Cererile de pierdere în greutate rapid şi fără efort se face rapid acest supliment mic populare. Dar de fapt funcţionează? Afla toate faptele despre zmeura cetonă şi dacă va lucra pentru tine.

Recent, o mulţime dintre voi au fost cere-mi despre zmeura cetone şi capacitatea lor de a micşora în mod miraculos de grăsime. După toate, a fost obtinerea o mulţime de atenţia mass-media. Suplimentul alimentar este în curs de touted ca un miracol de numărul unu pierderea de grăsime, dar că este într-adevăr este adevărat? Zmeura cetone sunt cele mai noi armă în arsenalul împotriva excesului de grăsime? Puteţi cumpăra într-adevăr pur şi simplu ardere de grăsime într-o sticlă?

Celebrity medici şi pierdere în greutate guru deopotrivă sunt touting beneficiile de zmeura cetonă, cele mai recente miracol cura în Bătălia de la bulge. Suplimentul a devenit atât de popular că magazine alimentare de sănătate sunt chiar probleme a ţine pasul cu cererea. Dar într-adevăr funcţionează? Citiţi în continuare pentru bun, rău şi urât pe aceasta pilula presupune magice.

Click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Ce este zmeura cetonă?

Cetonă zmeura este un compus aromatic găsite în zmeură că, atunci când ingerate în doze mari, se spune pentru a creşte producţia de corpul de adiponectin, o proteină utilizat la reglarea metabolismului, precum şi organismului de rupere în jos de magazine de grăsime. Pentru a ingera doza recomandată 100-miligram necesare pentru a afecta aceste modificări, cu toate acestea, unul ar trebui să consume 90 de lire sterline de zmeura pe zi. Ca rezultat, compus este produsă sintetic în laboratoarele şi consumate sub forma de pastile.

Efectele de zmeura cetonă

Potrivit Dr. Mehmet Oz-America (şi Oprah Winfrey) preferat de medic-transformat-televiziune star-cetonă zmeura nu este nimic scurt de un miracol pierdere în greutate . Asemuire efectul de zmeura cetonă pe celulele de grăsime să de azot lichid pe baloane, Dr. Oz promite că, atunci când este utilizat împreună cu un regim alimentar echilibrat şi de a exercita, supliment va aduce schimbări fizice dramatice. Potrivit Dr. Oz, zmeura cetonă, în esenţă, trucuri corpul dumneavoastră în gândire este subţire.

Cum zmeura cetonă producătorii susţin că ajută la pierderea în greutate

Producătorii, conform zmeura cetone reglementa adiponectin hormon, care tinde să fie prezent la niveluri mai mici la persoanele cu obezitate decât cele fără ea. Unele studii arată că creşterea nivelului adiponectin poate ajuta la tratarea probleme insulină diabet zaharat de tip 2 şi sindromul metabolic prin creşterea insulină sensibilitatea. Rezistenta la insulina este un factor cheie în obezitate, diabet zaharat de tip 2 şi sindrom metabolic. Zmeura cetone poate reglementa noradrenalina, care poate provoca o uşoară creştere a temperaturii corpului.

Click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Nimic nou despre cetone zmeura

Zmeura cetonă Suplimente au fost în jur de ani de zile. De fapt, le-am fost comercializate la nivel internaţional începând cu anii 1960. În schimb, este toate hype care este nou producătorii încearcă să numerar pe dorinţa de oameni pentru a încerca orice pentru a pierde in greutate.

Zmeura cetonă studii

Creanţe despre zmeura cetone par provin din două studii mici rozătoare. În primul studiu, cercetatorii au demonstrat eficacitatea substanței în suprimarea acumularea de grăsime în masculin şoareci. Într-o secundă, care a fost efectuat pe o prelevare de probe mici de şoareci, zmeura cetonă a apărut pentru a preveni acumularea de grăsime în şoareci hraniti cu o dieta de grăsime mare. Astfel, de departe, studii umane există Arată eficienţa de cetone zmeura pentru pierderea de grăsime în om, deşi Dovezile anecdotice pare să sugereze ar putea fi util în unele cazuri.

Click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Cum studii de rozătoare traduce la om?

Johns Hopkins medicale, mouse-ul şi genomul uman sunt aproximativ 85 la sută la fel, care este de ce şoareci sunt atât de des folosit ca o bază iniţială pentru studiul umane biologie, genetica, şi boala. Acest lucru înseamnă că unele constatări la rozătoare vor fi compatibile cu constatările la om în timp ce alţii nu va. În cele din urmă, cel mai bine determinarea cât de reuşită va fi un supliment la om poate veni numai de la studii umane atent controlate, revizuite, ştiinţifice. Zmeura cetone nu au fost încă pentru a satisface acest standard. Rozătoare studii nu sunt susţinute de studiile umane solide, nici nu a fost studiat această substanţă nereglementat la om pentru a determina contraindicaţii şi efecte secundare.

Ce dovezi anecdotice?

Nu în timp ce studiile ştiinţifice sunt obiective, rapoarte anecdotice pot fi considerate dovezi obiective pentru că sunt bazate pe raportare umane subiective. Aceste dovezi pot fi afectate de hype, aşteptările şi confirmarea prejudecată, făcându-l nu este neaparat valabil. Dovezile anecdotice poate fi o bază excelentă pentru formarea unei ipoteze testabile, dar numai ştiinţifice umane studiu controlat poate determina un adevărat, având în vedere corelarea zmeura cetone şi pierderea în greutate.

Nici o corelaţie pozitivă poate fi stabilită între zmeura cetone şi pierderea în greutate umane în acest moment.

Alte creanţe

În urma succesului mass-media recent zmeura cetone, unii producători sunt adăugând alte creanţe pentru a produsului lor, precum. Unul care l-am văzut destul de mult este că zmeura cetone sunt anti-imbatranire. În timp ce este adevărat care conţin antioxidanţi, care luptă împotriva radicalilor liberi, este o intindere de mare pentru a le numim un miracol anti-imbatranire. Dacă doriţi să lupta imbatranire, mănâncă o plantă superioară baza dieta cu antioxidanţi naturali, şi care nu lasă o mulţime de colmatare deşeurilor în corpul dumneavoastră. Doar nu încercaţi să-l cumpere numai cu o pastila.

Click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Puţin de Control

FDA ratele zmeura cetone ca GRAS (în general recunoscut ca fiind sigur); cu toate acestea, Agenţia nu a testat şi nici nu se acceptă orice greutate pierderea afirmațiile despre zmeura cetonă. Mulţi producători includ, de asemenea, alte ingrediente în Suplimentele lor, norepinefrina (care poate creşte tensiunii arteriale), hoodia, capsaicină, cafeina și alte posibile termogenic (arderea grasimilor) ingrediente. Aceste ingrediente pot avea o serie de efecte secundare negative, şi, eventual, periculoase.

Pericolele potenţiale

Nu sunt incluse în hype sunt pericolele potenţiale de zmeura cetone. Pentru că ele reglementează organism eliberarea noradrenalinei, provoacă un spike temperatura corpului, care poate duce la o creştere temporară metabolice. Din păcate, cu creşterea temperaturii corpului, norepinefrina poate, de asemenea, ridica tensiunii arteriale şi frecvenţei cardiace. Persoanele cu diabet zaharat, boli de inimă, hipertensiune arterială, BPOC, şi astm ar trebui să evite toate cetone zmeura, care poate agrava condiţiile de mai sus.

Click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Linia de jos

Linia de jos pe cele mai multe produse minune touted pentru pierderea în greutate-inclusiv zmeura cetone — este că acestea sunt înşelătoare. Nu-mi place trucuri. În timp ce atât de mulţi oameni ar mai degrabă cumpara un supliment mai degrabă decât schimba ceea ce mănâncă, nu există nici o pilulaminune pentru pierderea în greutate, şi cheltuieli de bani pe astfel de este, în cel mai bun, o risipă de bani. Cel mai rău caz, aceste pastile pot avea efecte secundare şi nereglementat ingrediente care pot afecta sănătatea dumneavoastră.

Cel mai bun mod de a pierde în greutate, păstraţi-l, şi să fie sănătos este de a mânca o dieta de alimente integrale, naturale în moderare şi obţine exercitii fizice regulate. Nu aveţi nevoie să se alăture o sală de gimnastică scump-puteţi face o plimbare vioaie 30 minute cinci zile pe săptămână sau dezvolta o practică yoga acasă.

Rozătoare cercetare poate părea promiţătoare pe zmeura cetone, este departe de a concludente. Studii umane există care pot spate sus aceste afirmaţii. Nu pierdeţi bani pe un pusti fără dovedit eficacitatea verificate de pe scară largă studii controlate ştiinţifice umane.

Click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus

Dincolo de pierdere în greutate

În timp ce eu înţeleg dorinţa de a pierde în greutate, nu există nici un produs de miracol, care va face acest lucru pentru tine. Pierderea în greutate ar trebui să fie parte a unui program general pentru mai bine, mai mult vibrant sănătate. Chiar dacă un produs minune ar putea ajuta de fapt să se topi de lire sterline fără efort, dacă veţi continua să mănânce alimente prelucrate, zahăr şi produse chimice, apoi veţi vedea foarte puţin îmbunătăţirea stării dumneavoastră de sănătate. Frumusete dezintoxicare sistemul oferă un program care se concentrează pe sănătatea dumneavoastră bună, cu greutate de control şi frumuseţea crescut ca rezultat inevitabil. Mananca alimente naturale şi de viaţă un stil de viaţă sănătos este cel mai bun mod de a îmbunătăţi modul în care te uiţi şi simt.

Click aici pentru a cumpara Raspberry Ketone Plus