En dag min vän var inbjuden till bröllop ceremoni. Nu kan du skriva en separat historia om hur många hemsk timmar tillbringade hon en cosmetologist tills orsakat sitt ansikte med den välpreparerade.

Men efter en kosmetisk förfarande är det mest upprörd sagging övre Ögonlock, som hon kunde aldrig bli av. En annan vän till mig en gång återvände från en romantisk resa och väckte en hel stack bilder, som hon sedan var generad över att visa på slokande övre Ögonlock på sitt ansikte, tänker det är vissa kosmetiska defekter.

I dag har vi tre alternativ för hud åtstramning av den övre blinka:

 1. Kirurgiska ändring av blinka kallas blepharoplasty;
 2. Kosmetiska krämer och geler för hud åtstramning av den övre blinka;
 3. Självhäftande remsor för hud åtstramning av den övre blinka.

Varje kvinna vet att slokande och sagging övre Ögonlock är ett problem för henne, som så småningom börjar påverka humör och psykiska hälsa. När gjorde blepharoplasty (kirurgi att häva den övre blinka), verkade det som det är själva lösningen på alla problem kvinnor ansikte. Men ärligt talat mellan oss, kvinnor, kirurgi är en kirurgi. Inte varje kvinna kommer att beslutas om kirurgi till sin kropp, då huden är kvar några ärr från sina sår. Särskilt eftersom inte alla har råd sådan kirurgi av ekonomiska skäl.

Marknaden har nyligen en ny ekologisk produkt som kallas anti-aging botox alternativ. Denna produkt har redan vunnit stor popularitet i Storbritannien och jag kommer tel om det framtida artikel.

I de avlägsna asiatiska länderna, många flickor och kvinnor är passionerade när det gäller att skapa effekten av doll eye för vad de är olika linser, falska ögonfransar och använda en speciell limma för ögonlock. Lyft armen sagging Ögonlock, appliceras de på ytan av flera skikt av särskilda klister som säkrar locket efter torkning i ett förhöjt tillstånd. Detta är en ganska tidskrävande process som kräver särskild omsorg vid hantering av klister inte fick i ögonen.

Världens ledande kosmetiska företag producerar ofta en speciell gel för korrigering av övre blinka och området under ögonbryn. Vanligtvis sådana kollagen geler stimuleras med efterföljande restaurering av elastin fibrerna i huden. Det gör huden mer elastisk och ger lyft det övre blinka.

Klicka här för att köpa Eye Secrets från officiella hemsidan

Självhäftande remsor

I västerländska länder gått vissa kosmetologer på andra sätt. Flera år sedan, ett brittiskt företag i Skottland har utvecklats och släppt en speciell självhäftande remsor för blinka utan kirurgi. Dessa magiska remsor i väst har fått stor popularitet bland kvinnor eftersom de har börjat använda många brittiska och Hollywood filmstjärnor eller västra top modeller, till exempel den brittiska skådespelerskan Michelle Collins, en amerikansk Skådespelerskor Demi Moore och Jennifer Aniston, etc. Dessa band har blivit en verklig ålder en hemlig titt på de många kändisar.

Självhäftande remsor för blinka hissen utan kirurgi är en helt ny produkt som väsentligt skulle kunna motverka utseende på kvinnans ansikte drooping, Byxhäng, eller i form av en huva blinka. Som regel sagging Ögonlock på grund av åldrande, även om vissa personer kan vara född med en extra huden på Ögonlock, vilket resulterar i deras ansikten blir mycket hårt utseende. Andra kvinnor är född med en mycket deep-set ögon, varför det är svårt att ens titta på den personen eftersom det gör dessa människor mycket privatliv eller ouppnåeligt. Jag tror du kommer överens om att det finns inget annat än en ung och attraktiv yta än de öppna, vänliga, unga och friska ögon, och kan nu lätt uppnås utan kirurgiskt ingrepp.

Självhäftande remsor på ögat hissen – det är bara självhäftande remsor (klarat provet för den ökade allergi) som försiktigt och naturligtvis hoard dina Ögonlock, lyfta dem till en mer naturlig ställning och gör ögon mer öppen. Detta fungerar på ögonbrynen. En öppenhet i ögonen ger därmed ett mer aktivt sätt att en well-rested kvinna, inte en sömnig utseende som du hade innan. Tillsammans med ränderna är kopplad till gentle gelen baserat på vaselin eller petrolatum, som är lätt att använda och gör band fast men försiktigt hålla huden. Alla är utformade för dig att hålla Ögonlock under dagen, i genomsnitt, stålband lagras 10-12 timmar. Om du är allergisk för vaselin, i vilket fall vore det klokt att undvika användning av självhäftande remsor som du kommer att uppleva irritation eller obehag.

Klicka här för att köpa Eye Secrets från officiella hemsidan

Hur ska tillämpas

 • Om du gör det själv, sedan sitta framför en spegel.
 • Självhäftande remsor monteras på ren hud, så du bör försiktigt rengöra huden på Ögonlock av sammansättning.
 • Ta en remsa.
 • Ett öga.
 • Fingrar att häva slokande huden på blinka och försiktigt dra den.
 • Sedan tillämpas den självhäftande remsan ovanpå huden på blinka och lätt tryck.
 • Remsan kommer att hålla den övre blinka från Byxhäng.
 • Upprepa med det andra ögat.

Lägga makeup på strips och huden på både Ögonlock att dölja stålband från utanför uppmärksamhet.

Klicka här för att köpa Eye Secrets från officiella hemsidan

Hur du använder

Klister remsor kan enkelt avlägsnas och sedan återanvänds och igen. För att komma igång, helt enkelt placera remsan till önskad plats på den övre blinka och håll den nedtryckt i position 1-2 minuter och remsan kommer att förbli på en viss plats. Dessa självhäftande remsor är lika lämplig för både kvinnor och män, i allmänhet, de lämpar sig för alla som vill förbättra utseendet på deras ögon och hela ansiktet, utan att tillgripa kirurgi. Det är uppenbart att utseendet på ränder gör dem extremt lockande alternativ, eftersom de inte kommer att synas på ansiktet.

Även om någon stirrar på dig, är den vanliga make-up lätt att dölja närvaron av remsor av hud färg. Smink kan vara enkelt och användas säkert före eller efter tillämpning av stålband. Det spelar ingen roll vilken form av ögat eller hur stor eller liten din ögon, ränder kommer att passa i alla fall. Naturligtvis detta klister remsor inte kan användas över din makeup gillar Cerat. Men du behöver inte vänta att se resultaten som de kan ha setts i ett ögonblick. Kom ihåg att du inte kan lägga band på din makeup, sminka din när du har klistrat in dessa ränder på ögonlock.

Oavsett din ålder och syftet med din önskan att förbättra utseende i dina ögon och ansikte, kommer att denna blinka lifter skapa små och diskreta till utomstående underverk för de flesta människor som har problem med utseendet på sina ögon. Dessa ränder hjälper att återställa i form av förlorad ungdom och ge förtroende i en mycket kort tid. Skulle du vilja bära ränder dagligen eller bara för särskilda evenemang och fester som bröllop, foto sessioner, video eller företagets parti, hjälpa de verkligen dig. Med en månads leverans till ett rimligt pris ser du verkligen inte som något är fel. Jämfört med Botox eller plast, hotar dessa ränder inte din hälsa alla biverkningar.

Nu ett brittiskt företag säljer övre blinka lifter online via Internet, leverans av post över hela världen. Trevlig överraskning är att dessa självhäftande tunn plast verkligen fungerar. Denna produkt är en bra mask defekt sagging Ögonlock och ger dig en visuell representation av vad den övre blinka lyfts och ögon är mer öppna.

Klicka här för att köpa Eye Secrets från officiella hemsidan

Få veta mer

Detta omedelbart hissar övre Ögonlock lätt att använda och kan ge dig en mer ungdomlig, alert utseende. Här en produkt rekommenderas Lou Paige, göra upp artist att börjar och officiellt används av startar på uppsättningen Superman filmen. Du kan såg denna produkt på TV, på lös kvinnor och brittiska Daily Mail.

När du köpt en för priset mindre än 50 dollar får du 30 remsor i varje ruta, det är hela månadens leverans av ränder om du tillämpar remsor varje dag. Vissa användare har rapporterat att tillverkaren som de söker och känsla 10 år yngre med användning av eye lid lifter, det är inte svårt och snabb regeln med att stålband, du kan använda dem helst, oavsett var du är eller vad du gör vilket gör det till ett mycket lönsamt alternativ till kirurgi. Du kan känna sig mer trygga i ditt utseende och ser bättre ut i bilder eller ser människor rakt i ögat än en gång, att veta att du ser bra.

Naturligtvis, du får inte förväxlas med priset på produkten från den här tillverkaren, men det beror på din ekonomiska kapacitet. Varje kvinna samlar sitt hem tillbehör kit, baserat på sina funktioner. Du kan alltid söka på Internet billigare produkter.

Klicka här för att köpa Eye Secrets från officiella hemsidan