Wij allen willen kijken jonger en gelukkig. Maar het proces van veroudering is iets dat natuurlijke en niet tegen elke prijs worden vermeden. Dankzij anti het verouderen room, die helpt bij het vechten met de tekenen van veroudering op een efficiënte manier. De huid is het orgaan van het lichaam dat de spieren tegen krassen beschermt, extreme temperaturen, enz. De huid verdraagt de alle misbruiken waardoor het gevoelig voor irritatie, schade lijden en geleidelijk leeftijd met tijd.

Feiten over Anti Aging crèmes

Met de leeftijd verloor de huid zijn elasticiteit en rimpels en fijne lijntjes verschijnen allemaal voorbij. Het vet wordt verloren en wordt de huid dun waardoor het kijken leeftijd. In geval van onder ogen huid wordt de situatie slechter. Wanneer u de huid raakt, maakt het u denken dat u lederen aanraakt. Maar stoppen zorgwekkend, zoals anti veroudering producten zoals room zijn aangekomen in de markt in het verzorgen van uw huid. Er zijn verschillende merken die bieden anti het verouderen crèmes. In dit verband is het belangrijk dat u herinneren moet dat niet alle crèmes zal geschikt zijn voor uw huid. Maar dit betekent niet dat het betrokken product slecht is. Het is alleen de actieve ingrediënten in de producten. Verschillende actieve ingrediënten werken op huid in een bepaalde specifieke wijze. Afhankelijk van de conditie van de huid, zal deze actieve ingrediënten werken. Bepalen van uw specifieke behoefte en kies anti het verouderen crèmes.

Tips voor het kiezen Anti Aging crèmes

De beste manier van kiezen anti het verouderen crèmes is te kiezen volgens uw huidtype. De vraag naar anti het verouderen crèmes groeit met de dag. Dus, proberen de merken die verschillende soorten bieden anti het verouderen crèmes om verschillende soorten huid behoeften tegemoet te komen. Dus, als je vette huid, kies een anti aging crème die gratis olie of water berust. De crème moet AHA of glycolzuur. Kies voor de droge huid, olie gebaseerde anti aging crème met hyaluronzuur en bij voorkeur zon scherm dat de huid tegen het drogen gevolgen van zonnestralen beschermen zal. Voor de normale huid, kies een anti aging crème die zachtjes je huid hydrateert.

Tips voor het maken van uw eigen Anti Aging crème

Als het gaat om anti aging crème gebruiken, zijn de opties gewoon voldoende. U kunt kiezen anti het verouderen room van uw favoriete merk of ze thuis. Ja, als regelmatige huidverzorgingsproducten kunt u anti aging crème met ingrediënten die u in uw keuken gebruikt. Maar moet u niet vergeten een paar dingen. Probeer altijd te maken zelfgemaakte anti het verouderen room in een kleine hoeveelheid zodat uw huid geniet van natuurlijke voordelen op zijn hoogtepunt.

Saffloerolie is een goede natuurlijke anti het verouderen ingrediënt. Het is verrijkt met natuurlijke anti-oxidanten, die helpen bij het verplaatsen van vrije radicalen. Het houdt ook uw huid goed gehydrateerd. Dit is een van de beste manier om het natuurlijke verouderingsproces vertragen. U kunt ook verschillende sappen van vruchten te vertragen het natuurlijke verouderingsproces toepassen. Nemen in uw dagelijkse regime schoonheid zorg en zie het verschil.

Intensief anti-ageing crèmes: de feiten

U in de spiegel kijken elke ochtend en frons op je rimpels? Zo ja bent je niet alleen. Jaarlijks wij besteed miljoenen ponden aan intensief anti-ageing producten en cosmetische procedures zoals Botox en gezicht liften worden steeds populairder.

Maar wie kan ons kwalijk nemen? Met de airbrush modellen bij elke beurt, is het niet moeilijk te zien waarom onze lijnen gelach, ironisch genoeg, veroorzaken ons onnoemelijke ellende.

Overwegende dat een rimpel of twee op een man ‘voegt karakter’, op een vrouw die zij vertegenwoordigen een hellend vlak aan ouderdom. Zo is er iets wat we doen kunnen om ze te stoppen verschijnen in de eerste plaats?

‘ Terwijl genetische factoren een rol in de algemene spelen vergrijzing proces, levensstijl heeft een veel grotere impact hebben,’ zei dermatoloog Dr Nicholas Lowe op een recente conferentie van de Royal Society of Medicine. ‘Ongeveer 30 procent van de facial vergrijzing is genetische, maar veel van de rest is repetitieve zonlicht, rook en andere gevaarlijke dingen dat we onszelf te bloot.

Zo wat over de crèmes? Zijn we ons geld verspillen of kunnen zij werkelijk doen alles om de schade te herstellen?

Nou, heb de ingrediënten gevonden binnen vele intensief anti-ageing producten bewezen effecten op de huid. Vitamine a kan helpen verminderen de diepte van rimpels, dankzij zijn lichte inflammatoire actie die ‘soezen tot’ de huid te maken kijken minder diepe rimpels. Vitamine c heeft een heldermakende effect als het helpen kan om verkeer en collageenproductie te stimuleren.

Alpha-hydroxy zuren (AHA of ‘Fruitzuren’) verbeteren verschijning van de huid door het versnellen van het vergieten van oude, dode cellen van het huidoppervlak. Retinoïden zijn chemische stoffen die de huid maken produceren nieuwe cellen sneller, waardoor het dikker en compacter. Na een maand of twee van gebruik, de huid wordt gladder en fijne rimpels zijn verminderd, maar na zes maanden zal het zo goed als het gaat om te krijgen.

Als u het gebruik te staken, de huid keert terug naar zijn vorige toestand. Heeft geen invloed op merkbare diepe lijnen of draad aderen. In theorie dan, moeten crèmes die deze stoffen bevatten werken tot op zekere hoogte.

Die? tijdschrift besloten intensief anti-ageing crèmes op de proef gesteld. Het geselecteerde 12 gewone hydratatie en 12 intensief anti-ageing crèmes. Elk product groepen vier vrouwen getest voor vier weken. Geen van de 96 vrouwen wist welk product ze gebruikten en aan het eind van de proef die zij werden gevraagd te raden of ze een crème of een anti-rimpelcrème gebruikt. Lees de resultaten op de volgende pagina.

Driekwart koos crème. Meeste had niet gemerkt geen verschil in het uiterlijk of gevoel van hun huid en van de 48 vrouwen die had met behulp van een rimpelcrème, slechts 10 gemeld geen verbetering.

Die? geconcludeerd dat ‘sommige van de claims voor de ingrediënten van intensief anti-ageing crèmes kunnen worden gestaafd maar, met de lage concentraties gebruikt in de crèmes, ze waarschijnlijk niet meer doen zijn dan uw huid hydrateren.’

Er is geen wonder ingrediënt dat zal nog jaren uit uw verschijning, zegt Gisele Mir, een cosmetische wetenschapper en stichter van het holistic skincare bereik Mir. ‘ Het enige wonder is dat de cosmetica-industrie heeft kunnen overtuigen ons anders voor zo lang. In mijn advies kunt u schade toebrengen aan uw huid met behulp van intensief anti-ageing producten. Ik denk dat veel van deze producten versnellen vergrijzing in plaats van het te voorkomen.

‘ Retinoïden irriteren de huid, dus er kan droge en schilferige huid, en soms jeuk, pijn, roodheid en een strak gevoel. Sommige specialisten denken retinoïden werken simpelweg omdat ze de huid irriteren, verzwarende normale huid reparatie die zal rimpels glad.

‘ Aha leiden tot irritatie, waardoor de huid lichtjes zwellen, opvulling uit fijne lijnen. AHA induceren ook een peel, geven een gladder oppervlak, maar maken de huid gevoelig voor UV-schade.’

‘We hebben absoluut geen idee wat het effect op lange termijn van het gebruik van deze stoffen zal worden,’ zegt Mir. ‘ De incidentie van huid gevoeligheid is aanzienlijk gestegen in de afgelopen jaren en ik denk dat de cosmetica-industrie deels verantwoordelijk is. Sommige intensief anti-ageing producten bevatten vitaminen, maar naar mijn mening deze weinig of geen waarde hebben. Ervoor te zorgen uw dieet bevat de juiste balans van mineralen en vitaminen je lichaam als geheel ten goede zal komen.’

Wie u besluit om te geloven, een ding is zeker. Een evenwichtige voeding, staying out of de zon en het vermijden van rokerige plaatsen is net zo belangrijk als het uitspatten op dure lotions en drankjes.