En dag en venn av meg var invitert til bryllupsseremonien. Du kan nå skrive en egen historie om hvor mange pinefulle timer hun tilbrakte en cosmetologist til forårsaket ansiktet i delstaten velstelte.

Men etter en kosmetisk prosedyre er det mest opprørt sagging øvre øyelokk, der hun var aldri i stand til å bli kvitt. En annen venn av meg en gang tilbake fra en romantisk tur og brakt en hel stabel av bilder, som hun var så flau for å vise på grunn av hengende øvre øyelokk på ansiktet hennes, tenker det er noen kosmetiske defekt.

I dag har vi tre alternativer for hud innstramming av det øvre øyelokket:

 1. Kirurgisk modifikasjon av øyelokket kalt blepharoplasty;
 2. Kosmetisk kremer og geler for hud innstramming av det øvre øyelokket;
 3. Selvklebende strimler for hud innstramming av det øvre øyelokket.

Enhver kvinne vet at hengende og sagging øvre øyelokk er et problem for henne, som til slutt begynner å påvirke humør og psykologiske helse. Når gjorde blepharoplasty (kirurgi for å løfte det øvre øyelokket), det virket som det er det svært løsningen på alle problemer kvinner ansikt. Men ærlig talt mellom oss, kvinner, operasjonen er en operasjon. Ikke hver kvinne vil bli besluttet på kirurgi til kroppen hennes, hvoretter huden er fortsatt igjen noen arr fra sine sår. Særlig fordi ikke alle har råd til en slik operasjon av økonomiske grunner.

Markedet har mer nylig en ny økologisk produkt kalt anti-aldring botox alternativ. Dette produktet har allerede oppnådd stor popularitet i Storbritannia, og jeg vil tel deg om det i fremtiden artikkel.

I de fjerne asiatiske landene, mange jenter og kvinner er opptatt av å lage effekten av dukken øye for hva de er i tillegg til forskjellige linser, falske øyevipper og bruk en spesiell lim for øyelokkene. Løfte armen sagging øyelokkene, er de brukt på overflaten av flere lag med lim som fester lokket etter tørking i en opphøyet tilstand. Dette er en ganske tidkrevende prosess som krever spesiell omsorg når håndtering limet ikke fikk inn i øynene.

Ledende kosmetiske selskaper i verden produsere ofte en spesiell gel for korrigering av øvre øyelokk og området under øyenbrynene. Vanligvis, slike kollagen gels stimulert med påfølgende restaurering av elastin fibre i huden. Det gjør huden mer elastisk og gir løft de øvre øyelokket.

Klikk her for å kjøpe Eye Secrets fra offisielle nettsted

Selvklebende strimler

I vestlige land, har noen skjønnhetseksperter gått den andre veien. Flere år siden, et britisk selskap i Skottland har utviklet og utgitt en spesiell selvklebende striper øyelokket uten kirurgi. Disse magiske stripe i Vesten har fått stor popularitet blant kvinner fordi de har begynt å bruke mange britiske og Hollywood-filmstjerner eller vestlige topp modeller, for eksempel den britiske skuespillerinnen Michelle Collins, en amerikansk skuespillere Demi Moore og Jennifer Aniston, etc. Disse stripene har blitt en ekte alder en hemmelig titt på mange kjendiser.

Selvklebende striper øyelokket heis uten kirurgi er et helt nytt produkt som kan betydelig motvirke utseendet på kvinnens ansikt hengende, slapp hud, eller i form av en hette øyelokket. Som regel, sagging øyelokkene på grunn av aldring, selv om noen mennesker kan bli født med en ekstra hud på øyelokkene, noe som resulterer i deres ansikter blitt svært hardt se. Andre kvinner er født med en veldig dyptliggende øyne, og det er derfor det er vanskelig å engang se på den personen fordi det gjør dette folk veldig aloofness eller utilnærmelig. Jeg tror du vil være enig at det er ingenting mer enn en unge og attraktive ansikt enn øynene åpne, vennlige, unge og friske, og nå kan det lett oppnås uten kirurgiske inngrep.

Selvklebende striper på øye-heis – det er bare teipen (bestått testen for økt allergi) som forsiktig og naturlig hamstre øyelokkene, løfte dem inn i en mer naturlig posisjon og gjøre øynene mer åpen. Dette fungerer på øyenbrynene. Som et resultat gir en åpenhet av øynene deg en mer aktiv måte av en godt uthvilt kvinne, ikke en søvnig utseende som du hadde før. Sammen med stripene er knyttet til den milde gel som er basert på petroleum gelé eller petrolatum, som er enkel å bruke og lar strimler fast, men hold huden. Alle er designet for deg til å kle å holde øyelokkene i løpet av dagen, i gjennomsnitt, strimler er lagrede 10-12 timer. Hvis du er allergisk mot petroleum gelé, da ville det være klokt å unngå bruk av selvklebende strimler, som du vil oppleve irritasjon eller ubehag.

Klikk her for å kjøpe Eye Secrets fra offisielle nettsted

Hvordan søke

 • Hvis du gjøre det selv, deretter sitte foran et speil.
 • Selvklebende strimler er montert på ren hud, så må du forsiktig rengjøre huden på øyelokkene av make-up.
 • Ta en stripe av.
 • Lukk ett øye.
 • Fingrene til å løfte hengende hud på øyelokket og forsiktig trekke den.
 • Deretter bruker selvklebende stripen på toppen av huden på øyelokket og lett trykk den.
 • Stripen vil holde det øvre øyelokket fra sagging.
 • Gjenta med den andre øyet.

Legge makeup på toppen av strimler og huden av begge øyelokkene å skjule strimler fra utenfor oppmerksomhet.

Klikk her for å kjøpe Eye Secrets fra offisielle nettsted

Hvordan du bruker

En selvklebende strimler kan lett fjernet og deretter gjenbrukes og nytt. For å komme i gang, bare plassere stripen til ønsket plassering på det øvre øyelokket og hold det trykkes i posisjon for 1-2 minutter, og stripen vil holde seg på et bestemt sted. Disse teipen er like egnet for både kvinner og menn, de er generelt egnet for alle som ønsker å forbedre utseendet på deres øyne og hele ansiktet, uten å ty til kirurgi. Det er klart at utseendet på striper gjør dem svært attraktivt alternativ, siden de ikke vil være synlig i ansiktet.

Selv om noen er stirrer på deg, er den vanlige make-up lett å gjemme tilstedeværelsen av strimler av hudfarge. Sminke kan være enkelt og brukes trygt før eller etter søknad strimler. Det spiller ingen rolle hvilken form av øyet eller hvor stor eller liten øynene, striper passer i alle fall. Selvfølgelig, dette limet strimler ikke kan brukes over din makeup som eyeshadow. Men du trenger ikke å vente å se resultater som de kan være blitt sett i et øyeblikk. Husk at du ikke kan sette strimler på toppen av din makeup, bruker sminken din etter at du har limt inn disse stripene på øyelokkene.

Uavhengig av din alder, og uavhengig av hensikten med ditt ønske om å forbedre det helhetlige utseendet på øynene og ansiktet, vil denne øyelokket lifter opprette små og uanselig til utenforstående underverker for de fleste som har problemer med utseendet på øynene. Disse stripene vil bidra til å gjenopprette form av tapte ungdom og gi tillit i en svært kort tid. Ønsker du å bære striper på daglig basis eller bare for spesielle arrangementer og feiringer som bryllup, foto økter, video- eller bedriftens partiet, hjelpe de virkelig deg. Med en måneds forsyning til en rimelig pris kan du virkelig ikke ut som noe er galt. I forhold til Botox eller plast, truer disse strimler ikke din helse noen bivirkninger.

Nå et britisk selskap selger øvre øyelokk lifter online over Internett, levering av vanlig post over hele verden. Hyggelig overraskelse er at disse selvklebende tynn plast strimler virkelig fungerer. Dette produktet er en god maske defekt sagging øyelokkene og gir deg en visuell representasjon av hva det øvre øyelokket løftes og øynene er mer åpen.

Klikk her for å kjøpe Eye Secrets fra offisielle nettsted

Få vite mer

Dette kjapt heiser øvre øyelokk lett å bruke og kan gi deg et mer ungdommelig, flyalarm utseende. Denne ettall fabrikat er anbefalt av Lou Paige, make up artist til starter og offisielt brukt av starter på settet med Superman-filmen. Du kan så dette produktet på TV, på løs kvinner og britiske Daily Mail.

Når du kjøpte dette for pris mindre enn $50 du får 30 strimler i hver boks, er det en hel måned forbruk av strimler hvis du utligner strimler hver dag. Noen brukere har rapportert til produsenten som de ser og føler seg 10 år yngre med bruk av øyet lokket lifter, det er ikke vanskelig og rask regel med strimler, du kan bruke dem når som helst, uansett hvor du er eller hva du gjør noe som gjør det til et svært levedyktig alternativ til kirurgi. Du kan føle deg mer trygg i ditt utseende og se bedre ut i bilder eller se folk rett i øynene igjen, å vite at du ser bra ut.

Selvfølgelig, du kan ikke bli forvirret av prisen på produktet fra denne produsenten, men det avhenger av din finansielle evner. Hver kvinne samler henne hjem tilbehør kit, basert på hennes funksjoner. Du kan alltid søke på Internett for billigere produkter.

Klikk her for å kjøpe Eye Secrets fra offisielle nettsted