Flyt over fiskeolie, der er en ny kid på blokken, ikke der kun hjertet-venlige, men det kan hjælpe med PMS symptomerne.

Hvad er Krill olie?

Krill er lille, rejer-lignende krebsdyr fundet i havene omkring Antarktis. Trods deres størrelse er krill-olie rig på næringsstoffer. Gerne fiskeolie, denne olie indeholder omega-3 fedtsyrer, men det kan også prale af beskyttende antioxidant egenskaber, der indeholder vitamin A, D og E, og en potent sammensatte kaldet astaxanthin.

Plus de også indeholder en anstændig mængde af fosfolipider – molekyler vigtigt for cellens meddelelse, hjerte, lever og hjerne sundhed. Gram for gram, krill indeholder høje niveauer af flere næringsstoffer fra én kilde. Det menes, at denne unikke kombination gør krill olie overlegen fiskeolier af forskellige sundhedsmæssige betingelser.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Hvordan bruger Krill olie?

Krill er ikke solgt som en fødevare, så medmindre du får chancen for at besøge Antarktis at fange din egen, næste bedste ting er at købe krill-olie i kapsler eller flydende form. Hvordan kan det hjælpe mig? Mindske Præmenstruelt syndrom (PMS) – en undersøgelse af 70 kvinder i alternativ medicin Review fandt, at supplere med krill olie reduceret periode-relaterede smerte, ubehag og følelsesmæssige symptomer.

Reducere inflammation – 2007 undersøgelse offentliggjort i Journal of American College of Nutrition fundet at tage 300 mg krill olie dagligt reduceret tegn på betændelse i deltagerne lider af hjertesygdomme og/eller arthritis med 31% efter 30 dage. I arthritis-patienter, de også bemærkede ‘ betydelige forbedringer i niveauer af smerte og stivhed.

Hvor meget skal Krill olie?

Der er ingen anbefalede daglige indtag i Det Forenede Kongerige for lyskrebs og den ideelle dosis virkelig afhænger af hvad du vil opnå. PMS, 1000-2000mg en dag er fundet for at være hjælpsom og for hjerte-kar- eller anti-inflammatory fordele, 1500-3000mg kan være effektiv. Vær forsigtig, hvis du lider af enhver slags skaldyr allergi. Og hvis du tager blod-udtynding narkotika, konsultere din GP før forsøger krill olie supplement.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Hvor kan man købe krill olie kosttilskud

Alle mærker af krill olie kosttilskud er ikke skabt lige.

Kvalitet er vigtigt. I øjeblikket har kun nogle få virksomheder kunnet udtænke måder til høst krill olie til anvendelse i kosttilskud til human brug, fordi krill begynder at hurtigt opdeler det øjeblik de forlader vandet. Disse leverandører af krill olie har tendens til at være få, fordi det er en ung og i vid udstrækning uudviklet marked og erfaren forbrugeren vil være vidende om hvad du skal se på en etiket for at få den bedste værdi.

Krill olie er indeholdt i gelatine kapsler, hyppigst på 500 mg. Dette gøres primært fordi olien vil, med tiden, interagere med gelatine mure kapsel, blødgøre det og giver mulighed for lækage – jo mindre kapsel, den mindre chance for lækage indvendige overflade.

Nogle krill olie kapsler er mindre end andre, der indeholder kun 300 mg snarere end de 500 mg, der indeholder andre mærker. Så selv tager tre af disse, ville du få 10 procent mindre næringsstoffer end hvis du var under hensyntagen til to af 500 mg kapsler. Forstå, at det er en taktik at gøre en krill olie salg, for at du mener, du får en del, betale mindre for det samme, men du betaler mindre, fordi du får mindre. Beregne din pris pr. mg til at bestemme, om du får en god aftale. Hvis krill olie på salg til en virkelig lav pris, viderebringe den.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

EPA/DHA omega-3s er en grund til at tage enten krill olie eller fisk olie, men husk at fordi omega-3s er bundet til fosfolipider, de er optaget i din krop mere effektivt. Derfor:

Beløb af fosfolipider i en krill olie tillægget er vigtige. Fosfolipider er hvad skelne krill olie fra fiskeolie, og at gøre næringsstoffer krill olie indeholder mere tilgængelig for dine celler. Den bedste krill-olie indeholder et minimum af 400 mg pr. 1.000 mg dosis. Check etiketten – hvis mængden af fosfolipider ikke er angivet, passere på produktet. Fabrikanten forsøger at gøre et salg på forbrugernes uvidenhed. Hvis mængden af fosfolipider er ubetydelig – såsom en 5 mg finder du på nogle etiketter – det er ikke virkelig krill olie, og du betaler for noget, der bør være meget billigere. Sørg for, at du får hvad du betaler for.

Endelig krill olie kosttilskud er ikke endnu billige. Krill olie er vanskeligt at høsten og proces, så det er dyrere ret nu end fiskeolie. I tid, priserne kan komme ned eller du kan undertiden finder et salg på kril olie, men hvis du overvejer at købe en krill olie supplere og se en meget billig pris for det, være opmærksom på, at du ikke måske kan købe krill olie på alle. Det gamle ordsprog du får hvad du betaler for, virkelig gælder her. Pas på krill olie til salg billigt.

Fremtiden fiskeolie priserne kan komme mere på linje med krill oliepriser, fordi de cold-water arter fra hvilke fisk olie er lavet er faldende. Dette betyder, at fiskerfartøjer vil skulle vove længere og længere for at fange mængden af fisk, der kan gøres i fiskeolie, og fiskeolie priserne skal stige i overensstemmelse hermed. Og kravet om omega-3 kosttilskud stiger meget hurtigt på grund af mængden af oplysninger om deres mange sundhedsmæssige fordele. Der vil lægge mere pres på fiskebestandene, gøre for højere fiskeolie priser, og gør krill en mere efterspurgte efter kilde.

Pris af Krill olie

Krill olie priser for 60 kapsler 500 mg på internet-området fra $30.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside