Krav om hurtig og problemfri vægttab gør hurtigt dette lidt supplement populære. Men faktisk fungerer det? Lære alle fakta om raspberry keton og hvis det virker for dig.

For nylig, masser af du har spurgt mig om raspberry Ketoner og deres evne til at formindske mirakuløst fedt. Det har jo fået en hektisk mediernes opmærksomhed. At kosttilskud er at blive udråbt som et nummer et fedt tab mirakel, men er det virkelig sandt? Er raspberry ketoner det nyeste våben i arsenalet mod overskydende fedt? Kan du virkelig bare købe fat brænde i en flaske?

Celebrity læger og vægttab guruer både argumenterer fordelene ved raspberry keton, den seneste mirakelkur i slaget i Ardennerne. Tillægget er blevet så populære, at sundhed mad butikker selv har problemer med at holde med efterspørgslen. Men virkelig virker det? Læs om for gode, onde og grusomme på denne angiveligt magiske pille.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Hvad er hindbær-keton?

Raspberry keton er en aromatisk sammensatte fundet i hindbær, når indtages i høje doser, siges at øge kroppens produktion af adiponectin, et protein, der bruges til at regulere din metabolisme, samt kroppens nedbrydning af fedt butikker. Indtager de anbefalede 100 mg dosering skal påvirke disse ændringer, dog ville én have til at forbruge 90 pund af hindbær pr. dag. Som et resultat heraf er fødens fremstilles syntetisk i øvelser og forbruges i pille form.

Virkningerne af raspberry keton

Ifølge Dr. Mehmet Oz – USAs (og Oprah Winfrey) favorit læge-slået-tv stjerne — raspberry keton er intet mindre end et vægttab mirakel. Var påvirkning af raspberry keton fedt celler til de flydende kvælstof på balloner, løfter Dr. Oz, når det bruges sammen med en afbalanceret kost og Motion, tillægget vil medføre dramatiske fysiske ændringer. Ifølge Dr. Oz, hindbærfyld keton hovedsagelig tricks din krop i tænker det er tynd.

Hvordan Raspberry keton producenter hævder det hjælper med at vægttab

Ifølge fabrikantens anprisninger regulere raspberry ketoner adiponectin hormon, som har tendens til at være til stede på lavere niveauer hos personer med fedme end dem uden. Nogle undersøgelser viser at forhøje adiponectin kan behandle insulin spørgsmål som type 2 diabetes og metabolisk syndrom ved at øge insulin følsomhed. Insulinresistens er en afgørende faktor i fedme, type 2 diabetes og metabolisk syndrom. Raspberry ketoner kan også regulere noradrenalin, som kan forårsage en svag stigning i kropstemperaturen.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Intet nyt om Raspberry ketoner

Raspberry keton kosttilskud har eksisteret i årevis. Rent faktisk, har de afsat internationalt siden i 1960 ‘ erne. Det er tværtimod alle den hype der er nye producenter forsøger at kassebeholdning på folks villighed til at prøve noget for at tabe.

Raspberry keton undersøgelser

Påstande om raspberry ketoner synes at opstå fra to små gnavere undersøgelser. I den første undersøgelse påvist forskere stoffets effektivitet i undertrykke fat akkumulering i mandlige mus. I en anden, som blev gennemført på en lille sampling af mus, syntes hindbærfyld keton at forhindre fedt akkumulering i mus fodret med en høj fedt kost. Hidtil findes ingen humane undersøgelser, viser effektiviteten af raspberry ketoner for fedt tab hos mennesker, selvom anekdotiske beviser synes at antyde det kan være nyttigt i nogle tilfælde.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Hvordan oversætte gnaver undersøgelser for mennesker?

Johns Hopkins medicinsk, mus og menneskelige genomer er omkring 85 procent det samme, hvilket er grunden til mus bruges så ofte som en indledende base for at studere menneskets biologi, Genetik og sygdom. Det betyder, at nogle resultater i gnavere vil være konsistent med resultater i mennesker, mens andre ikke. Bedste bestemmelse af hvor vellykket et supplement vil være hos mennesker kan i sidste ende kun kommer fra omhyggeligt kontrolleret, peer-reviewed, videnskabelige menneskelige undersøgelser. Raspberry ketoner har endnu ikke mødt denne standard. Gnavere undersøgelser sikkerhedskopieret ikke ved fast menneskelige undersøgelser, heller ikke er dette ureguleret stof blevet undersøgt hos mennesker at bestemme kontraindikationer og mulige bivirkninger.

Hvad med anekdotiske beviser?

Mens videnskabelige undersøgelser er objektive, anses anekdotiske beretninger ikke objektive beviser fordi de er baseret på subjektive menneskelige rapportering. Sådan dokumentation kan påvirkes af hype, forventninger og bekræftelse bias, gør dem ikke nødvendigvis gyldig. Anekdotiske beviser kan være et fremragende grundlag for danner en testes hypotese, men kun kontrollerede videnskabelig menneskelige undersøgelse kan bestemme en sand korrelation mellem raspberry Ketoner og vægttab.

Ingen positiv korrelation kan etableres mellem raspberry Ketoner og menneskelige vægttab på dette tidspunkt.

Andre tilgodehavender

I kølvandet på raspberry ketoner seneste media succes, nogle producenter tilføje andre hævder at deres produkt. Af raspberry ketoner er som jeg har set temmelig meget anti-aging. Det er rigtigt, de indeholder antioxidanter, at bekæmpe frie radikal skader, er det en stor Stræk at kalde dem et anti-aging mirakel. Hvis du vil kæmpe aging, spise en overlegen plante baseret kost med naturlige antioxidanter, og som lader ikke meget tilbage af tilbageholdelser affald i din krop. Ikke blot forsøg at købe det udelukkende med en pille.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Ringe kontrol

FDA satser raspberry ketoner som GRAS (generelt anerkendt som sikker) dog agenturet testet ikke heller ikke understøtter det nogen af vægt tab påstandene om raspberry keton. Mange producenter også omfatter andre ingredienser i deres kosttilskud, som noradrenalin (som kan hæve blodtryk), hoodia, capsaicin, Koffein og andre mulige thermogenic (fat burning) ingredienser. Disse ingredienser kan have en række negative og eventuelt farlig, bivirkninger.

Potentielle farer

Ikke er medtaget i hype er de potentielle farer for raspberry ketoner. Fordi de regulerer kroppens frigivelse af noradrenalin, bevirker en samling i kropstemperatur, der også kan føre til en midlertidig metaboliske stigning. Desværre kan noradrenalin og hæve kropstemperatur, også rejse, blodtryk og puls. Personer med diabetes, hjerte betingelser, højt blodtryk, KOL og astma bør alle undgå raspberry ketoner, som kan forværre de ovenstående betingelser.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

På bundlinjen

Den nederste linje på de fleste mirakel produkter udråbt til vægttab – herunder raspberry ketoner — er, at de er gimmicker. Jeg ikke kan lide gimmicker. Mens så mange mennesker vil hellere købe et supplement snarere end ændre, hvad de spiser, er der ingen mirakel pill til vægttab, og bruge dine penge på sådanne er i bedste fald spild af penge. I værste fald kan disse piller have bivirkninger og ureguleret ingredienser, der kan skade dit helbred.

Den bedste måde at tabe, keep it off, og sunde er at spise en kost hele, naturlige fødevarer i moderation og få regelmæssig motion. Du behøver ikke at tilslutte sig en dyre gym – du kan tage et frisk 30 minutters gang fem dage om ugen eller udvikle en hjem yoga-praksis.

Mens gnavere forskning kan vises lovende på raspberry ketoner, er det langtfra overbevisende. Ingen menneskelige undersøgelser findes der kan sikkerhedskopiere disse påstande. Ikke spilde dine penge på en gimmick uden dokumenteret effektivitet kontrolleres ved storstilet kontrollerede videnskabelige humane studier.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus

Ud over vægttab

Selv om jeg forstår ønsket om at tabe, er der ingen mirakel-produkt, der vil gøre det ske for dig. At tabe vægt bør være del af et samlet program for bedre og mere livagtig sundhed. Selvom et mirakel produkt kunne faktisk hjælpe dig med at smelte væk pund problemfrit, hvis du fortsætter med at spise sukker, forarbejdede fødevarer og kemikalier, vil du se meget lille forbedring i din sundhed. The Beauty Detox System indeholder et program, der fokuserer på dit gode helbred, med vægtkontrol og øget skønhed som det uundgåelige resultat. Spise hele naturlige fødevarer og lever en sund livsstil er den bedste måde at forbedre, hvordan du ser ud og føles.

Klik her for at købe Raspberry Ketone Plus