Terwijl het vergt wel wat wennen, en een beetje oefening, het is eigenlijk waard leren hoe te gebruiken vloeibare eyeliner. Hier, ga ik geven u enkele tips en trucs voor dat.. Lees verder!

Toepassing Vloeibare Eyeliner: De Pull-methode

Vloeibare eyeliner werkt een beetje anders dan potlood of gel eyeliners. Aangezien het vloeibare, is het een beetje moeilijk te beheren. In plaats van de tekening op de voering, zult u worden schilderen op.

Hier is een kleine truc die ik gebruiken om ervoor te zorgen dat ik een lijn zelfs, gladde krijgen:

 1. Houden met je hand niet-tekening, de kant van uw oog zoals.
 2. Trek de huid die net een beetje onderwezen zodat het glad uit uw deksel en vermindert rimpels.
 3. Start met uw andere hand, schilderen op uw vloeibare eyeliner.
 4. Voor de beste resultaten, houd je ogen half open in plaats van helemaal open of gesloten.

Nu, deze tip is een beetje controversieel. Ik heb geprobeerd om het te doen op oudere dames en ze nabij darn freaked uit. Het zal veroorzaken rimpels! Ik betwijfel of andere manier dat. Als u bezorgd over rimpels bent, kan dan u wilt overslaan van de Pull-methode. Verleend, zul je een harder aan het toepassen van de voering als jij.

Hoewel deze techniek is het meest geschikt voor vloeibare eyeliner, trek ik mijn oog met alle eyeliners. Het is gewoon makkelijker voor mij.

Creëren van de perfecte lijn

Of u of niet de Pull-methode gebruikt, je nog steeds zul wilt eigenlijk verf op de voering. Hier is een geweldige manier om dit te doen:

 1. Start eerst op de buitenste hoek van je oog.
 2. Als u problemen met uw hand steadying ondervindt, don’t bother maken één lijn van hoek tot hoek. In plaats daarvan, laten het eerste deel stop waar u zich gerust, zoals het midden.
 3. Beginnen waar u bent gebleven, doorgaan met het toevoegen voering totdat u de gewenste tijdsduur bereikt heeft.

Het kan helpen om uw elleboog op een tabel of uw badkamer teller om te houden van uw hand gestage prop.

Moet u de lijn van de bodem?

Voering van het deksel van de onderkant van je oog een heleboel drama kunt toevoegen aan uw look en is een goede manier om de dag make-up in de nacht. Het probleem met dit te doen met vloeibare eyeliner is dat het daadwerkelijk op uw oogbol krijgen kan — ten minste wanneer u toepassen op de binnenkant van uw deksel.

Ik heb geprobeerd bij diverse gelegenheden om dat deel van mijn oog, en ik eindigde met zwarte strepen over mijn oogappel. Terwijl u deze met een beetje zorg en sommige schoon vingertoppen uitstappen kunt, zal het nog steeds je ogen irriteren.

In plaats daarvan, lijn uw bovendeksel met vloeibare eyeliner en lijn de bodem met gel eyeliner. Dit is de beste manier om het donkerder, dramatische uiterlijk zonder een blauw oog.

Nog meer Vloeibare Eyeliner Tips en trucs

 • Oefening baart kunst, net als in andere delen van het leven. Uw eerste lijn kan kijken verschrikkelijk, maar als u proberen blijf, het zal waarschijnlijk er geweldig na een tijdje.
 • Natte vinger niet! Vloeibare eyeliner is bedoeld om een scherpe lijn hebben. Hierdoor, en de ingrediënten die ze gebruiken, lenen deze lijnen niet goed voor vlekken. Als u een rokerige kijken wilt, zou je beter doen met een potlood kohl.
 • Laat het drogen. Vloeibare eyeliners zijn natte, vandaar de naam. Het duurt een paar seconden- of zelfs een paar minuten – tot het volledig droog. Hierdoor, open niet je ogen te breed, of je kan eindigen met een tweede regel in uw plooi.
 • Shadow eerst, vervolgens voering. Wegens de nattigheid van vloeibare eyeliner, die het doet niet goed als u schaduw erover, zetten zelfs nadat het wordt gedroogd. In plaats daarvan, moet u ervoor zorgen om te schaduwen eerste en voering laatst.
 • Houd de toverstaf dichtbij de tip. Betere controle over de lijn zul je als je vasthouden aan de applicator als dicht bij de tip mogelijk. Zeker proberen dit als u problemen met trillende handen ondervindt.
 • Monster verschillende merken. Sommige cosmetica merken, terwijl normaal helemaal geweldig, niet hebben zeer goede vloeibare eyeliner. In feite, is het gemakkelijker te vinden van slechte vloeibare eyeliner dan goed.

Bereid uw peepers!

1) Concealer van toepassing op het ooglid zelfs uit eventuele verkleuring en vervolgens het toepassen van een licht laag van losse poeder over de bovenkant. Een afstoffen van poeder zal helpen zowel uw oogschaduw en eyeliner soepel houden en langer duren.

2) Van toepassing uw oogschaduw als normaal.

Gebruik potlood als een stencil!

1) Alvorens vloeibare voering, een streep gids met een oog potlood of mat oogschaduw eerst.

2) Wanneer u een perfecte lijn, traceren rechtstreeks overheen met vloeibare eyeliner.

Waarom trekken een hulplijn? Ik liever eerst een regel met potlood of poeder ontwerp omdat deze formuleringen meer vergevingsgezind zijn als het gaat om fouten dan hun vloeibare tegenhangers. Omdat zij niet de neiging om in te stellen harde of droge volledig, fouten kunnen gemakkelijk worden vlekken weg met een droge Q-Tip (wattenstaafje). En zodra u hebt gemaakt een precieze poeder of potlood lijn te volgen, zult u minder waarschijnlijk verkeerd te gaan wanneer het tijd is om toe te passen de vloeibare laag.

Aanwijzingen voor het gebruik van een potlood! Altijd verscherpen een eye pencil vóór gebruik; en voorafgaand aan toepassing, het punt op de rug van je hand te verzachten het warm. Als het uiteinde te scherp is, kan het slepen of schade de delicate huid in rond de ogen. Ouch!

Als u liever poeder over potlood, schets op wat schaduw! Neem een kleine hoeveelheid mat oogschaduw op een schuine eyeliner penseel, knock off een overmaat en vervolgens zorgvuldig stipple het langs de lijn zweep.

Make-up artiest tip: goede eyeliner definieert en vormen van het oog. Als u wilt bereiken een perfecte lash-lijn, de eyeliner zo dicht mogelijk bij de basis van de wimpers mogelijk van toepassing en het tussen hen.

De ogen elongate door het creëren van een vleugel bij de buitenste hoek van de bovenste lash lijn.

wilt u weten de truc aan het bereiken van de perfecte flick?

1) In een spiegel kijken en teken de vleugel op met je ogen open. Deze manier u bent meer kans om te plaatsen het correct.

2) Om de juiste hoek, stel je zijn tekenen van een lijn van de hoek van je neus bij de buitenste hoek van je oog, en gewoon de lijn in een opwaartse richting uit te breiden naar uw tempel. Als u kan niet het visualiseren, liggen een heerser over uw gezicht.

3) Om te beginnen, een zeer zwakke, fijne lijn trekken en geleidelijk wijzigen om de gewenste breedte en intensiteit.

Laat de vloeistof los!

1) Nemen een kleine hoeveelheid vloeibare eyeliner op een eyeliner penseel en veeg de tip over de rug van je hand te verwijderen van een overmaat.

Make-up artiest tip: gewoon leren? Verf om vertrouwd te raken met uw penseel, een paar lijnen van wisselende dikte op de rug van je hand.

2) Voor een spiegel, kantel je hoofd naar achteren en trek het ooglid voorzichtig strak met de vingertoppen van je vrije hand. Aanscherping van de huid zal helpen elimineren kreukels en lacunes.

3) Naar aanleiding van uw hulplijn potlood of poeder, begin in het midden van het oog en werk naar buiten langs de lijn van de bovenste lash met behulp van een reeks van korte, overlappende lijnen. Tot slot, lijn de innerlijke bovenhoek van het oog met een product nog op de borstel.

Make-up artiest tip: voor een precieze en gecontroleerde toepassing, gebruik een eyeliner penseel met een zeer fijne hoofd. Druk op de kant van de borstel tegen het ooglid om de regel, niet enkel het uiteinde te maken. Deze manier u kan vegen de voering op feilloos.

Mucked omhoog?

Als u een boo-boo met vloeibare eyeliner, over het algemeen moet u roepen voor zware help! Als een vloeibare eyeliner noodgevallen lijkt, beheren EHBO als volgt:

1) NAT één uiteinde van een fijne Q-Tip met een olie-gebaseerde oog make-up remover en veeg voorzichtig de fout weg.

2) Gebruiken het droge einde van de Q-Tip om eventuele sporen van olie van de huid. Als een residu blijft zal niet u zitten kundig voor opnieuw toepassen de eyeliner goed, dus wees grondig!

3) Als de fout een monster was, vergeet dan niet toe te passen de basis producten die u hebt (dat wil zeggen de camouflagestift, poeder, oogschaduw) gewist voordat u probeer te de eyeliner brengen. Als u dat niet doet, kan de eindkleur fragmentarisch weergegeven.

Wat de beste eyeliner kijken voor mijn ogen vorm?

Make-up artiest tip: voor een klassieke uitstraling, gebruik alleen vloeibare eyeliner op de bovenste lash lijn. Gebruik voor minder rommel en verbeterde duurzaamheid onder het oog, een mat poeder of potlood langs de lagere lash lijn en/of de binnenrand.

Ronde ogen: de bovenste en onderste lash lijnen, een dikkere lijn tekenen op de buitenste hoek van het oog, taps toelopende naar de binnenste hoek.

Amandelvormige ogen: slijtage dik of dun eyeliner de hele weg over het ooglid, zowel boven- en onderkant.

Kleine ogen: schilderen een fijne lijn rechts op de wortels van de bovenste wimpers en laat de bodemlijn lash kale.

Uitstekende ogen: een dik, donker gekleurde streep langs de bovenste wimpers te helpen duwen terug de uitgesproken oogleden. Lijn de buitenste hoek van het onderste ooglid indien gewenst.