Vloeibare Stichting is een van de ficklest producten toe te passen. Ooit. Niet alleen is de basistoepassing een karwei, maar zelfs na u het gevoel dat u een routine naar beneden, de kleinste hik — iets van product opbouw op uw penseel op een verdwaalde penseelstreek — kan gooien uit uw hele look voor de rest van de dag.

Maar na jaren (letterlijk, is het zo lang) van te proberen verschillende methoden, penselen, en stichtingen, ik denk dat ik eindelijk het tot een handvol van de eenvoudige stappen die alle het verschil in de wereld kan maken.

1. Grijp uw favoriete vloeibare Stichting

Grijp uw favoriete vloeibare Stichting. Nu, ik bijna altijd kiezen een volledige dekking, zoals deze methode zal het puur een beetje, makend het geschikt voor de meeste huidtypes en behoeften. Giet of een bedrag over de grootte van een nikkel of kwartaal (dit zal variëren afhankelijk van de conditie van uw huid) pomp op de achterkant van uw hand of een palet.

2. Neem een dichte, flat-top borstel

Neem een dichte, platte top borstel (mijn favoriet is de Sigma F80), en dompel het in de Stichting. Dot dit op je neus, de wangen, rond de grenzen van je gezicht en je kin (een dip moeten pick-up genoeg product te licht dot rond al deze gebieden).

3. Vanaf de nose…

Basisgewicht van de neus, stipple in kleine, strakke gebieden, naar de wangen en de randen van het gezicht, stippling product naar binnen naar het centrum. Herhaal dit proces voor je kin.

4. Met wat is links op de brush…

Met wat is links op de borstel, stipple over het gebied boven uw lippen en onder uw mond. Te voorkomen dat het gebied waar je glimlach lijnen voor nu (dit ziet er raar, maar we zullen het corrigeren van dit misdrijf later.

5. Als u regelmatig gebruik van Stichting onder je ogen…

Deze volgende stap is alleen als u regelmatig gebruik van Stichting onder uw ogen, in plaats van of in combinatie met de camouflagestift. Als u dat niet doet, gaat u naar de volgende stap. Neem een beetje van Stichting op de buitenste rand van uw penseel, en punt licht onder de ogen, het product te concentreren op de onderste binnenste hoeken waar uw undereyes donkerste zijn. Stipple licht over dit gebied, de Stichting toegepast onder de ogen en met toegang tot het ooglid en browbone nemen.

6. Stipple over je voorhoofd en de haarlijn

U moet ongeveer 1/3 van het product links. Neem wat op uw penseel, en stipple het over je voorhoofd en de haarlijn (bijna net zo slecht als de kaaklijn een flagrante verandering in kleur op uw haarlijn, die veel mensen hebben de neiging is te verwaarlozen). Je hele gezicht moet nu worden bestreken (met uitzondering van het kleine gebied rond uw glimlach lijnen).

7. Dot onder uw kaaklijn

De rest van het product op uw penseel neem, en dot het onder uw kaaklijn. Stipple hierop naar boven verbinding met het product op je gezicht, en naar beneden enigszins te vervagen het in je nek. Stipple licht waar uw oren sluit aan op je gezicht.

8. Stipple overal je gezicht

Stipple overal je gezicht, met behulp van eventuele overtollige product te behandelen probleemgebieden. Dit de Stichting de draagtas gelijkmatig verdeelt. Je kan nu gaan over uw glimlach lijn gebied, welke alleen zullen worden gedekt met een kleine hoeveelheid product, sterk verminderen de kans op uitlopen.

9. Buff in een cirkelvormige beweging

Nadat u hebben stippled helemaal over je hele gezicht eenmaal, licht buff in kleine cirkelvormige bewegingen met dezelfde brush. Dit vervaagt onvolkomenheden en verwijdert alle overtollige product, en het product met uw huid, waardoor het een natuurlijke huid-achtige textuur melds. Zorg ervoor dat buff onder uw ogen, over je oogleden, en rond uw haarlijn te mengsel van het product in de strakke grenzen van deze omgeving. Houd afslijping tot de Stichting begint te voelen een beetje plakkerig (meestal duurt 2-3 gaat over mijn hele gezicht en onder mijn kaak te krijgen op dit punt).

10. Geen crème gezicht producten nu toepassen

Geen crème gezicht producten (bloos, markeerstift, contour, enz.) van toepassing

11. Laat uw stichting instellen

Deze stap is van cruciaal belang. Laat de Stichting voor 3-5 minuten ingesteld. Neem een weefsel, en overal je gezicht, het vermijden van de neus hebt u grote poriën vlek. Besteed speciale aandacht aan de oogleden, lijnen onder de ogen en de hoeken van de ogen (waar overtollige product zal zeker hebben gevouwen en verzameld). Als uw stichting de neiging om in te stellen in uw glimlach lijnen, kunt u zeer licht over dit gebied eens te meer met dezelfde brush als vóór buff.

12. Toepassing van losse poeder met een trekje

Losse poeder met een trekje, rollen en duwen in de huid van toepassing.

13. Finish met elke andere poeders en mix

Toepassing van andere poeder producten (blozen, bronzer, contour, enz.), en meng goed.

Dit lijkt misschien een beetje ingewikkeld, maar het negeren van de tijden van de instelling, dit hele ding duurt 5-7 minuten op de meeste, en resulteert in de huid glad, zelfs, porselein.

Als u wenst te puur naar beneden deze toepassing nog verder, temperen uw penseel iets vóór de toepassing om te voorkomen dat overtollige product wordt geabsorbeerd door de borstels. Zorg ervoor dat u altijd een (relatief) schoon borstel voor toepassing (ik ben geneigd om te wassen mijn elke 3-4 dagen) om te voorkomen dat daaronder. En nooit vergeten om te stellen en vlek!

Met deze snelle tutorial onder uw riem zult u altijd kunnen om uw beste gezicht naar voren.

Het toepassen van vloeibare Stichting zodat het lijkt natuurlijk

Toepassing van vloeibare Stichting kan lijken ontmoedigend om degenen die nog nooit gebruikt Stichting of worden gebruikt voor room en poeder stichtingen. Het feit is vloeibare Stichting is zeer eenvoudig toe te passen – als je eenmaal de dos en don’ts weet. Zonder de juiste technieken zal je eindigen met een gezicht dat is te licht, te donker, gewone, ongelijke of natuurlijk kunstmatige op zoek is. Het doel voor het gebruik van de Stichting is te geven het gezicht een natuurlijke, vlekkeloze en glad doek.

Het allereerste ding dat u hoeft te doen is het vinden van de juiste schaduw voor uw huid. Dit kan een beetje inspanning van uw kant vereist, maar tenzij je wilt rond te lopen met een slechte uitdrukkingsloos gezicht, je moet de tijd nemen en vind uw schaduw. Als u te sparen geld hebt, kunt u altijd het risico nemen en vloeibare Stichting kopen van een drogist of winkelcentrum zoals Wal-Mart of doel. Als u een schaduw die koopt werkt niet voor u, dan u gewoon moet bijten de kosten en probeer het opnieuw. Als u het juist krijgen de eerste keer, dan hoofd naar een warenhuis of cosmetische winkel waar u proberen wilt kunt voordat je koopt. Test altijd de schaduw door het toepassen van het doen van uw kaak lijn, Wang en nek. Alle drie van deze gebieden kan soms hebben verschillende ondertoon.

Nu met de perfecte schaduw moet je om erachter te komen hoe toe te passen vloeibare Stichting. Er zijn drie verschillende opties voor u beschikbaar: spons, Stichting borstel of vingers. Er zijn voors en tegens voor elk gereedschap van toepassing; Daarom is het een kwestie van voorkeur. Maar om op de veilige kant het is altijd goed om te hebben sommige Stichting sponzen rond, met name voor het mengen. Met behulp van je vingers geeft u meer controle, maar u wilt ervoor zorgen dat u altijd schone handen alvorens de Stichting hebt. Voor degenen die niet wilt vuil te krijgen hun vingers, is een stichting borstel of spons ideaal. Sommigen geloven dat de borstel de Stichting een betere uitstraling geeft. Het enige nadeel is na elk gebruik moet u spoelen en reinigen van het penseel. Sponzen zijn zeer geschikt voor beginners en goedkoop genoeg om weg te gooien na elk gebruik. Een van de nadelen van zowel borstels en sponzen is dat ze vrij een beetje van product, absorberen, dus er ook het afval factor is om te overwegen.

Gewapend met uw stichting en make-up application tool, neem uw stichting en kleine erwt formaat punten helemaal over uw gezicht van toepassing. U wilt wat schar betreft van toepassing op de neus, het onder ogen, kin. Toepassing twee wat schar betreft in plaats van één voor de wangen en voorhoofd. Het product moet zeer spaarzaam worden gebruikt, aangezien u niet veel nodig om te krijgen volledige dekking. Zodra alle de wat schar betreft zijn op het gezicht, nemen zult indien dit hulpmiddel u worden met behulp van en mengen in de Stichting. Zorg ervoor dat alles is gelijkmatig verdeeld en dat het lijkt natuurlijk. Om zich te ontdoen van lijnen, nemen een spons en mengsel in de haarlijn, hals en oren. De spons is het beste instrument voor stichting verspreiden wanneer u nodig hebt om zich te ontdoen van make-up lijnen en trekken.

Tot slot moet u met uw stichting klaar om het te zetten. Neem een afwerking poeder, het kan losse of geperst, en stof van je gezicht licht. Nu uw stichting is ingesteld voor alle dag of nacht wear. Wanneer je voelt dat je gezicht een weinig opwekkende moet, zal een andere snelle toepassing van poeder hebben uw gezicht en de Stichting op zoek verse opnieuw.

Hieronder is een geweldige video van make-up door Cheri uitleggen hoe toe te passen vloeibare Stichting met een borstel en de roodheid beperken. Nadat u hebt uw stichting toegepast kan u genieten van enkele make-up tutorial tips en vinden van de perfecte stijl die suite u.