Flytt over fiskeolje, det er en ny gutt på blokken som ikke er bare hjerte-vennlig, men det kan hjelpe med PMS-symptomer også.

Hva er Krillolje?

Krill er små, reker-lignende krepsdyr funnet i havet rundt Antarktis. Til tross for sin størrelse er Krillolje rik på næringsstoffer. Liker fiskeolje, denne oljen inneholder omega-3 fettsyrer, men det kan også skilte med beskyttende antioksidantegenskaper, som inneholder vitamin A, D og E, og en potent sammensatte kalt astaxanthin.

Pluss de inneholder også en anstendig mengde fosfolipider – molekyler som er viktig for celle kommunikasjon, hjerte, lever og hjernen helse. Per gram, krill gir høye nivåer av flere næringsstoffer fra én kilde. Det er antatt at denne enestående kombinasjonen gjør Krillolje overlegen fiskeoljer for en rekke helsemessige forhold.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Hvordan bruker jeg Krillolje?

Krill selges ikke som en food, så med mindre du får sjansen til å besøke Antarktis å fange din egen, neste beste ting er å kjøpe Krillolje i kapsler eller flytende form. Hvordan kan det hjelpe meg? Minske premenstruelt syndrom (PMS) – en studie av 70 kvinner i alternativ medisin gjennomgang fant at supplere og krill redusert periode-relaterte smerte, ubehag og emosjonelle symptomer.

Redusere betennelser – en 2007 studie publisert i Journal of American College of Nutrition funnet som tar 300 mg av Krillolje daglig redusert tegn til betennelse i deltakere som lider av hjertesykdommer og/eller leddgikt med 31 prosent etter 30 dager. I artrittpasienter, de også bemerket ‘ betydelige forbedringer i nivåer av smerte og stivhet.

Hvor mye må jeg Krillolje?

Det er ingen anbefalt daglig inntak i Storbritannia for krill og ideelle dosen er egentlig avhengig av hva du ønsker å oppnå. For PMS, 1000-2000mg en dag har funnet for å være nyttig, og for hjerte eller anti-inflammatorisk fordeler, 1500-3000mg kan være effektive. Vær forsiktig hvis du lider av noen form for skalldyr allergi. Og hvis du tar blodfortynnende legemidler, konsultere Fastlegen din før du prøver en krill olje komplettere.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Der hvor å kjøpe krill olje kosttilskudd

Alle merker av krill olje kosttilskudd er ikke skapt like.

Kvalitet er viktig. For tiden har bare noen få selskaper vært i stand til å tenke ut måter å høste Krillolje for bruk i kosttilskudd for menneskelig bruk, fordi krill begynner å raskt brytes ned de forlater vannet. Disse leverandører av Krillolje har en tendens til å være noen fordi det er en ung og utbygge marked, og kunnskapsrike forbrukeren vil du være kunnskapsrik om hva du skal se etter på en etikett for å få den beste verdien.

Krillolje finnes i gelatin kapsler, oftest på 500 milligram hver. Dette er gjort i stor grad fordi oljen vil, over tid, samhandle med gelatin veggene av kapselen, nedtoningen det og tillater for lekkasje-jo mindre indre overflatearealet av kapselen, jo mindre sjanse for lekkasje.

Noen krill olje kapsler er mindre enn andre, som inneholder bare 300 mg i stedet for 500 mg som inneholder andre merker. Så selv å ta tre av disse, ville du være får 10 prosent mindre av næringsstoffer enn hvis du var å ta to av 500 mg kapsler. Forstå at dette er en taktikk for å gjøre en krill olje salg, for at du tror du får en avtale, betaler mindre for samme, men du betaler mindre fordi du får mindre. Beregne prisen per mg å avgjøre hvorvidt du får en god avtale. Hvis Krillolje er på salg til en veldig lav pris, pass på det.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

EPA/DHA omega-3s er en grunn til å ta enten krill olje eller fisk olje, men husk at fordi omega-3s er bundet til fosfolipider, de er absorbert i kroppen din mer effektivt. Derfor:

Mengde fosfolipider i en Krillolje supplement er viktig. Fosfolipider er hva skiller Krillolje fra fiskeolje, og som gjør næringsstoffer Krillolje inneholder mer tilgjengelig for cellene dine. Den beste krill oljen inneholder minst 400 mg per 1000 mg dose. Sjekk etiketten-hvis mengden fosfolipider ikke er oppført, passerer på produktet. Produsenten er prøver å gjøre et salg på forbrukernes uvitenhet. Hvis mengden av fosfolipider er ubetydelig-for eksempel 5 mg finner du på noen etiketter-det er egentlig ikke Krillolje, og du vil betale for noe som bør være mye billigere. Pass på at du får hva du betaler for.

Til slutt, krill olje kosttilskudd er ikke ennå billig. Krillolje er vanskelig å harvest og prosess, så det er dyrere akkurat nå enn fiskeolje. I tid, priser kan komme eller du kan noen ganger finne et salg på kril olje, men hvis du vurderer å kjøpe en Krillolje supplement og se en veldig billig pris for det, Vær oppmerksom på at du ikke kan kjøpe Krillolje i det hele tatt. Det gamle ordtaket, du får hva du betaler for, virkelig gjelder her. Beware av Krillolje til salgs billig.

Fremtiden fisk – oljeprisen kan komme mer i tråd med krill oljepriser, fordi kaldt vann arter fra hvilken fisk olje er laget er avtagende. Dette betyr at fiskefartøy vil ha for å våge lenger og lenger for å fange hvor mye fisk som kan lages i fiskeolje, og fisk-oljeprisen vil måtte øke tilsvarende. Og etterspørselen etter omega 3 tilskudd øker svært raskt på grunn av mengden informasjon om sine mange helsemessige fordeler. Som vil sette enda mer press på fiskebestandene, gjør for høyere fiskeolje priser, og gjør krill en mer ettertraktet etter kilde.

Prisen av Krill olje

Krill olje priser for 60 kapsler 500 mg hver på Internett varierer fra $30.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside