Toepassing blos op je gezicht naar de natuurlijke glans van je wangen lijken en de complimenten stromen inch Een vleugje make-up blozen … kijken en u kunt kijken frisser en mooier. De truc zit hem in het kiezen van de juiste blush kleur en leren hoe correct toe te passen blozen. Maar vaak blush blijft het meest make-up cosmetische misbruikt. Als het gaat om het toepassen van uw blozen, minder is het beste. Leer eenvoudige tips en trucs om de blos precies goed te krijgen!

Hoe kunt u reageren Blush

Bepaal uw gezichtsvorm voordat blozen. Concentreer blos op het midden van het gezicht voor hoge jukbeenderen. Een allrounder voller gezicht ziet er goed uit met stoffige roze of roze blush aan de buitenkant van het gezicht in de buurt van de haargrens. Glimlach in de spiegel te kijken wat de 'appel spot' op je wang. Van toepassing blozen van deze plek om je haarlijn, zorg goed mengen. Er mag geen voor de hand liggende pleister of een lijn van kleur op de wangen.

Sweep poeder bloost in de ene richting altijd. Altijd raak overtollige poeder blush alvorens het op de wangen. Een punt van room blush toegepast op de appels van de wangen moet worden gewerkt op om zich te mengen met de haarlijn. Een hint van glinsterende blos op het hoogste punt van je wangen kunt een vleugje drama. Het kiezen van een kwaliteit blozen borstel is de eerste stap op weg naar de juiste toepassing.

Zoek een blos penseel dat is de grootte van de appel van je wang voor een perfecte toepassing. Een volledige ronde blozen borstel kan geven een professionele uitstraling aan uw blozen make-up. Een grotere borstel geeft betere resultaten – een met een koepel-vormige hoofd en royale vezels. Voor een perfecte blending of nauwkeurige beschrijving geeft van een goede set van make-up kwasten, te gebruiken voor de toepassing van blozen. Compact formaat blush borstels zijn te klein en de haren zijn niet goed gevormd. Niet gebruik maken van dezelfde borstel die wordt gebruikt voor het aanbrengen van losse poeder.

Hoe om te blozen van toepassing voor ronde gezichten: Geef een illusie van slankheid door toepassing van blush in een zijwaarts V op de jukbeenderen. Pureer het goed en voeg een beetje aan de kin.

Hoe toe te passen blozen voor vierkante gezichten: Zachter het plein hoeken van het gezicht met schar van blos op het voorhoofd en de kin. Van toepassing blozen van het centrum van de ogen naar de jukbeenderen en mix.

Hoe om te blozen van toepassing voor rechthoekige gezichten: Breng blush onder de buitenste hoeken van de ogen om zo vorm te verminderen het langgerekte plein.

Hoe om te blozen van toepassing voor ovale gezichten: Breng blush aan de prominente rol van het jukbeen en mix de richting van de tempels.

Blush Kleur

Kies blos op de gelegenheid en de tijd van de dag passen. Wat gaat er goed voor een dramatische avond kan worden over de top voor kantoor slijtage. Voor de dag te dragen, kies dan een lichtere kleur dan je zou 's nachts. Kiezen voor roze tinten in de winter, terwijl in de zomer kiezen voor perzik, warme tinten. Zachte natuurlijke roze, beige en perzik zijn ideaal voor een stralende dag. Snufje voor de wangen voor een seconde of twee en controleer je blush kleur.

Een blos tint die uw natuurlijke kleur bootst wordt voorkomen dat een kunstmatige en komische uitstraling. Houd je blush kleur in hetzelfde palet als je lippenstift. Check out tinten blush in natuurlijke verlichting. Gooi de oude blush tinten van je make-up doos. Combineer kleuren op de proppen komen met nieuwe – meest geschikt voor uw huid toon.

Skin Tone Blush schaduw
Eerlijke teint Roze of Rose
Lichte huidskleur Naakt roze, Coral, Tan
Light-Medium huidskleur Lichtroze, koraal, tan
Medium – Tan huidskleur Roze of Rose, koraal
Tan huidskleur Tawny bruin

Blushers zijn verkrijgbaar in poeder, crème of vloeistof en in een breed scala aan tinten. Vloeibare en crème blush moet worden aangebracht voordat poeder. Poeder blushes zijn gemakkelijker toe te passen dan crème bloost. Cream bloost moet worden gedept op elke wang en voorzichtig gemengd met de vingers. U kunt gebruik maken van een spons om het te glad. Cream bloost werken het best voor de droge huid. Voor de vette huid, gebruik dan poeder blush. Voor Rosier wangen, overweeg dan gel of vloeistof tinten. Vloeibare en gel bloost zijn zeer geschikt voor de vette huid. Blend vlekken op de huid snel omdat ze drogen zeer snel.

De toepassing van Blush

Blush is vaak de laatste cosmetische te gebruiken op het gezicht terwijl het doen van make-up. De methode van de toepassing van blozen verschilt met de gezichtsvorm en de juiste toepassing van de blusher kan je gezicht langer of breder, zoals gewenst. Hier zijn enkele tips om te gebruiken tijdens de toepassing van blozen:

 • Een beetje shimmer op het hoogste punt van het jukbeen in de buurt van de ogen leent u een instant sexy look.
 • Accentueren de jukbeenderen met behulp van een iets donkerdere tint er tijdens het blenden beneden de wang voor een meer natuurlijke look.
 • Schone blos borstels zijn zeer belangrijk om te voorkomen dat bacteriën de overdracht in de huid en dus moet men ze schoon met een niet-zeep reinigingsmiddelen en babydoekjes.
 • Crème blush kan worden uitgewist af met een tissue, terwijl de toepassing van transparante poeder kan poeder blush te verdunnen. Echter, gel en vloeibare blush moeten worden gewassen van gezicht en de make-up moet worden overgedaan.
 • Crème blush kan worden gebruikt op de lippen voor pure en zachte kleuren en dient te worden toegepast met behulp van de vingertop.
 • Schemerige roze blos verwarmt en verfrist het gezicht, vooral op de pezen onder de oren, maar blos op de kin kan niet goed uit, als je nek is lichter dan je gezicht.
 • Matte blush misschien een goed idee niet na al en vorst op de lippen of de ogen zijn meer in de mode 's nachts partijen. Toch kan je dat zien door het toepassen van een licht gekleurde matte oogschaduw of lippenstift zoals goud, zilver, roze, perzik, champagne en beige op de bovenkant van de jukbeenderen. Frosted markeren poeder is ook beschikbaar in de markt worden gebruikt op een deel van je gezicht.
 • Gels en vloeistoffen zijn best om rode wangen te krijgen, maar omdat ze vlekken op de huid moet u uw handen te wassen na het aanbrengen van hen.
 • Gels worden gedept als stip op appeltjes van de wangen en twee kleinere stippen op jukbeen en wreef in kleine cirkels om goed te mengen ze allemaal de weg van wangen haarlijn.
 • Maak het gezicht breder, door te kijken recht in de spiegel en de toepassing van blusher op het jukbeen van onder het midden van het oog naar de tempel. Zuigen in wangen en gebruik de donkerste tint in de holte het maken van een 'C' vorm te geven aan de tempels, maar niet hoger dan de wenkbrauwen. Gebruik een lichtere kleur op de top van jukbeenderen en te stoppen voordat de onder ogen. U kunt een kleine weelderige op het puntje van de neus, voorhoofd en kin.
 • Nooit blush gebruiken op de onderkant van de jukbeenderen.
 • Zijn vaak de kleine blozen borstel die wordt geleverd met de cosmetische is van geen nut. Een volledige ronde borstel geeft een professionele uitstraling en maakt de algehele look zachter en meer wenselijk. Het is belangrijk om aparte borstels voor de blush en het poeder hebben.
 • Poeder blush moet altijd worden aangebracht in een richting te voorkomen strepen.
 • De beste methode om een blos van toepassing is op de blos te nemen over de borstel en kraan eventuele extra kleur in het vak zelf. Anders, als je gel of crème blush gebruiken, zet een schar van het op uw vingers.
 • De beste kleuren zijn warm, gouden bruin dan koele, grijsachtig bruin, in het bijzonder indien gebruikt als wang contour.
 • Om erachter te komen de werkelijke positie van de appel van je wang, kijk in de spiegel en glimlach en vervolgens vegen de borstel naar boven in een boog van je jukbeenderen aan uw haarlijn. Kleur moet licht zijn en goed gemengd.
 • Om het gezicht langer, focus je je blush op de buitenste gedeelte van het gezicht en in de buurt je haarlijn. Zuigen in wangen en gebruik de donkerste kleur in de holle het maken van een 'C' vorm, niet hoger dan de ogen aan de zijkant van het gezicht. Gebruik een lichtere kleur op de top van de jukbeenderen en onder je donkerste tint blush te slanken helpen vaststelling van het gezicht. Toepassing lichtere tint op de appeltjes van de wangen en de kin.