheden en filmsterren.

Making Up: De sterrennacht Way

Opnieuw de prachtige look van Angelina Jolie.

Voor het gezicht.

 • Toepassen van een stichting in een neutrale kleur over je hele gezicht, behalve rond de ogen.
 • Breng een concealer afgestemd op uw huid om donkere kringen te dekken.
 • dus Blend de stichting en concealer als ze samenvoegen met elkaar.
 • De concealer moet ook worden toegepast op de oogleden om een ​​oogschaduw basis vormen.
 • Toepassing gedrukt poeder op je gezicht met een grote make-up borstel.
 • Breng een bleke roze blush op je jukbeenderen.

Voor de ogen.

 • Breng een matte afwerking oogschaduw in de kleuren van zacht grijs naar uw oogleden.
 • Breng een grijsachtig blauw oogschaduw uit de buitenste hoek van je oog naar de buitenste rand van de wenkbrauw schuin, met een fijn penseel.
 • Sluit je ogen. Houd een potlood uit de buitenste rand van je wenkbrauw naar het centrum van uw ogen, het oversteken van de iris. Pas dezelfde oogschaduw langs de bovenrand van het potlood. Blend de twee strepen van oogschaduw.
 • Breng een zilver blauwe oogschaduw in een matte tint aan de binnenkant hoeken van je oog. Gebruik het over de oogleden stoppen net voor de grijsachtig blauw oogschaduw. Breng de rest van de oogschaduw links op je penseel onder de bogen van je wenkbrauwen. U kunt ook een deel van het onder je onderste wimpers.
 • Gebruik een grijs oogpotlood om uw ogen lijn. Natte vinger de lijn.
 • U kunt de vorm van uw wenkbrauwen met behulp van een wenkbrauw was.
 • Breng 2-3 lagen mascara op je wimpers.

Voor je lippen.

 • Lijn je lippen met een zachte bruine lipliner.
 • Gebruik een lip kleur in een matte of naakt schaduw.

Some More Celebrity Make Up Tips

 • Gebruik altijd een poeder oogschaduw. Maar als je een crème oogschaduw te gebruiken, meng het met wat poeder oogschaduw in dezelfde kleur. Dit zorgt ervoor dat de oogschaduw van kreuken.
 • Krul je wimpers met een wimperkruller voor die dramatische look. Maak uw wimpers dik door het toepassen van 2-3 lagen mascara. Ervoor te zorgen dat elke laag is opgedroogd voordat de andere jas.
 • Toepassing doorschijnende gezichtspoeder onder je ogen voordat je je oog make-up.
 • Om te voorkomen dat klonteren je wimpers met mascara, kam je wimpers met een schone ogen borstel.
 • Borstel je lippen zachtjes met een zachte tandenborstel. Vaseline en laat het inwerken door. Schets je lippen met een lipliner dat uw blos op wedstrijden. Voeg nu gratis lippenstift om je lippen.

Een van de meest leuke dingen om te doen als je in de make-up is om uit te proberen verschillende celebrity looks. Nu natuurlijk, negenennegentig procent van de beroemdheden hebben persoonlijke make-up artiesten op hun wenken, maar dat betekent niet dat je niet kunt nog steeds een deel van hun ziet er fantastisch bereiken met de juiste know-how.

Een van de beste en meest beroemde Make-up tips is het geheim van hun altijd vlekkeloze zoek stichting. Of het nu gaat op het grote scherm of op een Premier-of rode loper-evenement, een beroemdheid gaat nooit met iets minder dan een perfecte huid. Het geheim is airbrushen. Nu kun je net denken dat dat u snijdt uit de vergelijking toen en daar, maar dat is niet het geval. De realiteit is dat airbrush systemen zijn in geen manieren beperkt tot professionele make-up of salon arena's. Er zijn een aantal grote mogelijkheden voor het krijgen van die stichting vlekkeloze afwerking thuis, en airbrushen is een van de beste celebrity make-up tips is er.

Nog een van de Celebrity Make-up tips die niet veel mensen weten is hoe je lippen lijken steenbolk, stralend en vol, zonder al te gepolijste. Nu om deze look (die is prachtig om te worden gefotografeerd) te krijgen, past u een lichtere roze soort lip stick en liner zoals je normaal zou dan een pure of een licht roze kleur oogschaduw dat een subtiele glans heeft in het midden van de pers lippen. Je weet in cartoons waar ze dat soort langwerpig vierkant van de lip schijnen op de dames? Het is precies dat gebied ze gericht zijn, en het is echt geeft de illusie van vollere, Poitier lippen, dat is waarom het is een van de beste celebrity make-up tips, vooral als je wordt gefotografeerd.

Contouring het gezicht en lichaam is ook een veel gebruikte, zeer geliefd een van de Celebrity Make-up tips. Contour geeft de illusie van een dunner gezicht, meer bepaald en meer dramatische zoek make-up, alsmede de mogelijkheid om het decollete te verdiepen en subtiel te definiëren spieren in armen, en voor mannen, op magen, rug armen (en overal!). In de celebrity wereld, is contour vaak gedaan met behulp van airbrush-systemen en, als ze zorgen voor een naadloze en natuurlijk ogende definitie verschillende gebieden van het lichaam.