Huidpigmentatie is dergelijke een probleem dat de meeste van de mensen lijdt. Ongeacht uw achtergrond, zou kunnen huid lijden aan verschillende soorten pigmentatie problemen. Enkele van de gemeenschappelijke huid pigmentatie probleem omvat steeds donkerder dan de normale Toon, vlekken, ongelijke patches, sproeten, dis-coloration huid. Huidpigmentatie ook optreedt als gevolg van leeftijd en dus bedoeld als ouderdomsvlekken. Artsen zeggen dat wanneer het lichaam produceert teveel melanine, het bijdraagt aan de huid pigmentatie probleem. Maar al deze probleem kan worden verzorgd huid lighteners. De actieve ingrediënten gebruikt helpt bij het gladstrijken van de verkleuring van de huid en zorgen voor een gelijkmatige teint.

Een huid lightener niet alleen helpt bij het lichter de huidskleur, maar voert ook sommige andere functies ook zoals vermindering van bruin of ouderdomsvlekken. Het helpt bij het terugdringen van de bijgedragen door huidaandoeningen en acne vlekken. De andere functies omvatten vermindering sproeten, donkere vlekken en oplichtend zon beschadigde huid. Er zijn sommige huid lighteners dat vermindert moedervlekken of litteken merken.

Wat te zoeken voor het kopen van huid lighteners?

Voordat u elke huid lighteners halen, is het uiterst belangrijk dat u de ingrediënten in de crème moet lezen. Zoek of schadelijke ingrediënten zoals harde bleken agenten, kwik etc. zijn er of niet. Dit is omdat er gevallen waar betrokken gezondheid afdelingen gevonden zijn dat bepaalde huid lighteners bevatte kwik of andere soortgelijke producten die niet worden vermeld in de producten die worden gebruikt in de huidproducten. Mercury werd gebruikt in huid lighteners omdat het helpt de huid in lichter maken binnen een zeer kleine hoeveelheid tijd. Maar kwik is bijzonder giftig dat kan schade aan de hersenen, de nieren en het zenuwstelsel. In feite, is het gezien dat zijn zepen en crèmes die kwik bevatten zijn beschikbaar in de markt.

Actieve ingrediënten gebruikt in huid lighteners

Zoals het is reeds besproken dat huid lighteners kunnen bevatten schadelijke ingrediënten, dus het is belangrijk om te weten over de juiste actieve ingrediënten gebruikt in huid lighteners die veilig voor de huid en biedt u met effectieve resultaten.

Zoethout Extract:

Dit extract bevat glabridin, die wordt beschouwd als veilig kruiden lighteners. Glabridin opstanden huid pigmentatie door te voorkomen dat de activering van tyrosinase. Het is een soort van enzym dat fungeert als katalysator in de synthese van melanine, waardoor verkleuring van de huid. Zoethout extract is ook verrijkt met anti-inflammatoire eigenschappen.

Glycolzuur:

Dit zuur behoort AHA of Alpha hydroxy zuur groep is bekend voor krachtige exfoliërende. Het zuur produceert een natuurlijke heldermakende stof van de huid. Glycolzuur helpt in collageen synthese en ook in hydraterende de huid helpt. Dit leidt tot vermindering van rimpels en fijne lijntjes.

Vitamine C:

Dit is een andere actieve ingrediënt gebruikt in huid lighteners dat bij de collageenproductie van helpt. Enkele van de vormen van vitamine C, ascorbinezuur natriumfosfaat zoals, magnesium ascorbinezuur fosfaat en L-ascorbinezuur is gebleken bij het verminderen van melanine vorming, wanneer gebruikt in combinatie of groep. Het biedt ook de huid met gewenste whitening effecten als gebruikt in actuele vorm.

Natuurlijke huid lighteners

Natuurlijke huid lighteners oplossing, kunt u thuis. U moet u niet verwarren met de veel producten op de markt die veelbelovende resultaten die dunner worden van de huid bijna onmiddellijk. U kunt echt hebben sommige natuurlijke weg te fleuren uw huid, die natuurlijk veiliger is.

Voordat je natuurlijke huid lighteners gaat, moet u een zonnebrandcrème met een SPF van ten minste 15 jaar toepassen. Hiermee wordt voorkomen dat UV-stralen en moeilijk te vermijden het donker dankzij blootstelling aan de zon. Ook moet u exfoliëren eenmaal per week. Dit zal verwijderen dode cellen van de huid om te maximaliseren de absorptie van natuurlijke producten, en de huid lichter kleur is efficiënter. U kunt een mengsel van havermout, bruine suiker en melk hebben als een zachte afschilfering van het gezicht. Schoon met warm water en moisturizer van toepassing.

U kunt ook proberen de volgende natuurlijke huid lighteners ingrediënten effectief in het verlichten van de huid: de melkzuur, kojic zuur, berendruif, Emblica poeder en mulberry extracten, Alfa Arbutine en vitamine B3. Natuurlijke materialen kunnen vertragen de productie van melanine, de belangrijkste oorzaak van de donkere huid.

Natuurlijke huid lighteners voor donkere huid

Citroensap is een van de beste natuurlijke huid lighteners oplossing voor de verlichting van de huid. Toepassing van vers citroensap over het gebied met donkere vlekken kan helpen om de huid lichter te maken. Verscheidene verscheidenheden van citrus zijn ook een uitstekende keus voor het verlichten van de huid en een van hen is de vrucht die lijken op kleine sinaasappelen calamansi. Het heeft de eigenschappen van een kan effectief bleken de huid en de vlekken in een korte tijd met de dagelijkse toepassing van vers sap fleuren.

Komkommers zijn ook andere home remedies u natuurlijke huid lighteners kunt. Bovendien, met een komkommer kalmeren vermoeide huid, ogen en direct rond de ogen en wangen kan worden geplaatst.

Aardappel SAP heeft eigenschappen die kunnen helpen verlichten van de huid bleken. Het is zelfs gebruikt in huid lichter bruin. Het wordt gebruikt om het SAP direct van toepassing op de gebruinde huid (voor over witte vlekken op de huidbehandeling hier).

Natuurlijke huid lighteners die werken

Vitamine c bevordert de groei van een gezonde huid en dus de huid lichter. U kunt nemen vitamine c als een aanvulling of het voedsel dat rijk is aan bepaalde vitaminen nemen. Alle voedingsmiddelen zoals oranje citraat met vitamine C. U kunt citroensap te fleuren uw huid ook toepassen. Elke huid serum verrijkt met natuurlijke huid lighteners vitamine c zal helpen verlichten uw huid.