Egy nap egy barátom meghívott az esküvőt. Most lehet írni egy külön történet hány gyötrelmes órát töltött egy kozmetológus, amíg okozott arcán, hogy az állam, a jól ápolt.

De után egy kozmetikai eljárás ez legjobban felizgat felső szemhéj megereszkedett, ami soha nem volt képes-hoz megszabadulni. Egy másik barátom egyszer tért vissza egy romantikus utazást, és hozott egy egész boglya-ból fénykép, amit aztán zavarba jött, hogy lankadt felső szemhéj az arcán, mert arra gondolt, hogy néhány kozmetikai hiba.

Ma már három lehetőség, a bőr szigorítás a felső szemhéj:

 1. Sebészeti módosítás a szemhéj néven Szemhéjplasztika;
 2. Kozmetikai krémek és zselék, a bőr szigorítás a felső szemhéj;
 3. Öntapadó csíkok a bőr szigorítás a felső szemhéj.

Minden nő tudja, hogy lankadt és megereszkedett felső szemhéj neki, ami végül kezd befolyásolja a hangulatot és a lelki egészség probléma. Mikor tett Szemhéjplasztika (hogy szüntesse meg a felső szemhéj műtét), úgy tűnt, hogy ott a nagyon megoldás, hogy minden probléma nő arcát. De őszintén szólva nekünk, a nők, a műtét között a műtét. Nem minden nő születik döntés a műtét a testébe, ami után a bőr még mindig maradt néhány hegek a a sebek. Különösen azért, mert nem mindenki engedheti meg magának egy ilyen műtét anyagi okokból.

Újabban a piacnak egy új ökológiai termék az úgynevezett anti-aging botox alternatíva. Ez a termék már az Egyesült Királyságban nagy népszerűségre tett szert, és fogom tel ha arról, hogy a jövőben a cikket.

A távoli ázsiai országokban sok lányok és nők szenvedélyesen létrehozása a hatása baba szem , amit különböző objektívek, hamis szempillák és használ egy speciális ragasztóval, a szemhéjak. Emelés a karját szemhéj megereszkedett, alkalmazásuk, speciális ragasztóval fedél biztosítja az emelt szintű állami szárítás után több réteg felületén. Ez egy nagyon időigényes folyamat, amely speciális gondozást igényel, ha a kezelő a ragasztó nem kap-ba szemek.

A világ vezető kozmetikai cégek gyakran termel egy speciális gél a felső szemhéj és a szemöldök alatti terület kijavításának. Általában az ilyen kollagén gélek ösztönözni az azt követő helyreállítás a bőr elasztin rostok. Teszi a bőr rugalmasabb, és biztosítja a lift a felső szemhéj.

Kattintson ide vásárolni Eye Secrets a hivatalos honlapja

Tapadó szalagok

A nyugati országokban néhány kozmetikus mentek a másik irányba. Néhány évvel ezelőtt, egy brit cég Skóciában van fejlett és mentesít egy speciális öntapadó csíkok a szemhéj műtét nélkül. E mágikus szalag a nyugati szereztek nők körében nagy népszerűségnek, mert kezdték használni számos brit és hollywoodi filmsztár vagy nyugati top modellek, például a brit színésznő Michelle Collins, egy amerikai színésznő, Demi Moore és Jennifer Aniston, stb. Ezek a szalagok vált a valódi kora titkos pillantást a sok híresség.

Az öntapadó csíkok a szemhéj lift nélkül a műtét egy teljesen új termék, amely lehet jelentős mértékben ellensúlyozza a megjelenése a nő arcát lankadt, megereszkedett, vagy a formájában egy hood szemhéj. Szabály, szemhéj megereszkedett korral, bár néhány ember is született egy extra bőr a szemhéjon, ami az arcukon válik nagyon kemény pillantást. Más nő született egy nagyon ülő szemek, ezért nehéz is Nézd meg, hogy a személy, mert ezek az emberek nagyon aloofness vagy megközelíthetetlen. Azt hiszem, akkor egyetértenek abban, hogy nincs semmi több, mint egy fiatal és vonzó arc, mint a nyílt, barátságos, fiatal és egészséges szemek, és most ez lehet könnyen elérni sebészeti beavatkozás nélkül.

Öntapadó csíkok a eye lift – ez csak tapadó szalagok (kiállta a próbát, a megnövekedett allergia), finoman és természetesen kincs a szemhéjon, emelési őket-ba egy természetesebb pozícióban, és így a szem megnyitása. Ez szerkezet-ra szemöldök. Ennek eredményeként a nyitottság, a szemed ad egy aktívabb módon a kipihent nő, nem egy álmos megjelenés, amit már korábban. Együtt a csíkok csatolták a szelíd gél vazelin vagy petróleum, melyik könnyű-hoz használ, és lehetővé teszi, hogy a csíkok határozottan, de óvatosan tartsa a bőrt. Minden tervezték, hogy szalag, hogy tartsa a szemhéjak, a nap folyamán átlagosan, csík tárolt 10-12 óra. Ha Ön allergiás a vazelin, ebben az esetben lenne bölcs dolog kerülni a használatát a ragasztó csíkokat, mint azt tapasztalja, irritáció vagy kellemetlenség.

Kattintson ide vásárolni Eye Secrets a hivatalos honlapja

Hogyan kell alkalmazni a

 • Ha ön csinál ez önmaga, akkor ül a tükör előtt.
 • Öntapadó csíkok vannak szerelve tiszta bőr, ezért kell óvatosan tisztítsa a bőrt a szemhéj a make-up.
 • Végy egy csík.
 • Zárja be az egyik szemét.
 • Ujjait, hogy emelje fel a lankadt bőr a szemhéjat, és óvatosan húzzuk ki azt.
 • A ragasztó csík tetején a bőr a szemhéjat, majd alkalmazza, és enyhén nyomja.
 • Szalag fogja tartani a felső szemhéj megereszkedett.
 • Ismételje meg a másik szemével.

Kisminkelni szalagok és a bőr mindkét szemhéjak elrejteni a szalagok a külső figyelmet.

Kattintson ide vásárolni Eye Secrets a hivatalos honlapja

Hogyan kell használni

Ragasztó szalagok lehet könnyen távoli és majd újra felhasználhatók és alkalmazása. A kezdéshez egyszerűen helyezze a szalag a kívánt helyre a felső szemhéj és tartsa benyomva pozíció, 1-2 percig, és a szalag egy adott helyen marad. Ezek a ragasztó szalagok egyaránt alkalmas, a férfiak és a nők, ők általában megfelelő, mindenki számára, aki szeretné, hogy javítsa ki a szemüket, és az egész arc, anélkül, hogy műtét. Meg kell állapítani, hogy a csíkok megjelenése teszi őket rendkívül vonzó lehetőség, mivel nem lesz látható az arcon.

Még akkor is, ha valaki van nézte meg, a szokásos könnyű elrejteni a jelenléte csíkok a bőr színét. Smink is könnyen és biztonságosan használható előtt vagy után alkalmaz a csíkokat. Nem számít, milyen formában, szem, vagy milyen nagy vagy kicsi a szeme, csíkok minden esetben elfér. Persze ez a ragasztó csíkokat nem használható a smink mint szemhéjfesték. De nem kell várni, hogy eredményt, mint ők már látható az egyik pillanatban. Ne feledje, hogy nem fel csíkok a tetején a smink, alkalmazni a smink, miután párjaival ezek a szalagok a szemhéjon.

Tekintet nélkül a kor és a vágy, hogy javítja az általános megjelenését, a szem és az arc a cél a szemhéj emelő akarat teremt kicsi és nem feltűnő, kívülállók csodák, a legtöbb ember, aki problémái vannak a megjelenése a szemüket. Ezek a szalagok segít helyreállítani az elveszett Ifjúság formában, és önbizalmat adjon egy nagyon rövid idő alatt. Szeretne viselni csíkok, napi rendszerességgel, vagy csak a különleges események és ünnepek, mint például esküvők, fotózások, video- vagy vállalati fél, akkor valóban segít. Egy hónapra elegendő elfogadható áron, akkor tényleg nem néz valami nem stimmel. Botox vagy műanyag képest, ezek a szalagok nem fenyeget az egészség semmilyen mellékhatást.

Most egy brit cég értékesítési felső szemhéj lifter online az interneten keresztül, postán világszerte szállítás. Kellemes meglepetés, hogy ezeket öntapadós vékony műanyag csík tényleg működik. Ezt a terméket egy jó maszk hiba szemhéj megereszkedett és ad ön mi a felső szemhéj felemelte vizuális ábrázolását és a szem megnyitása.

Kattintson ide vásárolni Eye Secrets a hivatalos honlapja

Eljut tud több

Ez azonnal felemeli a felső szemhéj könnyű alkalmazni, és tud ad ön egy fiatalos, riasztási megjelenése. Ez egy termék Lou Paige által ajánlott, töltsük fel a művész a kezdődik, és kezdődik a Superman film set hivatalosan használják. Ezt a terméket a TV-ben, a laza a nők és a brit Daily Mail is nézte.

Amikor megvásárolta az egyik ár kevesebb, mint 50 $ kapsz 30 csíkok minden doboz, ez a teljes havi ellátás szalagok, ha a kérelmező csíkok minden nap. Egyes felhasználók arról számoltak be gyártó, amit keresnek, és úgy érzi, 10 évvel fiatalabb-a szem fedő emelő használata, ott is nem nehéz és gyors szabály a csíkok, akkor használhatja azokat bármikor, nem számít, hol van, vagy mit csinálnak, gyártás ez egy rendkívül életképes alternatívája a műtét. Megtapint több magabiztos-ban-a megjelenés és a képek jobban néz ki, vagy vizsgálja meg az emberek egyenesen a szem újra, tudván, hogy nézel ki.

Persze lehet nem szabad összetéveszteni az adott gyártótól származó termék ára, de ez attól függ, hogy a pénzügyi képességek. Minden nő összegyűjti vele otthon tartozék kit ő jellemzők alapján. Mindig kereshet az interneten, az olcsóbb termékek.

Kattintson ide vásárolni Eye Secrets a hivatalos honlapja