En dag en af mine venner blev inviteret til bryllup ceremoni. Du kan nu skrive en separat tekstenhed om hvor mange kvaler timer hun tilbragte en cosmetologist indtil forårsaget sit ansigt til staten af well-groomed.

Men efter en kosmetisk procedure er det mest oprevet stålsøjlerne øvre øjenlåg, som hun var aldrig i stand til at slippe af med. En anden af mine venner engang returneres fra en romantisk tur og bragte en hel stak af fotos, som hun derefter var flov over at vise på grund af drooping øvre øjenlåg på sit ansigt, tænker, det er nogle kosmetiske fejl.

I dag har vi tre indstillinger for huden stramning af den øverste blinke:

 1. Kirurgisk ændring af blinke kaldet ansigtsløftninger;
 2. Kosmetiske cremer og geler til huden stramning af den øverste blinke;
 3. Selvklæbende strimler til huden stramning af den øverste blinke.

Enhver kvinde ved, at drooping og hængende øvre øjenlåg er et problem for hende, som til sidst begynder at påvirke stemningen og psykisk sundhed. Hvornår gjorde ansigtsløftninger (kirurgi til at ophæve den øverste blinke), det syntes, der er selve løsningen på alle problemer kvinder ansigt. Men ærligt talt mellem os, kvinder, at kirurgi er en kirurgi. Ikke enhver kvinde bliver besluttet på kirurgi til sin krop, hvorefter er huden stadig efterladt nogle ar fra sine sår. Især fordi ikke alle kan betale sådanne kirurgi af økonomiske årsager.

Markedet har mere for nylig en ny økologisk produkt kaldet anti-aging botox alternativ. Dette produkt har allerede vundet stor popularitet i Det Forenede Kongerige, og jeg vil tel du om det i fremtiden artikel.

I de fjerne asiatiske lande, mange piger og kvinder er passioneret om oprettelse af effekten af dukke øje for forskellige linser, falsk oejenvipper og brug en særlig Klæb for øjenlåg. Løft arm hængende øjenlåg, anvendes de på overfladen af flere lag af særlige Klæbestof, der sikrer låget efter tørring i en forhøjede tilstand. Det er en temmelig tidskrævende proces, som kræver særlig omhu, når håndtering klæbearket ikke fik i øjnene.

Førende kosmetiske virksomheder i verden producere ofte en særlig gel til korrektion af øvre blinke og arealet under øjenbryn. Normalt er sådanne kollagen geler stimuleret med efterfølgende restaurering af elastin fibre i huden. Det gør huden mere elastisk og giver løft den øverste blinke.

Klik her for at købe Eye Secrets fra officielle hjemmeside

Selvklæbende strimler

I vestlige lande, har nogle kosmetologer gået anden vej. Flere år siden, et britisk selskab i Skotland har udviklet og udgivet en særlig Klæbestof rampe til blinke uden kirurgi. Disse magiske striben i Vesten har opnået stor popularitet blandt kvinder, fordi de er begyndt at bruge mange britiske og Hollywood film stjerner eller vestlige top modeller, for eksempel den britiske skuespillerinde Michelle Collins, en amerikanske Skuespillerinder Demi Moore og Jennifer Aniston, osv. Disse strimler er blevet en reel alder en hemmelig kig på de mange berømtheder.

Klæbearket rampe til blinke elevatoren uden kirurgi er et helt nyt produkt, der kunne betydeligt modvirker udseendet på kvindens ansigt drooping, flænge, eller i form af en hætte blinke. Som regel stålsøjlerne øjenlåg skyldes aging, selvom nogle mennesker kan være født med en ekstra hud på øjenlågene, resulterer i deres ansigter bliver meget hårde udseende. Andre kvinder er født med en meget deep-set øjne, hvilket er hvorfor det er vanskeligt at selv ser på denne person, fordi den gør disse mennesker meget distance eller unapproachable. Jeg tror du får enig at der er intet andet end en ung og attraktiv ansigt end øjne åbne, venlige, ung og sund, og nu kan det let ske uden kirurgisk indgreb.

Klæbestof rampe på øjet elevatoren – it’s blot selvklæbende strimler (bestået testen for den øgede allergi), forsigtigt og naturligt samle dine øjenlåg, løft dem ind i en mere naturlig stilling og gøre øjnene mere åben. Denne fremgangsmåde fungerer på øjenbryn. Som følge heraf giver en åbenhed i dine øjne dig en mere aktiv måde at en well-rested kvinde, ikke søvnig se, du havde før. Sammen med striberne er knyttet til blid gel baseret på vaseline eller petrolatum, som er nem at bruge og muliggør strips fast men forsigtigt holde huden. Alle er designet til at fratage at afholde øjenlågene om dagen i gennemsnit, strips er lagret 10-12 timer. Hvis du er allergisk til Vaselin, i hvilket tilfælde ville det være klogt at undgå brug af selvklæbende strimler, som du vil opleve irritation eller ubehag.

Klik her for at købe Eye Secrets fra officielle hjemmeside

Sådan anvendes

 • Hvis du gør det, selv, derefter sidde foran et spejl.
 • Selvklæbende strimler er monteret på ren hud, så du bør forsigtigt at rense huden på øjenlåg af sammensætningen.
 • Tage en stribe.
 • Lukke et øje.
 • Fingre til at ophæve drooping huden på blinke og forsigtigt trække det.
 • Anvend derefter den selvklæbende strimler på toppen huden på blinke og let tryk.
 • Strimler holder den øverste blinke fra flænge.
 • Gentag med andet øje.

Lagt makeup på bredbånd og huden på både øjenlåg at skjule strimler fra uden for opmærksomhed.

Klik her for at købe Eye Secrets fra officielle hjemmeside

Sådan bruges

Klæbestoffer bredbånd kan nemt fjernes og derefter genanvendes og anvende. For at komme i gang, blot placere striben ind på den ønskede placering på den øverste blinke og hold den trykket i position 1-2 minutter, og striben forbliver på et bestemt sted. Disse selvklæbende strips er lige så egnet til både kvinder og mænd, generelt er de egner sig til alle, der gerne vil forbedre udseendet af deres øjne, og hele ansigtet, uden at ty til kirurgi. Det er klart, at udseendet af striber gør dem særdeles attraktivt, da de ikke vil være synlige på ansigtet.

Selv hvis en person Stirrende på dig, er den sædvanlige make-up let at skjule tilstedeværelsen af strimler af hud farve. Make-up kan være let og anvendes sikkert før eller efter anvendelsen af strimler. Det er ligegyldigt, hvilken form for øje eller hvor store eller små dine øjne, striber, passer i hvert fald. Naturligvis gerne denne Klæbestof, bredbånd ikke kan bruges over din makeup eyeshadow. Men du behøver ikke vente på at se resultaterne, som de kan være blevet set i et øjeblik. Husk at du ikke kan lægge bredbånd ud over din makeup, anvende din makeup, når du har indsat disse strimler på øjenlågene.

Uanset din alder og uanset formålet med deres ønske om at forbedre det generelle udseende af dine øjne og ansigt, vil denne blinke kåret skabe små og inconspicuous til udenforstående undere for de fleste mennesker har problemer med udseendet af deres øjne. Disse strimler vil medvirke til at gendanne form af tabt Ungdom og give tillid i meget kort tid. Vil du gerne være iført striber på en daglig basis eller kun til særlige begivenheder og højtider som bryllupper, foto sessioner, video eller virksomhedens part, hjælpe de virkelig dig. Med en måneds forsyning til en rimelig pris kan du virkelig ikke ligner noget er galt. Sammenlignet med Botox eller plast, disse strimler ikke truer dit helbred eventuelle bivirkninger.

Nu et britisk selskab sælger øvre blinke kåret online over internettet, levering af post på verdensplan. Behagelige overraskelse er, at disse selvklæbende tynd plastik strips virkelig værker. Dette produkt er en god maske defekt stålsøjlerne øjenlåg og giver dig en visuel repræsentation af hvilke den øvre blinke ophæves og øjne er mere åbne.

Klik her for at købe Eye Secrets fra officielle hjemmeside

Få at vide mere

Dette ophæver øjeblikkeligt øvre øjenlåg let at anvende og kan give dig et mere ungdommelige, alert udseende. Denne ét produkt er anbefalet af Lou Paige fyldes op kunstner at starter og officielt bruges af starter i sæt af Superman film. Du kan set dette produkt på TV, på Loose kvinder og engelske Daily Mail.

Når du har købt denne ene for prisen mindre end $50 får du 30 strimler i hver kasse, det er hele måneds forsyning af strimler Hvis du udligner rampe hver dag. Visse brugere har rapporteret til producenten, at de ser og føler sig 10 år yngre med brug af eye låget kåret, der er ikke hårde og hurtig reglen med strimler, du kan bruge dem til enhver tid, uanset hvor du er, eller hvad du laver, så det er et yderst levedygtigt alternativ til kirurgi. Du kan føle sig mere trygge i deres udseende og ser bedre ud på billeder eller se folk lige i øjnene igen, vel vidende, at du ser godt ud.

Jo, du kan ikke forveksles af prisen på produktet fra denne producent, men det afhænger af dine finansielle muligheder. Enhver kvinde samler sit hjem tilbehør kit, baseret på sine funktioner. Du kan altid søge på internettet til billigere produkter.

Klik her for at købe Eye Secrets fra officielle hjemmeside