Veel merken bieden een verscheidenheid van kleuren, texturen en vormen van eyeliners, uitermate geschikt voor verschillende situaties, weersomstandigheden, vorm en kleur van de ogen. Ogen zijn heel gevoelig en moeten met zorg worden behandeld. Zachte eyeliner potloden, vloeibare eyeliner, viltstift eyeliner die werkt als de vloeistof een en de taart eyeliners zijn de meest voorkomende soorten op de markt beschikbaar. Potloden en stiften moet gemakkelijk glijden op het ooglid gebied en mag niet verlangen druk. Met behulp van eyeliner goed heeft veel van de praktijk en een vaste hand Om vlekken te voorkomen is. Potlood en viltstift eyeliners zijn gemakkelijker te bedienen als je ze kunt gebruiken, zoals pennen om de gewenste look schets en je ogen te bepalen, wanneer vloeibare eyeliners meer oefening nodig net zoals het gebruik van puntige borstels in de schilderkunst en gemakkelijk kan vegen, maar ze maken een betere, helderder en duidelijker lijnen.

Cake eyeliners werden voorheen beschouwd als een troef voor professionele make-up artiesten, maar vrouwen hebben pakte de trend en zijn nu het gebruik ervan steeds meer. Oogschaduw kan ook effectief gebruikt worden als eyeliners en in feite nog veel meer kleuren en tinten te experimenteren. Oogpotlood is misschien wel de makkelijkste toe te passen en om de toepassing te vergemakkelijken, is het verstandig om je mond een beetje open, zodat de spieren van de ogen te krijgen en een telex niet om het deksel te trekken voor het bekleden van het. Het is ook raadzaam om het deksel zo dicht mogelijk bij de wimpers mogelijk om een witte lijn te vermijden tussen lijn. De vroegste archeologische bewijs van het gebruik van een eyeliner als cosmetisch, kan worden getraceerd tot Egyptische en Zuid-Iraakse vrouwen. Ze gebruikt om kohl, een dikke zwarte zalf, rond hun ogen verf om ze te laten kijken groter. Men geloofde ook om bevoegdheden af te weren boze oog hebben.

Soms, eyeliner ziet er te scherp of hard voor onze smaak, vooral wanneer we proberen te rokerige ogen effect te bereiken. In een dergelijk geval kunt u verzachten door afstoffen een poeder schaduw van soortgelijke schaduw op uw eyeliner met behulp van de oogschaduw borstel. Eyeliner speelt een grote rol in het creëren van optische illusies om een nieuwe vorm en grootte te geven aan uw ogen. Grijs, zwart en bruin liners kan worden gebruikt om buitenste derde van de bovenste deksels van de dicht bij elkaar staande ogen lijn en dan zachtjes besmeurd. Liner van een lichtere tint moet worden gebruikt op de binnenzijde van het oog om de look van de breedte tussen de ogen toe te voegen. Kleine ogen kan worden geopend door voering ze met een donkere schaduw die verdikt aan de buitenste rand van het oog. Onder lagere zweep, lijn met een zeer lichte schaduw, zoals goud, zilver en wit. Diepliggende ogen kan worden gecontroleerd door de binnenkant van de bovenste wimperlijn met een bleke tint die straalt, terwijl de buitenste rand van de onderste wimpers moeten worden bekleed met zachte en neutrale kleuren zoals grijs of taupe.

Toe te voegen helderheid van het doorhangen en vermoeide ogen, lijn het buitenste derde van het oog van bijna aanraken van de wimpers en het vegen van de liner omhoog op de hoek van het oog. Er is een procedure die kan bepalen van uw ogen permanent zogenaamde micro pigmentatie, ook bekend als permanente eyeliner. Hier is een organisch pigment ingesloten onder de huid met behulp van een hand-held apparaat dat de huid honderden keren per minuut puncties met een zeer dunne naald en duwt het pigment in de gewenste locatie. Deze procedure wordt ook gebruikt om je wenkbrauwen, kleur lippen vorm en voeg blos op je wangen permanent. Het kan ook gebruikt worden om een permanente oogschaduw dragen. Echter, deze procedure is pijnlijker en duurder, de meeste vrouwen de voorkeur aan make-up doen in plaats van te gaan voor permanente procedures.

Kiezen Eyeliners

Je hebt een gelegenheid om bij te wonen? U wilt geef jezelf een nieuwe look en wilt u dat doen op een eenvoudige en gemakkelijke manier. Hier is een suggestie voor u-waarom niet gebruik maken van compleet verschillende soorten eyeliners, om een nieuwe look te geven aan uw ogen. Het kiezen van het juiste type van eyeliners zal niet alleen de schoonheid van uw ogen, maar ook diepgang toe te voegen. Je moet eyeliner die uw huid, teint, gezicht, kleur van de ogen en de leeftijd past te kiezen.

Eyeliner Kleuren

Zo ver als het oog kleur betreft, moet hier worden opgemerkt dat indien uw oog kleur is groen of bruin of licht blauw, ga dan voor de houtskool kleur of navy kleur eyeliner. Het past bij uw ogen de beste zonder twijfel. Maar als dit niet het geval is, dat is als je oogkleur is bruin of donker bruin of zwart, dan pick up van een eyeliner op te slaan donkerbruine kleur eyeliner. Zelfs de eyeliners die verschijnen op de markten in pruim tinten passen bij de zwarte evenals de donkerbruine ogen. Voor donkere ogen, je kunt ook gaan voor de kleuren, koninklijk blauw, zwart, bruin en bordeaux zover eyeliner kleur betreft.

Soorten Eyeliners

De meest voorkomende soorten eyeliners dat de winkels weer te geven zijn de eyeliner potloden, viltstift eyeliner, cake eyeliners en vloeibare eyeliner. Uit al deze, is de eyeliner potloden die zorgen voor de beste aankoop, want het is eenvoudig toe te passen. Als je wilt gaan voor de vloeibare eyeliner dan maar zorg ervoor dat het feit dat u een punt liner kwast als het het beste effect geeft. De taart eyeliners staan bekend om hun duurzaamheid en moet je deze eyeliner van toepassing samen met water.

Zelfs het poeder eyeliners en de room ogen liners zijn zeer populair onder de vrouwen van vandaag. Pas deze eyeliners met een eyeliner kwast.

Let op: altijd Sluit je ogen, terwijl u uw toepassing eyeliner. Als u contactlenzen draagt dan altijd draag dan uw lenzen passen de liner.

Toepassing Eyeliner

Eyeliner wordt gebruikt om vorm te geven aan de ogen en ze te omschrijven zoals gewenst. Een belangrijk deel van oog make-up, wordt hij vaak gebruikt na oogschaduw en mascara voor. Eyeliner kan worden gebruikt om de dramatische touch toe te voegen aan je gezicht of de look van je ogen te verzachten en moet worden gebruikt, het bijhouden van de kleur van de ogen en de oogschaduw die je gebruikt in het achterhoofd. Bruin, marine en houtskool liners kijken prachtig op licht gekleurde ogen, terwijl bruin en paars tinten worden vaak gebruikt om de schoonheid van de donkere bruine en zwarte ogen te verbeteren. Nauwkeurige en dramatische beroertes kan worden bereikt door met behulp van vloeibare eyeliner, terwijl potlood eyeliner is het beste te soft touch te geven aan de ogen. Om te experimenteren met kleuren, kun je bevochtigt u een kleine platte borstel om donkere oogschaduw te gebruiken als eyeliner of een taart liner en de borstel moet worden vastgesteld als een pen. Potlood eyeliners moet worden geslepen voordat u ze gebruikt.

Hoewel de toepassing van de eyeliner, kantel je hoofd iets naar achteren en houd je ogen half open te laten zie je jezelf in de spiegel als u de toepassing van de liner. De lijn moet worden getrokken op het bovenste deksel van de binnenzijde van het oog aan de buitenkant. Laat de voering drogen voordat je je ogen opent volledig. Te verzachten het uiterlijk van de harde eyeliner, vlekken het een beetje met de borstel. Onderste ooglid is gevoerd vanaf buitenrand taps toelopend naar de binnenzijde van het oog. Vloeibare liner moet worden toegepast in een vloeiende lijn, terwijl potlood wordt toegepast door streelde het gebied licht. Te dik eyeliner ziet er niet goed dus gaan voor dunnere lijnen. Vloeibare liners nodig praktijk en geborsteld moet altijd worden gewassen met een make-up remover na het gebruik ervan. Als uw hand is wankel, staan dicht bij de spiegel te bieden IT-ondersteuning van de spiegel.

Hoewel het gebruik van een poeder schaduw als een liner, is het verstandig om een weefsel direct onder uw oog te houden om te vermijden dat van het krijgen van over de hele Dace. Het beste instrument om eyeliner van toepassing is de spons applicator. Liner toegepast als een reeks van streepjes of stippen of korte veren-achtige streken op de wimperlijn zijn veel gemakkelijker te controleren dan een vaste lijn. Als uw deksels zijn vette, moet u voor te bereiden eerst gewoon zoals je deed voor oogschaduw aan eyeliner voorkomen bewegen tot de vouw gebied. Kohl potloden zijn bij uitstek geschikt voor de binnenste randen van de bovenste en onderste oogleden en niet de eyeliner als het snel vlekken gemakkelijk en is ook niet goed voor de ogen.

Klassieke traditionele eyeliner look kan worden bereikt door de bepaling van de dikte en intensiteit van de eyeliner volgens het ooglid gebied. Des te groter ooglid gebied kan dikker en zachter eyeliner gebruiken terwijl kleinere ooglid gebied moet dunner en meer intense liner. Sinds eyeliner is bedoeld om te creëren diepte aan de ogen en de dikte te geven aan de wimpers, traditioneel je kunt vasthouden aan donkerbruin, grijs of zwart oogschaduw voor de bovenste ooglid en zachter Tan, taupe, kastanje, bruin, grijs of zwart tinten voor de lagere deksel.