Move over halolaj, van egy új srác a blokk, ami nem csak szív-barát, de segíthet a PMS tünetek is.

Mi az a Krill olaj?

A krill egy apró, garnéla-szerű rákfélék található ezen a környéken: a déli-sarki tengerek. Annak ellenére, hogy a méretük krill olaj igen gazdag tápanyagok. Halolaj, mint ez az olaj tartalmaz omega-3 zsírsavak, de is dicsekedhet védő antioxidáns tulajdonságait tartalmazó vitaminok A, D és E, és egy erős vegyület úgynevezett Asztaxantinban.

Plusz is tartalmaznak egy tisztességes mennyiségű foszfolipidek – molekulák fontos a mobil kommunikáció, szív, máj és az agy egészségi. Gram gram a, krill biztosít magas az egy forrásból több tápanyagot. Úgy tartják, hogy ezt az egyedülálló kombinációja, teszi a krill olaj jobb, mint a különböző egészségügyi feltételek halolajat.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj hivatalos honlapja

Hogyan használja a Krill olaj?

Krill van nem eladott mint étel, tehát hacsak ön kap a lehetőséget, hogy látogasson el az Antarktiszra, hogy utolérjék a saját, a következő legjobb dolog az, hogy vásárolni krill olaj kapszula vagy folyékony formában. Hogyan segíthet nekem? Csökkenti a premenstruációs szindróma (PMS) – 70 női Alternative Medicine Review tanulmány megállapította, hogy kiegészítése krill olaj csökkentette időszak összefüggő fájdalom, kényelmetlenség és lelki tüneteket.

Csökkenti a gyulladás – a 2007-es tanulmány, megjelent a Journal of American College of Nutrition megállapította, hogy a vevő 300 mg krill olaj naponta csökken a szenvedés-ból szív betegség és/vagy ízületi gyulladás 31 %-kal-30 nap után a résztvevők gyulladás jelei. Arthritises betegekben is megjegyezték ‘ jelentős fejlesztések szintje a fájdalom és a merevség.

Mennyit kell a Krill olaj?

Van nem ajánlott napi bevitel az Egyesült Királyságban a krill, és az ideális adag valójában attól függ, hogy mit akarsz elérni. A PMS 1000-2000mg egy nap van alapít-hoz lenni segíteni kész, és a szív-és érrendszeri vagy gyulladáscsökkentő előnyöket, 1500-3000mg lehet hatékony. Legyen óvatos, ha szenved bármilyen kagyló allergia. És ha szed véralvadásgátló gyógyszerek, konzultál a GP előtt a krill olaj kiegészítés.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj hivatalos honlapja

Hol lehet vásárolni krill olaj-kiegészítők

A krill olaj-kiegészítők minden márka van nem teremtett egyenlő.

Minősége fontos. Jelenleg csak néhány cég volna képes, hogy dolgozzon ki módszereket betakarítás krill olaj-kiegészítők az emberi felhasználásra szánt, mert krill kezdenek gyorsan lebomlanak abban a pillanatban, hogy elhagyják a vizet. E szállítók krill olajat általában néhány, mert egy fiatal és nagyrészt fejletlen piac, és a hozzáértés a fogyasztó eldönthetjük, hogy jól tájékozott arról, mit kell keresni a címkén, annak érdekében, hogy a legjobb ár-érték.

Krill olajat tartalmaz zselatin kapszula, leggyakrabban a 500 mg. Ez történik főleg azért, mert az olaj, idővel, hatnak a zselatin falak a kapszula, vízlágyító, és lehetővé teszi a szivárgás-minél kisebb belső felületének a kapszulát, annál kisebb esélye a szivárgás.

Néhány krill olaj kapszula kisebbek, mint a többiek, csak 300 mg helyett 500 mg, egyéb márkák tartalmazó tartalmazó. Tehát még akkor is figyelembe ezek közül három, lenne rá 10 százalékkal kevesebb a tápanyagok, mint ha két 500 mg kapszula szedtek. Megértjük, hogy ez a taktika, hogy a krill olaj eladó, úgy gondolja, hogy ön szerzés egy mennyiség, olcsóbban ugyanaz a dolog, de fizetsz kevesebbet, mert egyre kevesebb. Számítsuk ki az ár per mg határozza meg, függetlenül attól, kapsz egy jó üzletet. Krill olaj van egy nagyon alacsony áron eladó, ha át rajta.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj hivatalos honlapja

EPA/DHA omega-3 zsírsavak egy ok, hogy vagy krill olaj vagy a halolaj, de ne feledjük, hogy azért, mert az omega-3 zsírsavak foszfolipidek vannak kötve, ők is felszívódik a szervezetben hatékonyabban. Ezért:

a foszfolipidek mennyisége a krill olaj kiegészítés fontos. Foszfolipidek mi megkülönböztetni a krill olaj halolaj, és hogy a tápanyagok krill olajat tartalmaz több elérhető, hogy a sejtek. A legjobb krill olajat tartalmaz legalább 400 mg, 1000 mg adagonként. Ellenőrizze a címkét – ha foszfolipidek mennyisége nem szerepel a listában, adja át a terméket. A gyártó törekedjünk, hogy egy eladó, a fogyasztók tudatlanság. Ha foszfolipidek mennyisége elhanyagolható – például az 5 mg talál, az egyes címkéket – ez nem igazán krill olajat, és fog fizetni valamit, ami sokkal olcsóbb legyen. Győződjön meg arról, hogy kapsz, amit fizet.

Végül, a krill olaj-kiegészítők nem még olcsó is. Krill olaj nehéz termés, és a folyamat, így a drágább, jobb most, mint a halolaj. Időben árak is jött le vagy néha előfordulhat egy eladó kril olaj, de ha tervezi, hogy vásárol egy krill olaj kiegészítése és egy nagyon olcsó ár című, ügyeljen arra, hogy Ön nem vásárol krill olaj minden. A régi példabeszéd, érted, mit fizet, valóban érvényes itt. Vigyázz, a krill olaj eladó olcsó.

Jövő halolaj árak több krill olaj árak összhangba kerülhet, mert a hidegvízi fajok, melyik hal olaj készült csökken. Ez azt jelenti, hogy a halászhajók kell kockázati messzebb, és már a mennyiségű hal, hogy a halolaj lehet fogni, és hal-olaj ára emelkedik ennek megfelelően lesz. És a kereslet az omega-3 kiegészítők miatt információt a sok egészségügyi ellátások összege nagyon gyorsan növekszik. Hogy még nagyobb nyomást a halállományok, hogy magasabb halolaj árakat, és így krill több keresett után forrás.

Ár Krill olaj

Krill olaj árak, 60 kapszula 500 mg minden az interneten tartományban $ 30.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj hivatalos honlapja