Op een dag een vriend van mij werd uitgenodigd om de ceremonie van het huwelijk. U kunt nu een apart verhaal schrijven over hoeveel kwellende uur ze een schoonheidsspecialist bracht totdat veroorzaakt haar gezicht naar de staat van goed verzorgd.

Maar na een cosmetische procedure is het meest boos slappe bovenste oogleden, die ze was nooit in staat om zich te ontdoen van. Een andere vriend van mij een keer terug van een romantische reis en bracht een hele stapel van foto’s, die ze vervolgens beschaamd om te laten zien vanwege hangende bovenste oogleden op haar gezicht was, denken dat het aantal cosmetische defect is.

Vandaag hebben we drie opties voor huidverstrakking van het bovenste ooglid:

 1. Chirurgische wijziging van het ooglid genaamd blepharoplastiek;
 2. Cosmetische crèmes en gels voor huidverstrakking van het bovenste ooglid;
 3. Zelfklevende strips voor huidverstrakking van het bovenste ooglid.

Elke vrouw weet dat hangende en slappe bovenste oogleden een probleem voor haar, die uiteindelijk begint zijn op de stemming en psychische gezondheid. Toen blepharoplastiek (chirurgie op te heffen van de bovenste ooglid), leek het erop dat er het is de zeer oplossing voor alle problemen vrouwen gezicht. Maar eerlijk spreken tussen ons, vrouwen, de chirurgie is een operatie. Niet elke vrouw zal worden besloten over chirurgie aan haar lichaam, waarna de huid nog steeds sommige littekens uit haar wonden overgelaten wordt. Vooral omdat niet iedereen zich van een dergelijke operatie om financiële redenen veroorloven kan.

Meer recentelijk heeft de markt een nieuwe biologische product genaamd anti-aging botox alternatief. Dit product heeft reeds grote populariteit in het Verenigd Koninkrijk en ik zal u over het in de toekomst artikel tel.

In de verre Aziatische landen, veel meisjes en vrouwen zijn gepassioneerd over het maken van het effect van pop oog voor wat ze zijn naast verschillende lenzen, valse wimpers en gebruik een speciale lijm voor oogleden. Opheffen van de arm slappe oogleden, worden ze toegepast op het oppervlak van de verschillende lagen van speciale lijm die deksel beveiligt na het drogen in een verhoogde staat. Dit is een nogal tijdrovend proces dat speciale zorg vereist bij de behandeling van de lijm niet te krijgen in de ogen.

Toonaangevende cosmetische bedrijven in de wereld produceren vaak een speciale gel voor de correctie van de bovenste ooglid en het gebied onder de wenkbrauwen. Meestal dergelijke collageen gels gestimuleerd met latere herstel van elastine vezels in de huid. Het maakt de huid meer elastische en lift biedt het bovenste ooglid.

Klik hier om te kopen Eye Secrets van officiële Website

Zelfklevende strips

In de westerse landen, zijn sommige schoonheidsspecialisten de andere manier gegaan. Enkele jaren geleden, een Brits bedrijf in Schotland heeft ontwikkeld en vrijgegeven een speciale lijm strips voor het ooglid zonder chirurgie. Deze magische strip in het westen hebben verworven grote populariteit onder vrouwen, omdat zij zijn begonnen om te gebruiken veel Britse en Hollywood filmsterren of Western top modellen, bijvoorbeeld de Britse actrice Michelle Collins, een Amerikaanse actrices Demi Moore en Jennifer Aniston, enz. Deze strips zijn een echte leeftijd een geheime kijken naar de vele beroemdheden geworden.

De lijm strips voor de lift ooglid zonder chirurgie is een volledig nieuw product dat kan aanzienlijk tegen de verschijning op de vrouw gezicht hangend, verzakking, of in de vorm van een kap ooglid. Als een regel, slappe oogleden als gevolg van veroudering, hoewel sommige mensen geboren mochten worden met een extra huid op de oogleden, resulterend in hun gezichten worden zeer harde blik. Andere vrouwen zijn geboren met een zeer terugliggende ogen, dat is waarom het is moeilijk om zelfs kijken naar die persoon omdat het maakt deze mensen zeer afstandelijkheid of afstandelijk. Ik denk dat je het ermee eens dat er niets meer dan een jonge en mooie gezicht dan de ogen open, vriendelijk, jonge en gezonde is, en nu het gemakkelijk kan worden bereikt zonder chirurgische ingreep.

Zelfklevende strips op de ogen lift – het is gewoon zelfklevende strips (geslaagd voor de test voor de verhoogde allergie) die zacht en natuurlijk uw oogleden hamsteren, tillen ze in een meer natuurlijke positie en het maken van de ogen meer open. Dit werkt op de wenkbrauwen. Als gevolg daarvan geeft een openheid van uw ogen u een meer actieve manier van een designermerken vrouw, niet een slaperig look die je eerder had. Samen met de strepen is aan de zachte gel op basis van vaseline of petrolatum, die is eenvoudig te gebruiken en kunt de strips stevig, maar voorzichtig houden de huid gekoppeld. Alle zijn ontworpen voor u aan strook te houden de oogleden gedurende de dag, gemiddeld, strips zijn opgeslagen 10-12 uur. Bent u allergisch voor vaseline, in welk geval zou het verstandig zijn om te voorkomen dat het gebruik van zelfklevende strips, zoals u irritatie of ongemak ervaren zult.

Klik hier om te kopen Eye Secrets van officiële Website

Hoe toe te passen

 • Als u het zelf doen, dan zitten voor een spiegel.
 • Zelfklevende strips zijn gemonteerd op schone huid, dus je moet voorzichtig schoon de huid op de oogleden van de make-up.
 • Neem een strook.
 • Sluit een oog.
 • Vingers op te heffen hangende huid op het ooglid en zachtjes trekken.
 • De zelfklevende strook op de bovenkant van de huid dan van toepassing op het ooglid en druk het licht op.
 • Strip houdt het bovenste ooglid verzakking.
 • Herhaal met het andere oog.

Zetten make-up op de top van strips en de huid van beide oogleden te verbergen strips van externe aandacht.

Klik hier om te kopen Eye Secrets van officiële Website

Het gebruik van

Een zelfklevende strips worden gemakkelijk verwijderd en vervolgens hergebruikt en toegepast. Om te beginnen, plaatst u de strip in de gewenste locatie op het bovenste ooglid en houd deze ingedrukt in positie 1-2 minuten, en de strip zal blijven op een bepaalde plaats. Deze zelfklevende strips zijn even geschikt voor zowel vrouwen als mannen, in het algemeen, zijn ze geschikt voor iedereen die graag het uiterlijk van hun ogen en hele gezicht, zonder toevlucht te nemen tot chirurgie te verbeteren. Het is duidelijk dat het uiterlijk van strepen ze zeer aantrekkelijke optie, maakt aangezien zij niet zichtbaar op het gezicht zullen.

Zelfs als iemand is staren naar u, is de gebruikelijke samenstelling gemakkelijk te verbergen van de aanwezigheid van strips van huidskleur. Make-up kan gemakkelijk en veilig worden gebruikt vóór of na het toepassen van de strips. Het maakt niet uit welke vorm van oog of hoe groot of klein uw ogen, strepen in ieder geval zullen passen. Natuurlijk, graag deze lijm strips kunnen niet worden gebruikt in uw make-up oogschaduw. Maar u hoeft niet te wachten om te zien van resultaten, zoals ze in één ogenblik kunnen worden gezien. Vergeet niet dat u niet kunt zetten strips op de top van uw make-up, uw make-up toepassen nadat u deze strips hebt geplakt op de oogleden.

Ongeacht uw leeftijd en ongeacht het doel van uw wens om het algehele uiterlijk van uw ogen en gezicht, zal dit ooglid lifter klein en onopvallend aan buitenstaanders wonderen maken voor de meeste mensen die problemen met het uiterlijk van hun ogen hebben. Deze strips zal helpen om te herstellen van de vorm van verloren jeugd en vertrouwen te geven in een zeer korte tijd. Would you like to dragen strepen op een dagelijkse basis, of gewoon voor speciale evenementen en feesten zoals bruiloften, foto-sessies, video- of corporate partij, helpen ze je echt. Met een maand levering tegen een redelijke prijs kan je echt niet kijken als er iets mis is. In vergelijking met Botox of plastische, deze strips niet in gevaar brengen uw gezondheid geen bijwerkingen.

Nu een Brits bedrijf bovenste ooglid lifter online verkopen via het Internet, levering per post wereldwijd. Aangename verrassing is dat deze dunne Zelfklevende plastic strips echt werken. Dit product is een goede masker defect slappe oogleden en geeft u een visuele representatie van wat het bovenste ooglid wordt opgeheven en de ogen zijn meer open.

Klik hier om te kopen Eye Secrets van officiële Website

Kom meer te weten

Dit bovenste oogleden onmiddellijk gemakkelijk te liften van toepassing zijn en geeft u een meer jeugdige, alert uiterlijk. Dit één product wordt aanbevolen door Lou Paige, make-up artiest die de begint en officieel gebruikt door begint bij de set van Superman film. U kunt dit product op TV, op losse vrouwen en de Britse Daily Mail keek.

Toen je hem kocht dit een voor minder dan $50 prijs krijg je 30 stroken in elk vak, het is een hele maand levering van strips als u solliciteert stroken elke dag. Sommige gebruikers hebben gemeld aan fabrikant die zij zoeken en gevoel 10 jaar jonger met het gebruik van oog deksel lifter, er is geen harde en snelle regel met de strips, u kunt ze elk moment, ongeacht waar u bent of wat je doen waardoor het een zeer levensvatbaar alternatief voor chirurgie. U kunt meer vertrouwen in uw verschijning en er beter uitzien in foto’s of kijken mensen recht in de ogen eens te meer, te weten dat je ziet er geweldig.

Natuurlijk, u kan niet worden verward door de prijs van het product van deze fabrikant, maar het hangt af van uw financiële mogelijkheden. Elke vrouw verzamelt haar huis accessoire kit, op basis van haar functies. U kunt altijd het Internet voor goedkopere producten zoeken.

Klik hier om te kopen Eye Secrets van officiële Website