Eerst en vooral, vóór de aankoop van een eyeliner potlood, is het verstandig om het te testen vooraf. Het mag niet te vette noch ook wasachtig, iets alleen tussen. Vaak tijden, is de voering verpakt in een plastic, die verhindert dat u het testen. Als er geen aangewezen testers uit, zou ik adviseren de verkoopbediende om advies vragen. Als dat niet werkt, moet u wellicht om een kans als beslissen om één van de goedkopere merken te kopen. Om op de veilige kant, en om jezelf te redden uit een andere reis naar de winkel, besteden een beetje meer en kopen een hogere einde potlood.

Hoe toe te passen Eyeliner potlood?

Oog make-up producten komen in verschillende vormen, met inbegrip van mascaras, vloeibare eyeliners potlood eyeliners, poeder of crème op basis eye shadows en valse wimpers. De truc ligt echter in het beheersen de kunst van hen wijze toepaste voor het bereiken van de gewenste look. Als het gaat om make-up toepassingen, zal praktijk zeker helpen bij het bereiken van perfectie. Echter, na enkele opeenvolgende stappen kunnen veel in er steeds sneller. Met zijn allen is leren toepassen eyeliner potlood waarschijnlijk de makkelijkste. Een eyeliner potlood is veel gemakkelijker te beheren dan een vloeibare eyeliner. Dit is waarschijnlijk omdat de kansen van de vlekken zijn minder voor potlood eyeliners. Vloeibare versies misschien soms wel moeilijk te beheren.

Wanneer u van plan te beheersen van de vaardigheden van de toepassing van potlood voering, maak zeker om te beginnen met simpele dingen en basisproducten. Als correct toegepast, kan eyeliner potlood slagen in het maken van uw ogen kijken groter en meer gedefinieerde dan ze eigenlijk zijn. Daarom hebt u met name kleine ogen, zou dit een van de meest haalbare oplossingen voor het verbeteren van je uiterlijk. Enkele praktische tips kunnen handig vooral om u te helpen in het leren hoe te passen eyeliner potlood.

Eenvoudige opeenvolgende stappen

Een eenvoudige handleiding toe te passen eyeliner potlood de perfecte manier zou de volgende opeenvolgende stappen omvatten:

  • Om te beginnen met, moet u kopen een eye pencil van een geschikte kleur die een aanvulling vormt op de kleur van je ogen. Oog potloden hoeft niet noodzakelijkerwijs worden zwart; ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren die funky. Bijvoorbeeld, zoekt een houtskool of marine blauwe voering groot de blauwe eyed dames! U moet vinden van uw keuze.
  • Het is altijd beter om een paar monsters voordat je eigenlijk een bepaald merk van liner kopen kunt. Check it met behulp van een monster op de achterkant van uw palm en zie hoeveel druk u eigenlijk toepassen wilt voor het verlaten van een consistente merk. Kies een die niet te veel druk hoeft. De zachtere is het des te beter.
  • Vervolgens moet u gewoon uw ogen sluiten één voor één, stevig. Niet trekken of sleepboot op de wimpers te houden sluiten. Trek nu een lijn met de eyeliner als dichtbij de wimpers mogelijk. Start van de innerlijke bovenhoek van het ooglid en geleidelijk tot de buitenste rand tekenen. De regel moet vooruitgang van dunne dik. U kunt ook proberen om dit te bereiken met behulp van korte geleidelijke lijnen, in plaats van de complete lijn in een keer.
  • Instructies soortgelijke de grens langs de lagere wimper ook uit de lagere binnenste hoek naar de ultraperifere.
  • Wilt u een zachtere blik, gewoon natte vinger de eyeliner lijn. U kunt de achterkant van je potlood voor de natte vinger. Dit is ook bekend als de natte vinger tip. Alternatief, kunt u ook uw vinger gebruiken voor hetzelfde doel. Zachte lijnen gebruik te maken van het gewenste effect.

Leren toepassen eyeliner potlood is een eenvoudig proces. Je hoeft alleen de stappen goed voor de gewenste resultaten te volgen.