Wij wassen onze handen om hen te houden schoon en kiem-vrij. Hand reinigingsmiddelen zijn essentieel voor het behoud van onze persoonlijke hygiëne en vormen een belangrijk onderdeel van de producten van de zorg van de hand. Er zijn verschillende soorten hand reinigingsmiddelen die u kunt gebruiken. Hand reinigingsmiddelen vormen een belangrijk onderdeel van de persoonlijke decontaminatie. Of u in de keuken werkt of in de handen van de garden–your in contact komen met vuil, vuil en bacteriën. Vuil krijgt onder je nagels. Dit ziet er vies en nog belangrijker is het zeer slecht voor je gezondheid.

Met behulp van een goede hand cleanser is een belangrijk onderdeel van handhygiëne. Deze zijn beschikbaar in easy-to-use dispensers, flessen of zelfs buizen. Vergeet niet, net zoals u uw kinderen de handen te wassen leren nadat ze terug komen van school of van de speeltuin-het is even belangrijk voor u om uw handen schoon houden.

Er zijn een aantal hand reinigingsmiddelen die u kunt kopen. Deze zijn de reinigingsmiddelen op basis van alcohol hand gevonden bijzonder effectief voor de bestrijding van ziektekiemen. In feite, is water en gewone zeep ook heel effectief.

Enkele van de belangrijke merken van hand reinigingsmiddelen zijn:

 • Amigo
 • Amway
 • Borax
 • Zorg-All
 • Christine Ashley
 • Gojo
 • H2O
 • Palpon
 • Procter & Gamble
 • Klaar voor gebruik
 • Sani-Soft luxe
 • Dikke roze
 • Ultratex

Hand reinigingsmiddelen zijn essentieel voor onze persoonlijke hygiëne, maar elke keer dat u een hand reinigingsmiddel of zeep Vergeet niet om te hydrateren uw handen met een hand crème of hand lotion. Dit zorgt ervoor dat uw handen vrij van kiemen en tegelijkertijd uw huid zal behouden vocht. Vergeet niet-elke keer die u wassen van uw handen gebruik een zachte handdoek om pat uw handen drogen voordat u ze hydrateren.

Als u wilt meer informatieproducten die u zullen helpen zorgen voor uw handen-wij stellen voor dat u op onze sectie aan kant verzorgingsproducten controleren.

Hand Sanitizers vs. zeep en Water

Antibacteriële hand sanitizers worden verkocht aan het publiek als een effectieve manier om de handen wassen wanneer traditionele zeep en water zijn niet beschikbaar. Deze waterloze producten zijn bijzonder populair bij ouders van kleine kinderen. Fabrikanten van hand sanitizers beweren dat de sanitizers 99,9 procent van ziektekiemen te doden. Aangezien u natuurlijk gebruik hand sanitizers te reinigen van uw handen, is de veronderstelling dat 99,9 procent van schadelijke bacteriën worden gedood door de sanitizers. Recent onderzoek suggereert dat dit niet het geval is.

Hoe hand sanitizers werken?

Hand sanitizers werken door het strippen weg de buitenste laag van olie op de huid. Dit zijn meestal voorkomt dat bacteriën aanwezig in het lichaam van het komen naar de oppervlakte van de hand. Deze bacteriën die normaal aanwezig in het lichaam zijn zijn echter over het algemeen niet de soorten bacteriën die ons ziek zal maken. In een recensie van het onderzoek kwam Barbara Almanza, associate professor aan de Universiteit van Purdue die veilige sanitaire praktijken aan werknemers onderwijst, tot een interessante conclusie. Ze merkt op dat het onderzoek blijkt dat hand sanitizers niet aanzienlijk het aantal bacteriën op de hand verminderen en in sommige gevallen potentieel de hoeveelheid bacteriën op de hand verhogen kunnen. Dus rijst de vraag, hoe kunnen de fabrikanten maken de 99,9 procent beweren?

Hoe kunnen de fabrikanten maken de 99,9 procent beweren?

De fabrikanten van de producten testen de producten op levenloze oppervlakken vandaar zijn ze in staat voor het afleiden van de claims 99,9 procent van bacteriën gedood. Als de producten volledig op handen getest zijn, zou geen twijfel er verschillende resultaten. Aangezien er inherente complexiteit in de menselijke hand, zou testen handen zeker moeilijker zijn. Met behulp van oppervlakken met gecontroleerde variabelen is een eenvoudiger manier om een soort van consistentie in de resultaten te verkrijgen. Maar zoals we allemaal weten, dagelijks leven is niet zo consistent.

Hand Sanitizers vs. zeep en Water

Interessant genoeg, de Food and Drug Administration, met betrekking tot de verordeningen betreffende de juiste procedures voor voedsel diensten, beveelt hand sanitizers niet worden gebruikt plaats van zeep en water alleen maar als een aanvulling.

Almanza beveelt ook aan dat om goed sanitize de handen, zeep en water moeten worden gebruikt. Een hand sanitizer kan niet en moet niet de plaats innemen van goede reiniging procedures met water en zeep.

Hoe zit het met antibacteriële zeep?

Onderzoek naar het gebruik van antibacteriële zepen heeft aangetoond dat gewone zeep net zo effectief als antibacteriële zepen zijn bij het verminderen van bacteriën gerelateerde ziekten. In feite, kan gebruik antibacteriële zeep consumentenproducten verhogen bacteriële resistentie tegen antibiotica in sommige bacteriën. Deze conclusies zijn alleen van toepassing op consument Antibacteriële zepen en niet op die worden gebruikt in ziekenhuizen of andere klinische gebieden.

Andere studies suggereren dat ultra-clean omgevingen en het aanhoudende gebruik van antibacteriële zepen en hand sanitizers juiste immuunsysteem ontwikkeling in kinderen kunnen remmen. Dit is omdat inflammatoire systemen leiden tot grotere blootstelling aan gemeenschappelijk kiemen voor juiste ontwikkeling.