Един ден един мой приятел е поканен на сватбената церемония. Сега можете да напишете отделна история колко мъчително часа тя прекарва един козметик, докато лицето си на състоянието на добре поддържан, причинени.

Но след козметична процедура е най-разстроен увиснала горните клепачи, които тя никога не е в състояние да се отървете от. Друг мой приятел веднъж се върна от романтична екскурзия и донесе цяла купчина от снимки, които тя тогава беше неудобно да се покаже поради спадане на горната клепачите на лицето си, мислейки, че е някои козметични дефекти.

Днес ние имаме три опции за стягане на кожата на горния клепач:

 1. Хирургически модификация на клепача наречен блефаропластика;
 2. Козметични кремове и гелове за стягане на кожата на горния клепач;
 3. Самозалепващи се ленти за стягане на кожата на горния клепач.

Всяка жена знае, че увиснали и увиснала горни клепачи са проблем за нея, което в крайна сметка започва да се отрази на настроението и психическо здраве. Кога е блефаропластика (операция, за да повдигнете горния клепач), изглежда, че там е самото решение на всички проблеми се сблъскват жените. Но честно казано между нас, жените, хирургия е операция. Не всяка жена ще бъде решено на хирургия на тялото си, след което кожата все още остава някои белези от неговите рани. Особено, защото не всеки може да си позволи такава операция по финансови причини.

По-скоро на пазара има нов органичен продукт, наречен против стареене botox алтернатива. Този продукт вече е придобило голяма популярност във Великобритания и аз ще тел ви за това в бъдеще статия.

В далечни азиатски страни, много момичета и жени са страстни за създаване на ефект на кукла очи за това, което те са освен различни лещи, фалшиви мигли и използва специално лепило за клепачите. Вдигане на ръката увиснала клепачите, те се прилагат към повърхността на няколко слоя от специално лепило, което осигурява капак след изсушаване в повишени състояние. Това е доста време-изразходвам процес, който изисква специални грижи при обработка на лепилото не се в очите.

Водещи козметични фирми в света често произвеждат специален гел за коригиране на горния клепач и областта под веждите. Обикновено тези колаген гелове стимулирани с последващо възстановяване на еластин влакна в кожата. Той прави кожата по-еластична и Повдигнете горния клепач.

Щракнете тук, за да купуват Eye Secrets от официален сайт

Самозалепващите ленти

В западните страни някои козметици са преминали по друг начин. Преди няколко години, британската компания в Шотландия е разработен и издаден специален самозалепващи се ленти за клепачите без операция. Тези магически ивица на запад са придобили голяма популярност сред жените, защото те са започнали да използват много британски и Холивуд филмови звезди или западни топ модели, например Британската актриса Мишел Колинс, американски актриси, Деми Мур и Дженифър Анистън, и др. Тези ленти са станали истински възраст тайно погледнете много знаменитости.

Самозалепващи се ленти за повдигане на клепачите хирургия е един напълно нов продукт, който значително може да противодейства появата на на жената лицето спадане, увисване, или под формата на Худ клепач. Като правило, увиснала клепачите поради старост, въпреки че някои хора може да се роди с допълнително кожата на клепачите, което води до лицата им стават много твърд поглед. Други жени са родени с много deep-set очи, поради което е трудно да се дори да погледнете това лице, защото това прави тези хора много изолираност или непристъпни. Мисля, че ще се съгласите, че не е нищо повече от една млада и привлекателна лице от очите отворени, приятелски, млади и здрави, и сега той лесно може да се постигне без хирургическа намеса.

Самозалепващи се ленти на окото лифт – това е просто самозалепващите ленти (издържал теста за повишена алергия), леко и естествено съкровище си клепачи, повдигане ги в по-естествена позиция и направи очите по-отворени. Това работи на веждите. Като резултат отвореност на очите ви дава по-активен начин на несъвършена жена, не сънливи гледам, че сте имали преди. Заедно с ивици е към лек гел на базата на вазелин или вазелин, който е лесен за употреба и позволява на лентите здраво но Задръжте внимателно кожата. Всички са предназначени за да съблекат да държи клепачите през деня, средно, ленти са съхранени 10-12 часа. Ако сте алергичен към вазелин, в който случай би било разумно да се избегне използването на самозалепващите ленти, както вие ще изпитате дразнене или дискомфорт.

Щракнете тук, за да купуват Eye Secrets от официален сайт

Как да кандидатстваме

 • Ако го направите сами, тогава седнете пред огледалото.
 • Самозалепващите ленти са монтирани на чиста кожа, така че внимателно трябва да почистите кожата на клепачите на грим.
 • Вземете ивица.
 • Затворете едното око.
 • Пръстите да се вдигне увиснали кожата на клепачите и внимателно я издърпайте.
 • След това приложете самозалепващи ленти върху кожата на клепачите и леко го натиснете.
 • Ивица ще запази горния клепач от увиснала.
 • Повторете с другото око.

Сложи грим върху ленти и кожата на клепачите и двете да скриете ленти от външните внимание.

Щракнете тук, за да купуват Eye Secrets от официален сайт

Как да се използва

Лепило ленти могат да бъдат лесно отстранени и след това повторно използвани и нанасят отново. За да започнете, просто поставете лентата на желаното място на горния клепач и задръжте го натиснат в позиция за 1-2 минути и лентата ще остане в определено място. Тези самозалепващите ленти са еднакво подходящи за жените и мъжете, като цяло, те са подходящи за всеки, който иска да подобри външния вид на очите им и цялото лице, без да се прибягва до операция. Това е ясно, че появата на ивици ги прави изключително атрактивна опция, тъй като те няма да се вижда по лицето.

Дори ако някой е вторачени в теб, обичайните грим е лесно да се скрие наличието на ивици за цвят на кожата. Грим може да бъде лесно и безопасно да се използва преди или след прилагане на ленти. Няма значение формата на очите или как голям или малък очи, ивици ще се побере във всеки случай. Разбира се тази самозалепващи ленти не може да се използва върху грима като сенки. Но не е нужно да чакам да видите резултати, тъй като те могат да се видят в един момент. Не забравяйте, че не може да постави ленти върху вашия грим, прилага грима си, след като са поставили тези ленти на клепачите.

Независимо от възрастта си и независимо от целта на вашето желание за подобряване на цялостния вид на очите и лицето този повдигач на клепача ще създаде малък и незабележим за аутсайдери чудеса за повечето хора, които имат проблеми с външния вид на очите си. Тези ленти ще помогне да се възстанови формата на изгубената си Младост и да даде доверие в много кратко време. Желаете ли да носят ивици, ежедневно или само за специални събития и тържества като сватби, Фото сесии, видео или корпоративни партия, те наистина ви помогне. С един месец снабдяване на разумна цена наистина не може да изглежда като нещо не е наред. В сравнение с ботокс или пластмаса, тези ленти не застрашават здравето си никакви странични ефекти.

Сега Британска компания продава повдигач на горния клепач онлайн по интернет, доставка по пощата по света. Приятна изненада е, че тези самозалепващи се тънки пластмасови ленти наистина работи. Този продукт е добра маска дефект увиснала клепачите и ви дава визуално представяне на горния клепач се вдига и очите са по-отворени.

Щракнете тук, за да купуват Eye Secrets от официален сайт

Научете повече

Това веднага повдига горни клепачи лесно да се прилага и може да ви даде по-млада, предупреждение вид. Този един продукт се препоръчва от Лу Пейдж, долива художник да започва и официално се използва от започва в набора от Супермен филм. Можете да гледан този продукт по Телевизията, на жени и британския Daily Mail.

Когато сте купили този един за цена, по-малко от $50 получавате 30 ленти във всяко поле, това е цяло месец предоставят на ленти, Ако кандидатствате ленти всеки ден. Някои потребители са съобщили на производителя, че те търсят и чувство на 10 години по-млад с използването на очите капак повдигач, не е твърдо и бързо правило с ленти, можете да ги използвате всяко време, без значение къде се намирате или това, което се прави, което го прави силно жизнеспособна алтернатива на операция. Можете да се чувстват по-уверени във външния си вид и изглеждат по-добре в снимки или гледам хората право в очите отново, знаейки, че изглеждаш страхотно.

Разбира се вие може да не се бърка с цената на продукта от този производител, но това зависи от вашите финансови възможности. Всяка жена се събира си дома аксесоар комплект, въз основа на нейните характеристики. Винаги можете да търсите в интернет за по-евтини продукти.

Щракнете тук, за да купуват Eye Secrets от официален сайт