Hvordan velge den beste Maqui Berry pulver, juice og kosttilskudd

Bevisene backing helse og ernæring fordeler av Patagonian Maqui bær er et resultat av år med grundig medisinsk og vitenskapelig forskning. Forskningsfunn har blitt publisert for det vestlige medisinske fellesskapet, og helse implikasjoner for den dypt lilla bær inkluderer healing, detox og kronisk sykdom forebygging egenskaper.

Maqui bær antioksidant nivåer er 2 – 3 ganger mer potent enn den Acai Berry, 3 ganger mer potent enn granateple og Goji bær, og 5 ganger mer potent enn blåbær og rødvin.

Nå som nye Maqui Helseprodukter har fått så mye medisinsk og media oppmerksomhet, forbrukere trenger å vite hvordan å kjøpe ekte Maqui produkter med reelle helsemessige fordeler uten å falle som offer til sub-standard etterligninger flommer markedet.

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle nettsted

Det er bare en velge noen fasiliteter som er utstyrt for å produsere ekte, sertifiserte organiske Maqui Superberry-produkter på en etisk og bærekraftig måte. Fordi de blåmerke og gjære lett, er bær behandlet umiddelbart etter høsting. De er raffinert og filtrert for å gjøre ren masser og konsentrater for sport drinker og juice, og de er freeze-dried og filtrert slik at det pulver og kosttilskudd.

Maqui Berry juice

Maqui bær juice og sport drinker er populære på grunn av deres smak og brukervennlighet. Konsentratene anbefaler 2-3-unse porsjoner om dagen, og som gjør dem et flott tillegg til deilige, sunne frukt og bær smoothies. Sport drinker er ofte fortynnet med vann, sukker og andre frukt juice konsentrater, men hvis du drikker dem, du får noen superberry helsefordeler.

Maqui Berry pulver

Maqui Berry pulver er litt mer å foretrekke fordi de er produsert fra fryse-tørket bær. Fryse-tørking prosessen beholder berry i sin hele form, holde dens helsemessige fordeler som er bevart i sin mest potente tilstand. Svært få pulver er 100% ren Maqui og mange inneholder tilsetningsstoffer og bryggeriene å sette større emballasje på markedet. Maqui pulver brukes ofte på samme måte som protein pulver brukes – de er ofte lagt til smoothies og vibrering for å øke energi, vekt tap og helsemessige fordeler.

Maqui bær kosttilskudd

Maqui bær kosttilskudd og piller har mottatt mest oppmerksomhet og støtte fra det vitenskapelige miljøet og er rapportert å tilby den mest igjen for pengene. Laget av perfekt bevart og fryse-tørket hele bær, beste kosttilskudd har 100% uendret og ren Maqui. Fordi kosttilskudd kapsler og piller er liten og kompakt, trenger de ikke fyllstoffer eller tilsetningsstoffer å fortynne deres styrke. Uten tvil mer praktisk enn juice, du får din full daglige dose Maqui Superberry i ett enkelt svelge.

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle nettsted

En ny Maqui supplement som har oppnådd mye oppmerksomhet og en enorm rykte i den korte tiden det har vært på markedet er Ultimate Maqui Berry supplement. Skaperne av produktet har tatt kosttilskudd supplement kvalitet og kundestøtte til et helt nytt nivå.

Hva Ultimate Maqui Berry bortsett fra konkurrentene er det faktum at deres kosttilskudd er laget av 100% ren, organisk Maqui, bærekraftig vokst og høstet i relativt uberørt Patagonia-regionen i Chile og Argentina.

Deres fasiliteter er blant de få som er sertifisert og utstyrt til å produsere den høyeste potens freeze-dried Maqui. Deres kosttilskudd inneholder ingen fyllstoffer eller tilsetningsstoffer, bare 1800mg av ren, kraftfull Maqui. Støttet av full kundesupport og en 100% pengene tilbake-garanti, får Ultimate Maqui Berry vår stemme på det beste nye Maqui Super berry produktet tilgjengelig på markedet.

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle nettsted

Maqui bær-Super frukt

Å være anerkjent som verdens sterkeste nye antioksidant berry som er opptil 3 ganger sterkere enn Acai Berry Maqui bær er en ny-funnet super frukt som ble oppdaget nylig.

Maqui bær er innfødt til områder tempererte regnskogene i Chile og tilstøtende områder sør i Argentina, og dermed hvorfor de ikke ble oppdaget for vanlig bruk av dagens moderne samfunnet inntil nylig, men disse bær ble brukt av innfødte stammene spiste Maqui bær siden 1800 ′ s, det var dokumentert i 1844 at innfødte brukte maqui for å forberede chicha som kan ha blitt referert i fysiske Atlas for historie og politikk i Chile .

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle nettsted

Fordelene med Maqui bær For menneskekroppen

Disse bær er svært høy i antioksidant-innhold, og kan brukes å gjøre syltetøy eller Juice, på grunn av deres deilig smak, noe som gjør dette enkelt å konsumere for fordelene med antioksidanter og andre helsemessige fordeler.

Begrenset forskning som ble gjennomført for å videre forstå antioksidant-innhold i Maqui bær konkluderte med at den gjennomsnittlige antioksidant vurderingen av disse bær var rundt 820, sammenlignet med Acai bær vurdert på 160-300, tett fulgt av blåbær på 61.

De første par stykker av forskning på fordelene av Maqui bær er i!

Den første klinisk forskningen gjennomført for å utforske fordelene med disse bær konkluderte med at disse bær kan hjelpe type 2 diabetes lider.

North Carolina State og Rutgers University nylig gjennomført en studie, der de undersøkte de potensielle fordelene ved Maqui bær for type 2 diabetes. De forsket på overvektige mus med type 2 diabetes, og satte dem på en høy-fett diett, og supplert med Maqui bær trekke ut. Resultatene var forbløffende.

Forskere oppdaget, etter 7 uker med dette kosthold og bruker Maqui bær, både glukosetoleranse og faste blodsukkernivået ble kraftig forbedret. Ikke bare det, men de så inn i ulike antocyaniner, og D3S5G, eller delphinidin 3-sambobioside-5-glucoside, og oppdaget ennå en annen fordel.

Disse bærene selv nylig ble diskutert av det populære medisin Hunter showet på Fox News, forklarte han opprinnelsen til maqui bær og hvorfor vi bør begynne å innlemme ekstrakt av disse bær i til våre hver dag ernæring og dietter for å forbedre våre antioksidant nivået og hjelpe regulere og forbedre glukosetoleranse.

Dommen er ute, maqui bær er virkelig super frukten av 2012, og han populariteten til denne nye antioksidant bær er feiende verden med storm.

Jeg anbefaler deg å prøve å innlemme en maqui bær supplement i til din diett for å sikre at kroppen din blir optimal antioksidanter tilgjengelig for å hjelpe deg å leve et sunnere liv og bidra til å avverge potensielle sykdommer og sykdommer enklere.

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle nettsted