Eräänä päivänä ystäväni kutsuttiin häät seremonia. Nyt voit kirjoittaa erillinen tarina siitä, kuinka monta tuskallinen tunnin hän vietti Kosmetologi, kunnes aiheutti hänen kasvonsa valtion hyvin hoidettu.

Mutta kun kosmeettinen menettely on erittäin järkyttynyt Notko ylemmän silmäluomet, jota hän ei koskaan voi päästä eroon. Toinen ystäväni kerran palannut romanttinen ja toi koko nippu kuvia, jotka hän sitten oli hämmentynyt näyttää naamallaan, ylempi silmäpussit ajattelu on kosmeettinen vika.

Tänään meillä on kolme vaihtoehtoa ihon kiristäminen ylemmän silmäluomen:

 1. Kirurginen muutos silmäluomen kutsutaan blepharoplasty;
 2. Kosmeettiset voiteet ja geelit ihon tiukentaminen ylemmän silmäluomen;
 3. Itseliimautuvat nauhat ihon kiristäminen ylemmän silmäluomen.

Jokainen nainen tietää, roikkuvat ja Notko ylemmän silmäluomet ovat ongelma, joka lopulta alkaa vaikuttamaan mielialaa ja psyykkistä terveyttä. Kun tein blepharoplasty (ylemmän silmäluomen Nosta leikkaus), näytti siltä, että se on hyvin ratkaisemaan kaikkia ongelmia naisten kasvot. Mutta rehellisesti ottaen, naiset, leikkaus on leikkaus. Ei jokainen nainen päätetään leikkaus ruumiiseensa, jonka jälkeen iho on vielä jäljellä muutamia arpia haavoja. Erityisesti, koska kaikilla ei ole varaa tällaisen leikkauksen taloudellisista syistä.

Viime aikoina markkinoille on uusi luonnonmukaisen tuotteen nimeltä anti-aging botox-vaihtoehto. Tämä tuote on jo saanut suurta suosiota Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja I-KIRJAIN jälkisäädös te siitä tulevaisuudessa artikkeli tel.

Kaukana Aasian maissa monet tytöt ja naiset ovat innostuneita luomaan vaikutus nukke silmän , mitä ne ovat lisäksi eri linssit, irtoripsiä ja käytä erityistä liimaa silmäluomet. Nostamalla käsi Notko silmäluomet, niitä sovelletaan erityistä liima, joka turvaa kansi kohonnut valtion kuivauksen jälkeen useita kerroksia pinnalle. Tämä on melko aikaa vievää prosessi, joka edellyttää erityistä varovaisuutta, kun käsittely liima ei päässyt silmät.

Johtava kosmeettiset yritykset tuottavat usein geelillä korjaus pinta-ala kulmakarvojen ja ylemmän silmäluomen. Yleensä tällainen kollageenin geelit myöhempää palauttamista elastiinikuiduista ihoa stimuloidaan. Se tekee ihon joustavampia ja hissin ylemmän silmäluomen.

Klikkaa tästä Osta Eye Secrets kotisivut

Liima-nauhat

Länsimaissa jotkut kosmetologit ovat menneet toiseen suuntaan. Useita vuosia sitten, brittiläinen yritys Skotlannissa on kehittänyt ja julkaissut erityinen liimausaineet kaistaleina, silmäluomen ilman leikkausta. Nämä maaginen nauhat lännessä saanut suurta suosiota naisten keskuudessa, koska he ovat alkaneet käyttää monissa Britannian ja Hollywood-elokuvien tähdet tai Länsi alkuun malleja esimerkiksi brittiläinen näyttelijä Michelle Collins, yhdysvaltalainen näyttelijä Jennifer Aniston ja Demi Moore jne. Nämä nauhat on tullut todellinen ikä salainen tarkastella monia kuuluisuuksia.

Liima nauhat silmäluomen hissi leikkaus on täysin uusi tuote, joka voisi merkittävästi torjua ilmestyminen naisen kasvot roikkuvat, Notko, tai muodossa huppu silmäluomen. Yleensä notko silmäluomet vanhenemiseen, vaikka jotkut saattavat syntyneet ylimääräinen iho silmäluomet, mikä heidän kasvonsa tulee erittäin vaikea katsoa. Muut naiset ovat syntyneet hyvin syvällä sijaitsevat silmät, minkä vuoksi on vaikea edes katsoa häntä, koska nämä ihmiset hyvin välinpitämättömyys tai luotaantyöntävä. Mielestäni sinun mieltä, että ei ole mitään muuta kuin nuori ja houkuttelevat kasvot kuin ei avoin, ystävällinen, nuori ja terve silmät nyt se mahdollista toteuttaa ilman leikkausta.

Liima nauhat silmän hissin – se on vain tarranauhat (hyväksytysti lisääntynyt allergia) että kevyesti ja luonnollisesti hamstrata silmäluomien nostamiseen heitä mahdollisimman luonnolliseen asentoon ja tekee silmät avoimempi. Tämä toimii kulmakarvat. Seurauksena avoimuuden silmät saat aktiivinen elämäntapa hyvin levänneenä nainen ei unelias ilme, kuin ennen. Yhdessä raidat liitetään hellävarainen geeli päähan vaseliinilla tai vaseliini, joka on helppokäyttöinen ja mahdollistaa nauhat lujasti mutta varovasti pitää iho. Kaikki on suunniteltu sinulle riisua pitää silmäluomet päivällä keskimäärin, nauhat tallennetut 10-12 tuntia. Jos olet allerginen Vaseliini, jolloin olisi viisasta välttää käyttö liima-nauhat kuin koet ärsytystä tai kipua.

Klikkaa tästä Osta Eye Secrets kotisivut

Hakeminen

 • Jos teet sen itse, sitten istua peilin edessä.
 • Tarranauhat asennetaan puhtaalle iholle, joten voit varovasti puhdistaa iho silmäluomet meikkiä.
 • Ota kaistale.
 • Yhdellä silmällä.
 • Sormet nostaa roikkuvat ihon silmäluomen ja varovasti vedä se.
 • Sitten Levitä liima nauhat yläosassa ihon silmäluomen ja paina kevyesti.
 • Nauhat pitää ylemmän silmäluomen Notko.
 • Toistaa muiden silmin.

Laita meikkiä päällä nauhat ja ihon sekä silmäluomet nauhoja ulkopinta huomiota salattavaa.

Klikkaa tästä Osta Eye Secrets kotisivut

Käyttäminen

Liima nauhat voidaan helposti poistaa ja sitten uudelleen ja uudelleen. Aloita nauhat sijoittaa haluttuun paikkaan ylemmän silmäluomen ja pidä sitä painettuna asennossa 1-2 minuuttia ja nauhat pysyvät tietyssä paikassa. Liima-nauhat soveltuvat yhtä sekä miehet että naiset, ne ovat yleensä suunnattu kaikille, jotka haluavat parantaa ulkonäköä silmät ja koko kasvot turvautumatta leikkaus. On selvää, että raidat ulkonäkö tekee niistä erittäin houkutteleva vaihtoehto, koska ne tulee näkyviin kasvoihin.

Jos joku tuijottaa sinua, tavallinen meikki on helppo piilottaa läsnäolo ihonväri suikaleita. Meikki voidaan helposti ja turvallisesti käyttää ennen tai jälkeen sovelletaan nauhat. Sillä ei ole väliä, millainen silmä tai kuinka iso tai pieni silmäsi, raidat sopii joka tapauksessa. Tietenkin tämä liima nauhat ei voida käyttää meikkiä, kuten luomiväriä. Mutta sinun ei tarvitse odottaa nähdäksesi tulokset, koska ne voivat olla nähty hetkeäkään. Muista, että et voi laittaa nauhat päälle meikkejä, soveltamaan meikkiä, kun voit liittää nämä nauhat silmäluomet.

Iästä ja halu parantaa yleistä ulkoasua silmät ja kasvot tarkoituksesta riippumatta Silmäluomen nostaja luo pieni ja huomaamaton ulkopuolisten ihmeitä useimmat ihmiset, joilla on ongelmia ulkonäkö silmänsä. Nämä nauhat auttaa palauttaa kadonneet nuoret muodossa ja antaa luottamusta hyvin lyhyessä ajassa. Haluatko käyttää raidat päivittäin tai vain erityisiä tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten häitä, valokuva istuntoja, video- tai yritysten osapuoli, ne todella auttaa sinua. Kuukauden tarjonnan kohtuulliseen hintaan todella ei voi näyttää siltä, että jotain on vialla. Botox tai muovi verrattuna nämä nauhat uhkaa terveydelle mitään sivuvaikutuksia.

Nyt brittiläinen yritys myy ylemmän silmäluomen nostaja verkossa Internetin toimitus postitse maailmanlaajuisesti. Miellyttävä yllätys on, että itsekiinnittyvät ohut muovinen nauhat todella toimii. Tämä tuote on hyvä naamio vika Notko silmäluomet ja antaa visuaalisesti ylemmän silmäluomen poistetaan ja silmät ovat avoimempia.

Klikkaa tästä Osta Eye Secrets kotisivut

Tarkempaa

Tämä heti nostaa ylemmän silmäluomet helppo soveltaa ja voi antaa sinulle nuorekas, eloisa asu. Yksi tuote on suositeltavaa Lou Paige meikkitaiteilijana alkaa ja virallisesti käyttämä Superman elokuvan sarja alkaa. Olet katsellut tämän tuotteen TV, Loose naisia ja brittiläinen Daily Mail.

Kun olet ostanut yhden hinta alle 50 dollaria saat 30 nauhat kuhunkin ruutuun, on kokonaisuutena kuukauden tarjonnan nauhat, jos otat nauhat päivittäin. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet valmistaja, että he etsivät ja tunne 10 vuotta nuorempi silmän kansi nostin käytöllä ei ole kova ja nopea sääntö nauhat, voit käyttää niitä tahansa, riippumatta siitä, missä olet tai mitä tekevät, ansaitseva se erittäin vaihtoehto leikkaukseen. Voit luottaa enemmän ulkonäköä ja näyttää paremmalta Valokuvat tai katsoa ihmisiä suoraan silmiin jälleen, tietäen, että näytät hyvältä.

Voi ei olla hämmentyneitä tämän valmistajan tuotteen hinta, mutta se riippuu taloudelliset mahdollisuudet. Jokainen nainen kerää hänen kotiin lisävarusteena pakkia, perustuu hänen ominaisuuksia. Voit aina etsiä halvempia tuotteita Internetistä.

Klikkaa tästä Osta Eye Secrets kotisivut