Detoksificering er processen med at rydde toksiner fra kroppen eller neutralisere eller omdanne dem og rydde overskydende SLIM og overbelastning. Mange af disse toksiner kommer fra vores kost, brug af narkotika og miljømæssige eksponering, både akut og kronisk.

Fedtstoffer, især oxideret fedt og kolesterol, frie radikaler og andre irriterende molekyler handle internt, som toksiner. Dårlig fordøjelse, kolon langsom og dysfunction, reduceret leverfunktionen, og stakkels fjernelse gennem nyrerne, føje luftveje og hud alle til øget toksicitet.

Detoksificering indebærer føden og livsstil ændringer, hvilket reducere indtagelse af toksiner og forbedre afskaffelse. Undgåelse af kemikalier fra fødevarer eller andre kilder, raffinerede fødevarer, sukker, koffein, alkohol, tobak, og mange narkotika hjælper med at minimere belastningen toksin. Disse livsstilsændringer er et direkte resultat af valg, du foretager i dit liv.

Klik her for at købe Raspberry Detox fra officielle hjemmeside

Kolon udrensning

Bowel bevægelser er grundlaget for din sundhed. Hvis du ikke har mindst 1 bowel bevægelse om dagen, du allerede gå din vej mod sygdom. Mands organ sket ikke meget i de sidste mange tusinde år… men mands kost har helt sikkert ændret en masse. Alle raffineret sukker, hvidt mel, hormon/antibiotika-fyldt kød vi konstant indtager udgør et angreb på vores kroppe.

Vi løbende overtræder vores krop ved at spise frygtelige fødevarer. Tyktarmskræft er 2nd førende årsag til kræft dødsfald i USA Så alle overbelastning og toksiner skal fjernes, og den skal begynde med udrensning af bowel. En af de hyppigste bowel problemer, mennesker oplever i dag er forstoppelse. En constipated er et hvori overgangstiden af giftigt affald er langsom.

Jo længere transporttid, jo længere sidder giftigt affald sagen i vores bowel, som tillader dem at rådne, fermentere og eventuelt skal indhentes. Din krop er jo længere udsat for putrefying mad i dine tarme, jo større risiko for at udvikle sygdommen. Selv med en bowel bevægelse om dagen, vil du stadig have mindst tre måltider værd af affald sag putrefying i din kolon på alle tidspunkter.

Sygdommen begynder sædvanligvis med en giftig bowel. De har færre bowel bevægelser husly en potentielt frugtbar grobund for alvorlige sygdomme. Sjældne eller dårlig kvalitet bowel bevægelser over en længere periode kan være meget farlige for din sundhed.

Klik her for at købe Raspberry Detox fra officielle hjemmeside

En ordentlig kolon udrensning Program fjerner Mucoid pladen fra kolon.

Den sunde kolon vejer omkring 4 pund. En obduktion viste et kolon kvalt with20 pund berørte mucoid plakette! En ordentlig kolon rense og detoksificering program forbereder din krop optimale sundhed ved at fjerne mucoid pladen.

Drogen kolon udrensning ved hjælp af psyllium, indre udrensning urter og andre kolon rengøring naturprodukter, er en væsentlig del af en god detoksificering program. En god tarm rengøring programmet hjælper dig slippe af pund fejl-ildelugtende fødevarer vragdele, der kan blive påvirket inde i din kolon. Personen i en typisk vestlig kost kan rumme 8 måltider nedbrudte fødevarer og affald i tyktarmen, mens personen på den høje fiber-kost holder kun 3.

Alle kan drage fordel af en god kolon udrensning Program

Som kolon bliver påvirket med tørre putrefactive affald, påvirkes dens form og funktion på utallige måder. Det kan strække som en ballon i visse områder eller udvikle divertikula (udposningerne på Intestinale væggen, som kan blive inficeret), eller falde på selve (prolapsed kolon). Alle disse kolon misdannelser forringer kraftigt din tyktarmen evne til at fungere, som til gengæld sætter alvorlige stamme på din fordøjelses organer og kirtler og påvirker nutrient assimilation og absorption. Kolon er kroppens kloak system, og hvis de ikke behandles korrekt kan akkumulere toksiske giftstoffer, som er indlemmet i blodbane. Dette kan igen medføre mange sygdomme.

Igen her ser vi axiom af en ounce af forebyggelse, der anvendes af et stigende antal sundhed bevidst amerikanerne, der anvender deres viden og at tage større ansvar for deres helbred og deres familiers sundhed …

Klik her for at købe Raspberry Detox fra officielle hjemmeside

Fedme, sult i masser

Denne pan-epidemi afspejler de iboende sociale dårligdomme i moderne amerikansk samfund. Mens vi er alle klar over, at fedme primært skyldes mangel på motion og dårlig ernæring, det er mere end det, det er en kraftfuld spejl om moderne liv. Vi er blevet en selvhævdende nation. Vi har fanget os på mange måder af teknologi fastklæbet til vores computere/tv-apparater og forstærkes af en hektisk tempo af liv.

Vi har mistet kontakten med natur og hvad er virkelig meningsfuld og betydning for liv og dermed søge tilfredshed fra fast foods, meningsløs underholdning og andre forstyrrelser. Vores masse embryoer, materialistisk livsstil foder af en uophørlig oversvømmet af negative nyheder har skabt et klima af angst og apati, som ikke kun truer vores sundhed, det truer også vores overlevelse ved systematisk ødelægge vores planetariske økosystem vores livsunderstøttelsessystem.

Klik her for at købe Raspberry Detox fra officielle hjemmeside