Fordringar för snabb och enkel viktminskning gör snabbt detta lite tillägg populära. Men fungerar det verkligen? Lär dig alla fakta om raspberry keton och om det fungerar för dig.

Nyligen, många av er har bett mig om raspberry ketoner och deras förmåga att mirakulöst krympa fett. Det har ju få en rad av uppmärksamhet i media. Kosttillskott är som marknadsförs som ett nummer ett fett förlust mirakel, men är det verkligen sant? Är raspberry ketoner det nyaste vapnet i arsenal mot överskjutande fett? Kan du verkligen bara köpa fett förbränning i en flaska?

Celebrity läkare och viktminskning experter både värnpliktens fördelarna med raspberry keton, den senaste mirakelmedicin i slaget vid utbuktning. Tillägget har blivit så populär att hälsokost butiker även har problem att hålla med efterfrågan. Men fungerar det verkligen? Läs för goda, dåligt och fula på detta förment magiska piller.

Klicka här att köpa Raspberry Ketone Plus

Vad är hallon keton?

Raspberry keton är en aromatisk förening som finns i hallon, när i höga doser, sägs att öka kroppens produktion av adiponectin, ett protein som används för att reglera din ämnesomsättning, liksom kroppen bryta ner fett butiker. För att lägga 100-milligram rekommenderad dosering krävs för att påverka dessa förändringar, men man måste förbruka 90 pund av hallon per dag. Som ett resultat är en förening framställs syntetiskt i övningar och konsumeras i piller form.

Effekterna av raspberry keton

Enligt Dr. Mehmet Oz – USA: s (och Oprah Winfrey) favorit läkare blev TV-stjärna – raspberry keton är ingenting under en viktminskning mirakel. Molotov raspberry keton påverkade fettceller med flytande kväve på ballonger, lovar Dr. Oz att, när det används tillsammans med en balanserad kost och motion, tillägget kommer att åstadkomma dramatiska fysiska förändringar. Enligt Dr. Oz, raspberry keton i huvudsak stick din kropp till tänker det är tunt.

Hur Raspberry keton tillverkare hävdar det bidrar till viktminskning

Enligt tillverkarnas påståenden reglera raspberry ketoner hormon adiponectin, som tenderar att vara närvarande på lägre nivåer i människor med fetma än de utan. Vissa studier visar att öka adiponectin kan hjälpa behandla insulin frågor som typ 2-diabetes och metabolt syndrom genom ökad insulinkänslighet. Insulinresistens är en nyckelfaktor i fetma, typ 2-diabetes och metabolt syndrom. Raspberry ketoner kan också reglera noradrenalin, som kan orsaka en liten ökning av kroppstemperaturen.

Klicka här att köpa Raspberry Ketone Plus

Inget nytt om Raspberry ketoner

Raspberry keton kosttillskott har funnits i åratal. I själva verket har de marknadsförts internationellt sedan 1960-talet. I stället är det all hype som är ny som tillverkarna försöker kontanter i folkets vilja prova något för att förlora vikt.

Raspberry keton studier

Påståenden om raspberry ketoner verkar uppstå från två små gnagare studier. I den första studien visade forskare ämnets effektivitet i undertrycka fett ackumulering i manliga möss. I en andra, som genomfördes på ett litet urval av möss, tycktes raspberry keton hindra fett ansamling i möss matas en high fat diet. Hittills finns inga mänskliga studier visar effektiviteten i raspberry ketoner för fett förlust hos människor, även om anekdotiska bevis verkar föreslå det kan vara användbart i vissa fall.

Klicka här att köpa Raspberry Ketone Plus

Hur översätta gnagare studier till människor?

Johns Hopkins Medical, mus och mänskliga genomet är cirka 85 procent, vilket är anledningen till möss används så ofta som en första bas för att studera människans biologi, genetik och sjukdom. Detta innebär att vissa konstateranden i gnagare kommer att överensstämma med resultaten i människor medan andra inte. Bästa bestämning av hur framgångsrikt ett tillägg kommer att vara hos människor kan slutligen endast komma från noggrant kontrollerad, fackgranskade vetenskapliga mänskliga studier. Raspberry ketoner har ännu att uppfylla standarden. Gnagare studier säkerhetskopieras inte fast mänskliga studier, inte heller har detta oreglerad ämne studerats hos människor att bestämma kontraindikationer och potentiella biverkningar.

Hur är det med anekdotiska bevis?

Medan vetenskapliga studier är målet, anses anekdotiska rapporter inte objektiva bevis eftersom de bygger på subjektiv mänskliga rapportering. Sådana bevis kan påverkas av hype, förväntningar och bekräftelse bias, gör den inte nödvändigtvis giltig. Anekdotiska bevis kan vara en utmärkt grund för bildar en manövermarginalen hypotes, men bara kontrollerade vetenskapliga mänskliga studien kan avgöra ett sant korrelation mellan raspberry ketoner och viktminskning.

Inget positivt samband kan fastställas mellan raspberry ketoner och människors Viktförlust vid denna tid.

Övriga fordringar

I kölvattnet av raspberry ketoner senaste media framgång, vissa tillverkare lägger till andra anspråk på sin produkt, liksom. Som jag har sett en hel är att de raspberry ketoner anti-aging. Det är sant de innehåller antioxidanter som slåss fri radikal skador, är det en stor överdrift att kalla dem en anti-aging mirakel. Om du vill att bekämpa åldrande, äta en överlägsen anläggning baserad kost med naturliga antioxidanter, och som lämnar inte mycket av partikelfilter avfall i din kropp. Inte bara försöka köpa det enbart med ett piller.

Klicka här att köpa Raspberry Ketone Plus

Liten kontroll

FDA skattesatser raspberry ketoner som GRAS (allmänt erkänt som säker). men byrån har inte testat heller stöder det något av vikt förlust påståenden om raspberry keton. Många tillverkare även andra ingredienser i deras kosttillskott, som noradrenalin (som kan höja blodtryck), hoodia, capsaicin, koffein och andra möjliga thermogenic (fat burning) ingredienser. Dessa ingredienser kan ha en mängd negativa och eventuellt farliga biverkningar.

Potentiella faror

Inte ingår i hype är potentiella farorna med raspberry ketoner. Eftersom de reglera kroppens frisläppande av noradrenalin, orsakar det en insamling i kroppstemperatur som också kan leda till en tillfällig ökning av metabolisk. Med att höja kroppstemperaturen, kan tyvärr noradrenalin också höja blodtryck och hjärtfrekvens. Personer med diabetes, hjärta villkor, högt blodtryck, kol och astma bör alla undvika raspberry ketoner, vilket kan förvärra de ovannämnda villkoren.

Klicka här att köpa Raspberry Ketone Plus

Nedersta raden

Raden längst ned på de flesta mirakel produkter marknadsförs för viktminskning – inklusive raspberry ketoner – är att de är jippon. Jag gillar inte jippon. Medan så många skulle hellre köpa ett komplement snarare än ändra vad de äter, det finns ingen mirakel piller för viktminskning, och spenderar dina pengar på sådana är, i bästa fall ett slöseri med pengar. Dessa piller kan i värsta fall har biverkningar och oreglerad ingredienser som kan skada din hälsa.

Det bästa sättet att gå ned i vikt, hålla det borta och vara friska är att äta en diet av hela, naturliga livsmedel med måtta och få regelbunden Motion. Du behöver inte ansluta sig till ett dyrt gym – du kan ta en livlig 30 minuters promenad fem dagar per vecka eller utveckla en hem yoga övning.

Medan gnagare forskning kan verka lovande på raspberry ketoner, är det avgörande. Inga mänskliga studier finns som kan säkerhetskopiera dessa påståenden. Slösa inte din pengar på en gimmick utan bevisad effektivitet verifieras genom storskaliga kontrollerade vetenskapliga mänskliga studier.

Klicka här att köpa Raspberry Ketone Plus

Utöver viktminskning

Samtidigt som jag förstår önskan att gå ned i vikt, finns det inga mirakel produkt som kommer att hända för du. Att förlora vikt bör ingå i ett övergripande program för bättre och mer levande hälsa. Även om ett mirakel produkt kan faktiskt hjälpa dig att smälta bort pund utan besvär, om du fortsätter att äta bearbetade livsmedel, socker och kemikalier, kommer du se mycket liten förbättring i din hälsa. Skönhet Detox systemet tillhandahåller ett program som fokuserar på din goda hälsa, med viktkontroll och ökad skönhet som det oundvikliga resultatet. Äter hela naturliga livsmedel och lever en hälsosam livsstil är det bästa sättet att förbättra hur du ser och känner.

Klicka här att köpa Raspberry Ketone Plus