Uw ogen mooi en aantrekkelijk maken is niet zo moeilijk. Een behendige toepassing van eyeliner kohl en mascara kan transformeren uw gezicht in een kwestie van seconden. Dit is de belangrijkste reden waarom oog make-up zo populair met vrouwen over de hele wereld is.

Sommige vrouwen zijn begiftigd met natuurlijk mooie ogen, terwijl anderen hun ogen mooi met het gebruik van oog make-up kunnen maken. We hebben al het gebruik van kohl en eyeliner, hierop een vleugje kleur toevoegen en uw ogen ziet er volledig getransformeerd. Echter, te weten de juiste manieren voor toepassing van oog make-up is zeer essentieel. Lees verder om te weten over oog make-up en make-up toepassing tips van het oog.

 • Altijd proberen en experimenteren met oog make-up te weten de exacte kleuren en producten die u het best bevallen. Verschillende soorten kijkt maken, probeer ze allemaal-van eenvoudigste tot het uiterste.
 • Ga niet voorbij aan de wenkbrauwen als vorm van uw wenkbrauwen heel wat heeft te met de totale kijken van uw ogen, en je gezicht. De hulp van een beroeps te krijgen van de juiste vorm van uw wenkbrauwen, nemen als u niet erg enthousiast zijn over het gebruik van de pincet op uw eigen. Je wenkbrauwen Threading kan een betere oplossing vergeleken met pincet vorm je wenkbrauwen te zijn.
 • Stokes licht te krijgen perfect geprepareerde wenkbrauwen zonder veel moeite, definiëren de wenkbrauw met een wenkbrauw potlood in kleine, kam door het in de opwaartse en uiterlijke richting met een wenkbrauw kam om weg te doen met elke extra Stichting of poeder en een vollediger vorm te geven. Dit zal bijdragen tot de schoonheid van uw ogen. Een beetje duidelijk gel om de shape op zijn plaats houden van toepassing.
 • Gebruik vervolgens een eye-liner te benadrukken de vorm van uw ogen. Dit is een grote cosmetische te vleien elke vorm van oog vorm en grootte. U kunt kiezen uit vloeibare eyeliners en potlood eyeliners. Tijdens het toepassen van vloeibare voering, oppassen niet te bevuilen en daarom, naar beneden kijken tijdens het toepassen van het. De meest effectieve en dramatische is echter de liner potlood. Het zal niet natte vinger en een zachte lijn dicht naar de bovenste wimpers zal doen de truc. U kunt ook toepassen op de onderste wimpers om een vollere look te krijgen. Eyeliners moeten altijd worden toegepast na de wenkbrauw make-up en alvorens mascara.
 • U mag, valse wimpers, ook gebruiken door de wortels aan uw huid net boven uw oorspronkelijke zweepslagen lijmen. Dit zal uw ogen een grotere uitstraling geven.
 • Knijp uw wimpers met oog lash krulspelden te laten buigen, voordat u mascara.
 • Toepassing van mascara ook kost een beetje moeite maar continue toepassing kan je een expert in geen tijd. De vleiende rand geven uw ogen, beginnen met de bovenste wimpers. Eerst borstel ze naar beneden en vervolgens naar boven uit onder. Na dit, gebruiken slechts de top van de mascara borstel de onderste wimpers heel zachtjes in een side-to-side techniek. Niet knipperen tijdens het toepassen van de mascara, aangezien dit niet de perfecte effect zou geven. Nu met een wimper kam, zachtjes glijden door de wimpers te verwijderen overtollige van mascara. U kunt herhalen de hele techniek tweemaal om het perfecte oog krijgen wimpers.
 • Eyeshadows, vormen ook een groot deel van eye make-up aangezien deze ook de looks verbeteren. U kunt ofwel uw ogen een subtiele uitstraling geven met behulp van lichtere kleuren of dramatische blik door moediger kleuren te selecteren. U kunt kiezen uit poeder, crème, stick en vloeibare eyeshadows. Meng het goed met een spons applicator te geven een natuurlijke look, zonder kreukels en vlekken.

Hoe toe te passen oog make-up

Make-up moet benadrukken schoonheid en Markeer uw beste functies, niet worden een masker voor die te verbergen. Het is de ogen, de windows uw hart en karakter die eerst gezien. Uw ogen maken een brandpunt voor creativiteit, plezier en elegantie. Daarom, wanneer toepassing van oog make-up, is het noodzakelijk om evenwicht en harmonie te onthullen uw ware schoonheid.

Toepassing van oog make-up kan een beangstigend concept worden als u niet zijn uitgerust met de juiste kennis en apparatuur. Als je eenmaal de basics weet, vindt u dat toepassing van oog make-up leuk is. Allen u wenst is de juiste kleur, schaduw penselen, een potlood oog voering, een wimper krultang en mascara.

Ten eerste, het is belangrijk om te weten dat je ogen zijn een geweldige plek om te beginnen om jezelf te uiten. Kleur toevoegen aan de ogen zal automatisch aandacht vestigen op hen. Wegens dit, wanneer u schaduw toepast, Kies kleuren die een aanvulling op uw huid toon en oog kleur. Gebruik de iris als gids bij het kiezen van het gewenste kleurenschema. U wilt maken een gepolijste elegante look.

Kleurengids:

Blauwe ogen

Ogen gebruik om te benadrukken blauw grijs, rose, mauve, paars, oranje, perzik, goud, of elke schaduw van brons. Bij het selecteren van een schaduw van blauw om te gaan met de ogen volgen de regel van tegenstellingen. (Als het oog donker blauw, hemelsblauw gebruik; is als het oog ijzig blauw is, gebruik donkerder blues, zelfs indigo.)

Groene ogen

Groene ogen gebruik om te benadrukken kastanje, royal purple, violet, pruim, bos groen en bruin. Als de iris een diepe groene is, probeer met behulp van een donkerder oogschaduw; Als de iris is een bleke groene gebruiken een bleke groene oogschaduw

Hazel Eyes

Ogen gebruik om te benadrukken de groene in hazel royal purple, roos, violet, en forest green. Gebruik te maken van het oog meer bruin, kastanje.

Bruine ogen

Bruine ogen gebruik om te benadrukken koper, brons, champagne, beige, bos groene, goud en andere metallics. Met behulp van tinten groen zal aanvullen bruine ogen.

Bruin-zwarte ogen

Om te benadrukken gebruiken diep bruine ogen tonen die zijn lichter en parelwitte meer licht stuiteren. Probeer een pure groen.

Het geheim van de toepassing van oog make-up

Wanneer toepassing van oog make-up, vergeet niet dat een klein bedrag gaat een lange weg. Het is het beste om te beginnen met de schaduw licht toe te passen, om intensiteit wensen op te bouwen. Aangezien u wijzigen en kunt de vorm en het uiterlijk van uw ogen met oog make-up, beginnen door het traceren van de wenkbrauw bone met uw vinger of schaduw hulpmiddel om te krijgen een gevoel voor de vorm van uw oog. Het is belangrijk op te merken dat je geen wilt toepassen oogschaduw boven uw wenkbrauw bot; Integendeel, u zal worden mengen omhoog naar de wenkbrauw bot.

Het gebruik van een borstel om toe te passen uw eye shadows

Breng uw schaduw met een schaduw borstel in een middelmatige grootte. De borstel geeft u meer controle. Een grotere oogschaduw borstel zal meer dekking voor het totaal oog. Een kleinere schaduw borstel zal een meer bepalende lijn. Houd in gedachten dat u zult willen gebruik maken van een synthetische borstel voor crèmes en een natuurlijke haren borstel voor poeder. Met behulp van deze borstels voor specifieke oog make-up zal clean-up gemakkelijker maken.

1. Begin de schaduw op de mobiele oog, om ervoor te zorgen dat de schaduw gelijkmatig bestrijkt en zorgvuldig wordt gemengd in een opwaartse beweging toe te passen. Vergeet niet om naar de wenkbrauw bot mengen. Houd de borstel verplaatsen in cirkelvormige bewegingen zal helpen een zelfs mix van kleur maken. Schaduw moet worden toegepast naar de lachrymal gebied, of de binnenste hoek, en gemengd.

2. Breng de schaduw op de tegenovergestelde oog. Moet u gelijk lijkt te maken. Ongelijke schaduw zal verstoren het evenwicht en harmonie.

3. De eyeliner toepassen op de bovenkant van het oog, dicht bij de wimpers. Dit zal leiden tot dikte. U kunt ook lijn de onderste wimpers licht voor een meer dramatische en gedefinieerde look. Vergeet niet dat wanneer u eenling toepast, zwart meer in het algemeen voor de nacht en bruin of Marine voor overdag gebruikt is.

4. Voor meer nadruk, toepassing een parelachtig-wit of ivoor in de binnenste hoek van de ogen en boven het voorhoofd bot Markeer de ogen. Meng zorgvuldig zodat de schaduw hoogtepunten en niet als een polka dot in de hoek van het oog of een harde regel onder de wenkbrauw weergegeven wordt.

5. Toepassing van oog make-up met mascara afwerking. Krullen de wimpers verder openen de ogen. Nogmaals, wanneer toepassing van oog make-up, is het het beste om te beginnen met een lichte coat van mascara op zowel boven- en onderkant zweepslagen. Door toepassing van een andere jas, afhankelijk van de gewenste look kunt u bouwen intensiteit. Opzoeken bij de toepassing van mascara op de wimpers.

Kritische factoren te overwegen bij de toepassing van oog make-up

Onthoud: Uw doel is te benadrukken uw natuurlijke schoonheid en harmonie te creëren. Houd deze factoren in gedachten wanneer selecteren en uw oog make-up toe te passen:

 • persoonlijkheid
 • leeftijd
 • huidskleur
 • Oogkleur
 • haarkleur
 • garderobe
 • accessoires
 • gebeurtenis