Vorderingen van snel en moeiteloos gewichtsverlies maken deze kleine aanvulling snel populair. Maar werkt het eigenlijk? Lees alle feiten over raspberry keton en als het voor u zal werken.

Onlangs, veel van jullie hebben mij gevraagd over raspberry ketonen en hun vermogen om wonderbaarlijk krimpen vet. Immers, het is het krijgen van een vlaag van media-aandacht. Het voedingssupplement wordt aangeprezen als een wonder nummer een vet verlies, maar is dat echt waar? Raspberry ketonen zijn de nieuwste wapen in het arsenaal tegen overtollige vet? Kan je echt gewoon kopen in een fles vetverbranding?

Celebrity artsen en gewicht-verlies gurus gelijk zijn touting de voordelen van framboos keton, de meest recente wondermiddel in de slag om de Ardennen. Het supplement is zo populair dat gezondheid voedingswinkels zelfs ondervindt tred te houden met de vraag geworden. Maar werkt het echt? Lees verder voor het goede, het slechte en de lelijke op deze zogenaamd magische pil.

Klik hier om te kopen Raspberry Ketone Plus

Wat is de framboos keton?

Raspberry keton is een aromatische verbinding gevonden in frambozen die, wanneer geconsumeerd in hoge doses, wordt gezegd dat het verhogen van het lichaam de productie van adiponectin, een proteïne gebruikt om te reguleren je stofwisseling, evenals het lichaam breken van vet winkels. Om de aanbevolen dosering van 100 milligram moeten deze wijzigingen van invloed zijn op inslikken, echter zou een hebben om te consumeren 90 pond van frambozen per dag. Dientengevolge, is de verbinding synthetisch vervaardigd in laboratoria en verbruikt in pilvorm.

De effecten van framboos keton

Volgens Dr Mehmet Oz-Amerika’s (en Oprah Winfrey) favoriete arts-draaide-televisie star — raspberry keton is niets minder dan een wonder weight-loss . Het effect van framboos keton op vetcellen vergeleek met die van vloeibare stikstof op ballonnen, belooft Dr Oz dat, wanneer gebruikt in combinatie met een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging, het supplement over dramatische fysieke veranderingen zal brengen. Volgens Dr Oz, raspberry keton in wezen trucs je lichaam in het denken het is dun.

Hoe Raspberry keton fabrikanten beweren dat het helpt Weight Loss

Volgens fabrikanten eisen regelen raspberry ketonen het hormoon adiponectin, die de neiging om bij mensen met obesitas dan die zonder het op lagere niveaus aanwezig zijn. Sommige studies tonen aan dat toenemende adiponectin insuline kwesties zoals type 2 diabetes en metabool syndroom te behandelen helpen kan door het verhogen van de insulinegevoeligheid. Insulineresistentie is een belangrijke factor in de obesitas, type 2 diabetes en metabool syndroom. Raspberry ketonen kunnen noradrenaline, die leiden een lichte stijging van de lichaamstemperatuur tot kan ook regelen.

Klik hier om te kopen Raspberry Ketone Plus

Niets nieuws over Raspberry ketonen

Raspberry keton supplementen zijn rond jarenlang geweest. In feite, hebben ze gebracht internationaal sinds de jaren zestig. In plaats daarvan, het is al de hype die is nieuw als fabrikanten proberen om contant geld op de bereidheid van mensen om te proberen om het even wat om gewicht te verliezen.

Raspberry keton Studies

De beweringen over raspberry ketonen lijken te ontstaan uit twee kleinschalige knaagdier studies. In de eerste studie aangetoonde onderzoekers effectiviteit van de stof in het onderdrukken van vet accumulatie in mannelijke muizen. In een tweede, die werd uitgevoerd op een kleine steekproef van muizen, verscheen raspberry keton om te voorkomen dat vet accumulatie in muizen gevoed een hoog vet dieet. Tot nu toe bestaan geen menselijke studies waarin de effectiviteit van framboos ketonen voor vet verlies bij de mens, hoewel anekdotisch bewijs lijkt te suggereren dat het in sommige gevallen nuttig kan zijn.

Klik hier om te kopen Raspberry Ketone Plus

Hoe vertaal knaagdier Studies voor de mens?

Volgens de Johns Hopkins Medical, muis en menselijke genoom zijn ongeveer 85 procent hetzelfde, dat is waarom muizen zo vaak als een eerste basis gebruikt worden voor de studie van de menselijke biologie, genetica, en ziekte. Dit betekent dat enkele bevindingen bij knaagdieren overeenstemming met de bevindingen bij de mens zijn zal, terwijl anderen niet. Uiteindelijk, de beste bepaling van hoe succesvol een aanvulling bij de mens zijn zal kan alleen komen van zorgvuldig gecontroleerde, peer-reviewed, wetenschappelijk onderzoek in de mens. Raspberry ketonen nog om deze norm te voldoen. De knaagdier studies worden niet ondersteund door solide menselijke studies, noch is deze niet-gereguleerde stof bij de mens om te bepalen van contra-indicaties en potentiële bijwerkingen bestudeerd.

Hoe zit het met anekdotisch bewijs?

Terwijl de wetenschappelijke studies zijn doelstelling, anekdotische rapporten niet beschouwd objectieve bewijzen omdat ze zijn gebaseerd op subjectieve menselijke rapportage. Dergelijk bewijs kan worden beïnvloed door hype, verwachtingen en bevestiging vooringenomenheid, waardoor zij niet noodzakelijkerwijs geldig. Anekdotisch bewijs kan een uitstekende basis voor het vormen van een testbare hypothese, maar alleen gecontroleerde wetenschappelijke menselijke studie kan een duidelijke relatie bestaat tussen raspberry ketonen en weight loss bepalen.

Geen positieve correlatie kan worden gelegd tussen raspberry ketonen en menselijke weight loss op dit moment.

Overige vorderingen

In de nasleep van de recente media succes raspberry ketonen, zijn sommige fabrikanten toe te voegen andere aanspraken op hun product, ook. Een die ik heel veel gezien heb is dat de framboos ketonen anti-veroudert. Terwijl het waar dat ze bevatten anti-oxidanten die schade door vrije radicalen vechten is, is het een groot stuk te noemen een anti-aging wonder. Als u wilt om te vechten veroudering, eet een superieure plant op basis dieet met natuurlijke antioxidanten, en dat laat een heleboel verstopping afvalstoffen in je lichaam. Niet gewoon proberen te kopen uitsluitend met een pil.

Klik hier om te kopen Raspberry Ketone Plus

Weinig controle

De FDA tarieven raspberry ketonen als GRAS (over het algemeen als veilig herkend); echter, het Agentschap niet getest noch biedt het ondersteuning voor een van de weight loss vorderingen gemaakt over raspberry keton. Veel fabrikanten ook andere ingrediënten in hun supplementen, zoals noradrenaline (die kan de bloeddruk verhogen), hoodia, capsaïcine, cafeïne en andere mogelijke thermogene (vetverbranding) ingrediënten. Deze ingrediënten kunnen een host van negatieve, en mogelijk gevaarlijke bijwerkingen hebben.

Potentiële gevaren

Niet inbegrepen in de hype, zijn de mogelijke gevaren van framboos ketonen. Omdat ze het lichaam van de release van noradrenaline regelen, veroorzaakt het een piek in lichaamstemperatuur die ook tot een tijdelijke verhoging van de stofwisseling leiden kan. Helaas, samen met het verhogen van lichaamstemperatuur, noradrenaline kunt ook verhogen bloeddruk en hartslag. Mensen met diabetes, hartaandoeningen, hoge bloeddruk, astma en COPD moeten allemaal te vermijden raspberry ketonen, die de bovenstaande voorwaarden verergeren kunnen.

Klik hier om te kopen Raspberry Ketone Plus

De Bottom Line

De onderste regel op meeste wonder producten geworven voor weight loss-met inbegrip van framboos ketonen — is dat ze gimmicks. Ik houd niet van gimmicks. Terwijl zo veel mensen zou liever kopen een supplement eerder dan wijzigen wat ze eten, er is geen wonder pil voor gewichtsverlies en uw geld te besteden aan dergelijke is op zijn best, een verspilling van geld. In het slechtste geval, kunnen deze pillen hebben bijwerkingen en niet-gereglementeerde ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid.

De beste manier om gewicht te verliezen, het weg houden en gezond is om te eten van een dieet van hele, natuurlijke voedingsmiddelen in matiging en regelmatige lichaamsbeweging krijgen. U hoeft niet te nemen aan een dure gymnasium-u kunt nemen een stevige 30 minuten lopen vijf dagen per week of ontwikkelen van een huis yoga praktijk.

Terwijl knaagdier onderzoek veelbelovend op raspberry ketonen lijken, is het verre van afdoende. Geen menselijke studies bestaan dat kan back-up van deze claims. Verspil uw geld op een gimmick zonder bewezen doeltreffendheid gecontroleerd door grootschalige gecontroleerde wetenschappelijke menselijke studies.

Klik hier om te kopen Raspberry Ketone Plus

Dan verlies van het gewicht

Hoewel ik begrijp de wens om gewicht te verliezen, is er geen wonder product dat gaat te maken dat gebeuren voor u. Het verliezen van gewicht moet deel uitmaken van een algemeen programma voor betere, meer levendige gezondheid. Zelfs als een wonder product eigenlijk u smelten weg pond moeiteloos, helpen konden als u doorgaat met het eten van verwerkt voedsel, suiker en chemicaliën, zal u zeer weinig verbetering zien in uw gezondheid. The Beauty Detox systeem biedt een programma dat zich op uw goede gezondheid, met gewichtscontrole en verhoogde schoonheid als het onvermijdelijke resultaat richt. Hele natuurlijke voedingsmiddelen eten en leven een gezonde levensstijl is de beste manier om te verbeteren hoe je het bekijkt en het gevoel.

Klik hier om te kopen Raspberry Ketone Plus