Als je een fashion trendsetter, dan is een carrière als modeontwerper kan de perfecte pasvorm voor je. Een carrière in fashion design kan evenals onder andere het ontwerpen van mode-merchandising dus er is meer dan een wijze van binnenkomst in deze industrie.

Een carrière in de mode ontwerp of merchandising vereist ten minste een geassocieerde deelnemingen of HBO-opleiding. Met een beetje ervaring, kun je goed maken van meer dan 60.000 dollar een jaar iets te doen je van houdt.

Taken van een Fashion Designer

Het leven van een modeontwerper is gevuld met de studie van modetrends. Ze helpen creëren alle soorten kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Mode-ontwerpers vaak te ontmoeten met klanten, schetsontwerpen, onderzoek naar nieuwe trends, en een ontmoeting met fabrikanten.

Fashion Designer werkomgeving Modeontwerpers meestal werken vanuit een comfortabele kantooromgeving. Ze schema tijd voor een ontmoeting met cliënten die kan betekenen dat 's avonds of in het weekend werk dat nodig is.

Mode ontwerpen is een van de meest opwindende carrière mogelijkheden in de wereld van vandaag. Het is onnodig te zeggen dat in een land als India, waar de textiel-en kledingsector zijn bloeiende eeuwen, de recente hausse in de mode ontwerpen heeft geleid tot innovatie en nieuwe perspectieven in het bestaande gebied van kleding en accessoires te ontwerpen. Als je een voorliefde voor creativiteit, stijl en originaliteit, kan een carrière in de mode ontwerpen zijn perfect voor je. Aan de ene kant, de mode-industrie voldoet aan zowel de creatieve verbeelding en de materialistische behoeften van de mensen, aan de andere kant het belooft glamour, roem, succes en hoge pay-pakketten aan de getalenteerde mensen.

Maar het is ook een veeleisende carrière als mode-ontwerpers nodig hebben om hun creativiteit te combineren met leidinggevende vaardigheden in stand te houden in deze industrie. Dus, als je kunt toveren met kleuren, dessins en vormen, gewoon te verwerven apt professionele vaardigheden om een ​​succesvolle carrière in de mode ontwerpen beginnen.

Ruimte voor een carrière in de mode ontwerpen

Een getrainde modeontwerper kan werken in gebieden als designer wear productie, planning en concept management, mode-marketing, design productie management, mode media, kwaliteitscontrole, mode-accessoire ontwerp en de promotie van merken.

U vindt er ook banen als kostuumontwerpster, mode consultant, personal stylist, technisch ontwerper, grafisch ontwerper, productie Patroonmaker, mode coördinator, kleding productie manager, textiel inkoper, stof kwaliteitscontrole manager, showroom vertegenwoordiger, illustrator, snijden assistent en buiten vertegenwoordiger in deze industrie. Wie geïnteresseerd is in een carrière in de mode ontwerpen kunnen ook ondernemers en vormen hun eigen bedrijven.

Bedrijven voor een carrière in de mode ontwerpen

Maar je kunt blijven zelfstandig, een aantal export huizen, kleding winkelketens, textielfabrieken, leer bedrijven, boetiekjes, modeshow organisatoren, sieraden huizen en media huizen werven professionals die geïnteresseerd zijn in een carrière in de mode ontwerpen.

Cursussen in mode ontwerpen

Het is niet genoeg dat je een ontwerp schets op een tekentafel. Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de mode ontwerpen, moeten zich inschrijven in de professionele cursussen om kennis te krijgen in verschillende gebieden van deze industrie, zoals kleding productie-technologie, textiel wetenschap, kleding bouwmethoden, stof verven en bedrukken, kleuren mengen en computer-aided design. U herkent uw gebied van belang en passen met uw geschiktheid terwijl het kiezen van de cursussen op verschillende gebieden van de mode ontwerpen. Deze cursussen zijn beschikbaar op gebieden als accessoire & Jewelry Design, modelleren, kleding ontwerpen, lederen design, interieur design, textieltechnologie, Textiel Design, Schoenen design & geallieerde onderwerpen.

Krijgen een stage bij een top fashion magazine

Een baan of stage in een populaire industrie is altijd een uitdaging: er zijn ongetwijfeld meer gekwalificeerde mensen dan er plaatsen beschikbaar zijn. Maar met geduld, doorzettingsvermogen en een positieve houding, kunt u uw dromen waar. Noteer een lijst van tijdschriften die je bewondert en stuur je CV naar hun afdeling Human Resources-ze weten wat posities open zijn en zal uw cv te houden in ons bestand voor toekomstig gebruik. Als u uw voet tussen de deur, probeer dan je hand werken op kleinere publicaties, zoals een lokale of hogeschool krant of tijdschrift, dat geeft je waardevolle werkervaring zo goed als u vertrouwd te maken met de ins en outs van de uitgeverswereld.

Een stage bij Teen Vogue

Stageplaatsen bij Teen Vogue zijn zeer concurrerend en vaak gevuld maanden op voorhand. Als u wilt weten over de stagemogelijkheden bij Teen Vogue en alle van Conde Nast publicaties, inloggen op condenastcareers.com om te zien wat er beschikbaar is. U kunt ook uw CV en een brief waarin je interesse in stage bij Teen Vogue naar onze afdeling Human Resources bij 4 Times Square, 17e Floor, New York, NY 10036.

Stage bij een modeblad, terwijl ik nog op de middelbare school

Alle Teen Vogue stagiaires moeten ontvangen college credit-geen uitzonderingen. Er zijn vele tijdschriften, echter, dat doen de middelbare school stagiaires te accepteren. Stuur je CV naar publicaties die je bewondert om te controleren of hun stagiair beleid. Maar natuurlijk, de gemakkelijkste manier om ervaring op te doen, terwijl op de middelbare school is om te werken voor krant van uw school, jaarboek, of literaire tijdschrift. Deze buitenschoolse activiteiten zijn net zo geldig zijn een middel om te proberen je hand op de journalistiek als elke stage, evenals een goede manier om rack up voorlopige clips toekomstige bazen laten zien.

Live in New York City om stage bij een modeblad

Nee Terwijl de meeste publicaties zijn gevestigd in Manhattan, worden tijdschriften uitgegeven in elke grote stad in de wereld. Volgende keer dat je bij je lokale krantenwinkel, kijk uw favoriete glossy's masttop-de pagina die meestal te vinden in de voorkant van het tijdschrift dat de namen en titels van haar personeel om de locatie van hun belangrijkste kantoren vinden lijsten, alsmede alle zus kantoren de buurt van uw woonplaats.

College moet ik bij te wonen om een ​​carrière in de mode zijn

Er bestaat geen recht college bij te wonen om een ​​carrière in de mode zijn. Bij Teen Vogue, de lijst van scholen bezocht de redactie is zeer divers: van kleine liberal arts colleges aan scholen ontwerp tot grote openbare universiteiten. Wij raden het vinden van de universiteit die je voelt is voor u, niet een die een specifieke arbeidsbemiddeling garanties.

Moet ik studie op de universiteit om een ​​baan te landen op een modeblad

Net als het college u te wonen, het kiezen van een groot moet een persoonlijke beslissing, niet gebaseerd is op een loopbaan worden. Voor een aspirant-editor, een graad in de journalistiek is nuttig, maar niet noodzakelijk, evenals een focus op Engels of creatief schrijven. Denken van het werken in de kunst of foto-afdeling? Kijk voor scholen dat grafisch ontwerp cursussen of een stellaire kunst programma aan te bieden. College is een tijd om je eigen belangen te verkennen, en uiteindelijk je belangrijkste zal niet noodzakelijkerwijs dicteren uw toekomstige plannen.

De middelbare school aan de slag

Begin door schuren uw stad voor de kunst klassen op elk gebied-tekenen en fotografie zijn altijd grote plaatsen om te beginnen voor een beginnende modeontwerper. Lokale kunst scholen ook vaak bieden uitbreiding klassen open voor middelbare scholieren, en als je geluk hebt, ze kunnen zelfs hosten opleidingen in de mode design. Lees ook zoveel tijdschriften als mogelijk vertrouwd te raken met de ontwerpers, redacteuren, fotografen en stylisten je streven naar emuleren en werken. Het is belangrijk om te weten dat er vele verschillende carrières beschikbaar zijn in de mode-industrie, doe dat dan zo veel onderzoek mogelijk bij de baan die goed is voor u te vinden.

Elke college beurzen voor aspirant modeontwerpers

Teen Vogue, Target, en de Council of Fashion Designers of America (CFDA) bieden een jaarlijks 25.000 dollar beurs voor een student van plan om het ontwerp naar school te gaan, plus vijf extra 5.000 dollar awards. Meld u aan bij teenvogue.com / go / beurs om te controleren of u in aanmerking komt voor de gunning van dit jaar en om een ​​applicatie te vragen. (Dit jaar is de deadline voor alle toepassingen materiaal is 6 augustus 2008.)

Meer informatie over post-graduate stages of banen in de mode

De beste plaats om uw zoektocht te beginnen naar een stage in een veld is op carrière-ontwikkeling van uw school centrum. Ze hebben meestal de meest grondige lijsten voor zowel de lokale en nationale werkgelegenheid, en zij kunnen u adviseren over hoe ace een begeleidende brief, cv en sollicitatiegesprek. Websites zoals mediabistro.com, ed2010.com en fashioncareers.com ook af en toe zorgen lijsten voor zowel de banen en stages met betrekking tot mode en journalistiek.