Μια μέρα ένας φίλος μου προσκλήθηκε στην τελετή του γάμου. Τώρα μπορείτε να γράψετε μια ξεχωριστή ιστορία σχετικά με το πόσες ώρες αγωνιώδους που πέρασε ένα cosmetologist μέχρι να προκάλεσε το πρόσωπό στο κράτος της well-groomed.

Αλλά μετά από μια διαδικασία καλλυντικά είναι πιο αναστατωμένοι sagging άνω βλεφαρίδες, που μπόρεσε ποτέ να ξεφορτωθούμε. Ένας άλλος φίλος μου μόλις επέστρεψε από ένα ρομαντικό ταξίδι και έφερε ένα ολόκληρο στοίβα των φωτογραφιών, που τότε ήταν αμήχανος να εμφανιστούν λόγω drooping άνω βλεφαρίδες για το πρόσωπό του, είναι κάποια καλλυντικά ελάττωμα κατά νου.

Σήμερα έχουμε τρεις επιλογές για δέρμα αυστηρότερα τα άνω απαθέστατα:

 1. Χειρουργικά τροποποίηση του το λλο ονομάζεται blepharoplasty;
 2. Κρέμες καλλυντικά και γέλη για δέρμα αυστηρότερα τα άνω απαθέστατα-
 3. Αυτοκόλλητες ταινίες για δέρμα αυστηρότερα τα άνω λλο.

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι οι drooping και sagging επάνω βλεφαρίδες είναι ένα πρόβλημα για εκείνη, το οποίο τελικά αρχίζει να επηρεάζουν την διάθεση και την ψυχική υγεία. Όταν blepharoplasty (χειρουργική επέμβαση για την άρση της άνω απαθέστατα), φάνηκε ότι εκεί είναι το πολύ λύση όλες γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αλλά ειλικρινά μιλώντας μεταξύ μας, οι γυναίκες, η χειρουργική είναι μια χειρουργική επέμβαση. Δεν κάθε γυναίκα θα αποφασιστεί στη χειρουργική για το Σώμα, μετά την οποία το δέρμα εξακολουθεί να μένει μερικά ουλές από τις πληγές. Κυρίως γιατί όλοι δεν μπορούν να παρέχουν μια τέτοια χειρουργική για οικονομικούς λόγους.

Πιο πρόσφατα η αγορά έχει ένα νέο προϊόν βιολογικής ονομάζεται anti-aging botox εναλλακτική λύση. Το προϊόν αυτό έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, και θα το τηλέφωνο σας σχετικά με αυτό το άρθρο στο μέλλον.

Με τις μακρινές χώρες της Ασίας, πολλά κορίτσια και γυναίκες είναι παθιασμένοι με τη δημιουργία η επίδραση της κούκλα μάτι για τι είναι πέρα από διάφορες φακούς, ψευδείς eyelashes και χρήση κολλήστε μια ειδική για βλεφαρίδες. Ανύψωσης του βραχίονα sagging βλεφαρίδες, εφαρμόζονται στην επιφάνεια πολλές στρώσεις ειδικών αυτοκόλλητων που ασφαλίζει καπάκι μετά την ξήρανση σε αυξημένα δικαιώματα ενός κράτους. Αυτή είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή όταν το χειρισμό της κολλητικής ουσίας δεν πήραν στα μάτια.

Κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο παράγουν συχνά μια ειδική γέλη για τη διόρθωση της άνω σημασιολογική αλλαγή που προτείνει και την περιοχή κάτω από τα φρύδια. Συνήθως, αυτές κολλαγόνο πηκτών τονωθεί με επακόλουθη αποκατάσταση της ελαστίνη ίνες στο δέρμα. Κάνει το δέρμα πιο ελαστική και παρέχει ανελκυστήρα ο άνω λλο.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Eye Secrets από την επίσημη ιστοσελίδα

Αυτοκόλλητων ταινιών

Στις δυτικές χώρες, ορισμένες αισθητικούς πέρασαν τον άλλο τρόπο. Αρκετά χρόνια πριν, μιας βρετανικής εταιρείας στη Σκωτία έχει αναπτυχθεί και να κυκλοφορήσει ένα ειδικό αυτοκόλλητων ταινιών για το λλο χωρίς χειρουργική επέμβαση. Αυτές τις μαγικές Γάζας στη Δύση έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των γυναικών, επειδή αυτά έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν πολλοί Βρετανοί και αστέρες του Χόλιγουντ ταινίας ή Δυτική επάνω τα πρότυπα, για παράδειγμα ο Βρετανός ηθοποιός Μισέλ Collins, ένας Αμερικανός ηθοποιούς Ντέμι Μουρ και η Jennifer Aniston, κ.λπ. Αυτές οι ταινίες έχουν γίνει μια πραγματική ηλικία μια μυστική ματιά τις πολλές διασημότητες.

Η συγκολλητική λωρίδες για τον ανελκυστήρα απαθέστατα χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι ένα εντελώς νέο προϊόν που θα μπορούσε να σημαντικά εμποδίζουν την εμφάνιση στην drooping όψη της Γυναίκας, κρεμάσει, ή με τη μορφή ενός κουκούλα λλο. Κατά κανόνα, sagging βλεφαρίδες λόγω γήρανσης, παρόλο που ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να γεννηθεί με ένα επιπλέον δέρμα για τις βλεφαρίδες, τα πρόσωπά τους με αποτέλεσμα να γίνει πολύ σκληρή όψη. Άλλες γυναίκες γεννιούνται με ένα πολύ deep-set τα μάτια, και γι ‘ αυτό είναι δύσκολο να δούμε ακόμα και αυτό το άτομο επειδή κάνει αυτά τα άτομα πολύ υποκλίνεται ή unapproachable. Νομίζω ότι θα συμφωνείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από τους νέους και ελκυστική όψη από τα μάτια ανοιχτά, φιλικό, νέοι και υγιείς, και τώρα αυτό μπορεί εύκολα να επιτευχθεί χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Αυτοκόλλητων ταινιών στον ανελκυστήρα μάτι – είναι απλά αυτοκόλλητα λωρίδες (πέρασε τη δοκιμασία για την αυξημένη αλλεργία) που απαλά και φυσικά συσσωρεύετε βλεφαρίδες σας, άρση τους σε πιο φυσική θέση και να καταστεί πιο ανοιχτά τα μάτια. Αυτό λειτουργεί σε φρύδια. Ως αποτέλεσμα μια διαφάνεια από τα μάτια σας σας δίνει μια πιο ενεργό τρόπο μιας well-rested γυναίκας, δεν νυσταγμένος όψη που είχατε πριν. Μαζί με τις ρίγες είναι συνδεδεμένη με την απαλή πηκτής με βάση την Βαζελίνη ή petrolatum, που είναι εύκολο στη χρήση και επιτρέπει την κατασκευή των ταινιών σταθερά αλλά κρατήστε απαλά το δέρμα. Όλα είναι σχεδιασμένα για να άρει να κατέχουν οι βλεφαρίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, κατά μέσο όρο, λωρίδες είναι αποθηκευμένη 10-12 ώρες. Αν είστε αλλεργικός σε Βαζελίνη, οπότε θα ήταν φρόνιμο να αποφεύγεται η χρήση αυτοκόλλητων ταινιών, όπως θα αντιμετωπίσετε ερεθισμό ή δυσφορία.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Eye Secrets από την επίσημη ιστοσελίδα

Τρόπος εφαρμογής

 • Εάν το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, στη συνέχεια κάθονται μπροστά από έναν καθρέφτη.
 • Αυτοκόλλητων ταινιών, τοποθετούνται σε καθαρό δέρμα, επομένως θα πρέπει να καθαρίσετε απαλά το δέρμα για τις βλεφαρίδες της το μακιγιάζ.
 • Λαμβάνει μια λωρίδα.
 • Κλείσετε ένα μάτι.
 • Τα δάχτυλα να άρει drooping δέρμα για τη σημασιολογική αλλαγή που προτείνει και ήπια έλξη αυτή.
 • Στη συνέχεια, εφαρμόστε τα αυτοκόλλητα λωρίδες στην κορυφή του δέρματος για τη σημασιολογική αλλαγή που προτείνει και πιέστε ελαφρά τη καρδία.
 • Γάζας θα διατηρήσει την άνω απαθέστατα από το τσαλάκωμα της δημοσίευσης.
 • Επαναλάβετε με το άλλο μάτι.

Θέσει μακιγιάζ επάνω από λωρίδες και το δέρμα των δύο βλεφαρίδες για να αποκρύψετε τις ταινίες από έξω προσοχή.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Eye Secrets από την επίσημη ιστοσελίδα

Τρόπος χρήσης

Μια συγκολλητική λωρίδες μπορεί εύκολα να αφαιρούνται και στη συνέχεια επαναχρησιμοποιούνται και χρησιμοποίηση. Για να ξεκινήσετε, απλώς στην επιθυμητή θέση σχετικά με το ανώτερο λλο, φέρονται της Γάζας και κρατήστε το πατημένο θέση για 1-2 λεπτά, και της Γάζας θα παραμείνουν σε ορισμένο τόπο. Αυτά τα αυτοκόλλητα λωρίδες είναι εξίσου κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, σε γενικές γραμμές, είναι κατάλληλα για όποιον θα ήθελε να βελτιώσει την εμφάνιση τους στα μάτια και το πρόσωπο ολόκληρο, χωρίς προσφυγή σε χειρουργική επέμβαση. Είναι σαφές ότι η εμφάνιση του λωρίδες καθιστά εξαιρετικά ελκυστική επιλογή, δεδομένου ότι δεν θα είναι ορατή στην όψη.

Ακόμη κι αν κάποιος να χτυπάει την πόρτα σας, το συνηθισμένο μακιγιάζ είναι εύκολο να κρύψει την παρουσία των ταινιών του χρώματος του δέρματος. Μακιγιάζ μπορεί να είναι εύκολα και να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια πριν ή μετά την εφαρμογή του για τις ταινίες του. Δεν έχει σημασία τι μορφή του οφθαλμού ή πόσο μεγάλα ή μικρά τα μάτια σας, λωρίδες χωρά σε κάθε περίπτωση. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ταινίες σας μακιγιάζ συγκολλητική όπως eyeshadow. Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε να δείτε τα αποτελέσματα που μπορεί να έχουν θεωρηθεί σε μια στιγμή. Να θυμάστε ότι μπορείτε να δεν θέσει λωρίδες πάνω από το μακιγιάζ σας, εφαρμόζεται το μακιγιάζ σας, αφού έχετε επικολλήσει αυτές τις ταινίες για τις βλεφαρίδες.

Ανεξάρτητα από την ηλικία σας και ανεξάρτητα από το σκοπό της την επιθυμία σας να βελτιώσουν τη συνολική εμφάνιση της τα μάτια και το πρόσωπο σας, αυτό lifter λλο θα δημιουργήσει μικρά και άσημος να διερωτάται κάποιος ξένος για τους περισσότερους ανθρώπους που έχουν προβλήματα με την εμφάνιση του στα μάτια τους. Αυτές οι ταινίες θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τη μορφή χαμένων νεολαίας και να δώσει εμπιστοσύνη σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Θα θέλατε να φορούν λωρίδες επί καθημερινής βάσεως ή μόνο για ειδικές εκδηλώσεις και εορταστικές εκδηλώσεις όπως Γάμοι, συνεδρίες φωτογραφιών, βίντεο ή εταιρικό Κόμματος, πραγματικά σας βοηθούν. Με την προσφορά του μήνα σε μια εύλογη τιμή πραγματικά δεν μπορείτε να δείτε σαν κάτι δεν πάει καλά. Σε σύγκριση με το Botox ή πλαστικό, αυτές οι ταινίες δεν απειλούν την υγεία σας τυχόν παρενέργειες.

Τώρα μια βρετανική εταιρεία πώλησης άνω λλο lifter online μέσω του Internet, παράδοση από ταχυδρομική αλληλογραφία σε όλο τον κόσμο. Ευχάριστη έκπληξη είναι ότι αυτές οι αυτοκόλλητες λεπτό πλαστικό λωρίδες πραγματικά έργα. Το προϊόν αυτό είναι μια καλή μάσκα sagging βλεφαρίδες ελάττωμα και σας δίνει μια οπτική αναπαράσταση του να ανυψωθεί το τι άνω απαθέστατα και είναι πιο ανοιχτά τα μάτια.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Eye Secrets από την επίσημη ιστοσελίδα

Να γνωρίσουν περισσότερα

Αυτό αμέσως ανελκυστήρες επάνω βλεφαρίδες εύκολο να εφαρμόζονται και να σας δώσω μια πιο νεανική και συναγερμού εμφάνιση. Ένα προϊόν αυτό συνιστάται από Lou Paige, συνθέτουν καλλιτέχνη να ξεκινά ο και χρησιμοποιείται επίσημα από ξεκινά στο σύνολο της ταινία Superman. Σας να παρακολουθήσουμε αυτό το προϊόν στην Τηλεόραση, σχετικά χαλαρά γυναικών και βρετανική Daily Mail.

Όταν τον αγοράσατε αυτή εδώ για την τιμή που είναι μικρότερη από $50 μπορείτε βρείτε 30 λωρίδες σε κάθε πλαίσιο, είναι ένα σύνολο του μήνα εφοδιασμού των ταινιών Εάν εφαρμόζετε ταινίες κάθε μέρα. Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφερθεί κατασκευαστή που αναζητούν και αίσθηση 10 χρόνια νεότερος με τη χρήση των lifter καπάκι ματιών, υπάρχει όχι σκληρό και γρήγορο κανόνας με τις λωρίδες, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή αυτό που κάνουν καθιστά άκρως βιώσιμη εναλλακτική λύση για την χειρουργική. Μπορείτε να αισθάνεστε περισσότερο στην εμφάνισή σας και να φαίνονται καλύτερα σε φωτογραφίες ή να κοιτάξουν μες στο μάτι πάλι, γνωρίζοντας ότι σας φαίνεται μεγάλη.

Φυσικά, σας δεν μπορεί να συγχέεται με την τιμή του προϊόντος από τον κατασκευαστή αυτού, αλλά εξαρτάται από οικονομικές σας δυνατότητες. Κάθε γυναίκα συγκεντρώνει την σπίτι εξάρτημα κιτ, που βασίζεται στις δυνατότητες της. Πάντα, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Internet για φθηνότερα προϊόντα.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Eye Secrets από την επίσημη ιστοσελίδα