Într-o zi un prieten de-al meu a fost invitată la ceremonia de nunta. Acum puteţi scrie o poveste separată despre cât de multe ore agonizante a petrecut un cosmetolog până când cauzate fata ei pentru starea de bine îngrijit.

Dar, după o procedura cosmetica este cel mai supărat sagging pleoapele superioare, care niciodată nu a reuşit să scape de. Un alt prieten de-al meu o dată întors dintr-o călătorie romantică şi a adus un întreg teanc de fotografii, care atunci era jenat de a arăta că bleg pleoapele superioare pe fata ei, gândindu-mă este un defect de cosmetice.

Azi avem trei opţiuni pentru piele de blocare a pleoapei superioare:

 1. Modificarea chirurgicale pleoapelor numita blefaroplastie;
 2. Cosmetice creme şi geluri pentru piele de blocare a pleoapei superioare;
 3. Benzi adezive pentru piele de blocare a pleoapei superioare.

Orice femeie stie ca bleg şi sagging pleoapele superioare sunt o problema pentru ei, care în cele din urmă începe să afecteze starea de spirit şi de sănătate psihologică. Când a făcut blefaroplastie (chirurgia să ridice pleoapei superioare), se părea că există foarte soluţie la toate problemele femeilor fata. Dar Sincer vorbind între noi, femeile, chirurgia este o intervenţie chirurgicală. Nu fiecare femeie va fi decis pe chirurgie corpul ei, după care pielea este lăsat încă unele cicatrici din rănile sale. Mai ales pentru că nu toată lumea poate nu permite o astfel de operatie din motive financiare.

Mai recent piaţă a unui nou produs organic numit alternativă botox anti-imbatranire. Acest produs deja a câştigat o mare popularitate în Marea Britanie şi voi tel despre ea în viitor articol.

În ţările asiatice îndepărtate, multe fete si femei sunt pasionat despre crearea efectul de ochi de papusa pentru ceea ce sunt diferite lentile, gene false şi utilizarea lipici-o special pentru pleoape. Ridicarea braţul sagging pleoapelor, ele sunt aplicate pe suprafaţa de mai multe straturi de adeziv special, care fixează capacul după uscare într-un stat crescute. Acesta este un proces destul de consumatoare de timp, care necesită o atenţie deosebită atunci când manipularea adeziv nu ajunge în ochi.

Companii de cosmetice din lume produc adesea un gel special pentru corectarea a pleoapei superioare şi aria de sub sprancene. De obicei, aceste colagen geluri stimulat cu restaurare ulterioare de fibre de elastina din piele. A face pielea mai elastice şi furnizează lift pleoapei superioare.

Click aici pentru a cumpara Eye Secrets de la site-ul oficial

Benzi adezive

În ţările occidentale, unele Cosmeticienele au plecat un alt mod. Acum câţiva ani, o companie britanică în Scoţia a dezvoltat si a lansat o speciale adezive benzi pentru a pleoapei fără o intervenţie chirurgicală. Aceste benzi magic în Occident au dobândit mare popularitate printre femei, pentru că ei au început să folosească multe britanice şi staruri de cinema Hollywood sau vest top modele, de exemplu British actrita Michelle Collins, o actrite americane Demi Moore şi Jennifer Aniston, etc. Aceste benzi au devenit o vârsta reală o privire secretă la mai multe celebritati.

Adeziv benzi pentru pleoapelor lift fără o intervenţie chirurgicală este un produs complet nou, care ar putea contracara în mod semnificativ apariţia pe femeii fata bleg, căzuţi, sau sub formă de o capota pleoapelor. De regulă, pleoapele atarna din cauza îmbătrânirii, deşi unii oameni pot fi născut cu o piele suplimentar pe pleoape, care rezultă în feţele lor devin foarte greu uita-te. Alte femei se nasc cu un ochi foarte profundă, care este de ce este dificil să se uite chiar la acea persoană deoarece face aceste persoane foarte rezervă sau de neatins. Cred că veţi avea de acord că nu este nimic mai mult decât o fata tanara si atractiv decât ochii nu deschis, prietenos, tanar si sanatos, iar acum acesta uşor pot fi realizate fără intervenţia chirurgicală.

Benzi adezive pe ascensor ochi – e doar benzi adezive (trecut test pentru alergie crescut) care uşor şi natural tezaurul pleoapele, ridicare-le într-o poziţie mai natural şi de a face ochii mai deschis. Aceasta funcţionează pe sprancene. Ca rezultat o deschidere a ochilor dumneavoastră vă oferă un mod mai activ de o femeie bine odihnit, nu un aspect adormit, că ai avut înainte. Cu dungi este ataşat gel delicat pe baza jeleu de petrol sau petrolatumului, care este uşor de folosit şi permite benzi ferm, dar ţineţi uşor pielea. Toate sunt concepute pentru a benzi a deţine pleoapele în timpul zilei, în medie, benzi sunt stocate 10-12 ore. Dacă sunteţi alergic la petrol jeleuri, caz în care ar fi înţelept să se evite utilizarea de benzi adezive, după cum veţi experimenta iritaţie sau disconfort.

Click aici pentru a cumpara Eye Secrets de la site-ul oficial

Cum să se aplice

 • Dacă o faci singur, apoi sta in fata unei oglinzi.
 • Benzi adezive sunt montate pe pielea curata, astfel încât ar trebui să curăţaţi uşor pielea de pe pleoapele de make-up.
 • Ia-o bandă de.
 • Închide un ochi.
 • Degetele pentru a ridica bleg pielea de pe pleoapa şi uşor trage-o.
 • Apoi se aplică banda adezivă pe piele pe pleoapa şi uşor apăsaţi-l.
 • Banda va păstra pleoapei superioare la sagging.
 • Repetaţi cu alţi ochi.

Pune machiaj pe benzi şi pielea de ambele pleoape pentru a ascunde benzi din afara atenţia.

Click aici pentru a cumpara Eye Secrets de la site-ul oficial

Modul de utilizare a

Un adeziv benzi poate fi uşor eliminate şi apoi re-utilizate şi reaplică. Pentru a începe, pur şi simplu loc bandă în locaţia dorită pe pleoapa superioară şi ţineţi-l apăsat în poziţie pentru 1-2 minute, şi banda va rămâne la un anumit loc. Aceste benzi adezive sunt la fel de potrivit atât pentru femei şi bărbaţi, în general, acestea sunt potrivite pentru oricine care ar dori pentru a îmbunătăţi aspectul lor ochii şi întreaga faţă, fără a recurge la chirurgie. Este clar că apariţia de dungi le face extrem de atractiv opţiune, deoarece acestea nu vor fi vizibile pe fata.

Chiar dacă cineva se uită la tine, de obicei make-up este uşor pentru a ascunde prezenţa de benzi de culoarea pielii. Machiaj pot fi uşor şi în condiţii de siguranţă fi utilizate înainte sau după aplicarea în benzi. Nu conteaza ce forma de ochi sau cum mari sau mici ochii, dungi se va potrivi în nici un caz. Desigur, acest adeziv benzi nu poate fi utilizat de peste machiaj ca Fard de pleoape. Dar nu trebuie să aşteptaţi pentru a vedea rezultatele pot fi fost văzut într-un moment. Amintiţi-vă că nu puteţi pune benzi pe machiaj, se aplică machiaj, după ce aţi lipit aceste benzi pe pleoape.

Indiferent de vârsta ta şi indiferent de scopul de dorinţa dumneavoastră de a îmbunătăţi aspectul general al ochii şi faţa, acest pleoapelor lifter va crea mici şi umbră de outsideri minuni pentru cei mai mulţi oameni care au probleme cu aspectul de ochii lor. Aceste benzi va ajuta pentru a restabili forma de tineret pierdut şi să dea încredere într-un timp foarte scurt. Doriţi să poarte dungi pe o bază de zi cu zi sau doar pentru evenimente speciale şi ceremonii nunti, sesiuni de fotografie, video sau corporate party, ei într-adevăr ajuta. Cu o lună de aprovizionare la un preţ rezonabil într-adevăr poate nu arati ca ceva este greşit. În comparaţie cu Botox sau plastic, aceste benzi nu ameninţă sănătatea dumneavoastră efecte secundare.

Acum o companie britanică pleoapei superioare lifter online de vânzare pe Internet, livrare prin poştă la nivel mondial. Surpriza placuta este că aceste auto-adezive subţire de plastic într-adevăr benzi de lucrări. Acest produs este o masca buna defect sagging pleoapelor şi vă oferă o reprezentare vizuală a ceea ce a pleoapei superioare este ridicat şi ochii sunt mult mai deschis.

Click aici pentru a cumpara Eye Secrets de la site-ul oficial

Ia să ştiu de mai mult

Acest lucru ridică instantaneu pleoapele superioare uşor de a aplica şi vă pot oferi un aspect mai tineresc, alertă. Acest produs una este recomandată de către Lou Paige, alcătuiesc artist pentru a începe şi oficial utilizat de porneste de la setul de Superman film. Poate am privit acest produs la televizor, pe femei vrac şi britanic Daily Mail.

Atunci când aţi cumpărat acest unul pentru mai puţin de 50 dolari de preţ ai 30 benzi în fiecare casetă, este un întreg luna pe furnizarea de benzi daca aplici benzi în fiecare zi. Unii utilizatori au raportat la care acestea sunt în căutarea şi senzaţie de 10 ani mai tanara cu utilizarea de ochi capac atletica grea, nu este nici greu şi rapid regula cu benzi, vă puteţi folosi oricând, indiferent unde vă aflaţi sau ceea ce fac este de a face o alternativă foarte viabilă la operatie. Puteţi simţi mai încrezător în aspectul şi arata mai bine în fotografii sau uite oameni direct în ochi din nou, ştiind că arăţi mare.

Desigur, tu nu poate fi confundat cu preţul produsului la acest producător de, dar depinde de capacităţile dumneavoastră financiare. Fiecare femeie adună ei acasă kit de accesorii, bazate pe caracteristicile ei. Întotdeauna Căutaţi pe Internet pentru produse mai ieftine.

Click aici pentru a cumpara Eye Secrets de la site-ul oficial