Mutare peste ulei de peşte, există un nou kid pe bloc, care este nu numai inima-friendly, dar se poate ajuta cu simptomele PMS prea.

Ce este Kril ulei?

Krill sunt mici, creveţi-ca crustacee găsit în Marea în jurul Antarcticii. În ciuda dimensiunii lor, uleiul de kril este bogat in substante nutritive. Ca ulei de peşte, acest ulei contine acizi grasi omega-3, dar, de asemenea, are proprietăţi antioxidante protectoare, care conţin vitaminele A, D şi E, şi un compus puternic numit Astaxantin.

Plus, de asemenea, acestea conţin o cantitate decenta de fosfolipide – moleculelor importante pentru celula de comunicare, inima, ficatul şi creierul de sănătate. Gram pentru gram, kril oferă un nivel ridicat de nutrienţi mai multe de la o singură sursă. Se crede că această combinaţie unică face ulei de krill superior la uleiurile de peşte pentru o varietate de condiţii de sănătate.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Cum se utilizează ulei de Krill?

Kril nu este vândut ca un aliment, Deci, dacă nu obţine şansa de a vizita în Antarctica pentru a prinde propriul dvs., următor mai bun lucru este de a cumpăra ulei de krill în capsule sau în formă lichidă. Cum ma poate ajuta? Diminueze sindromul premenstrual (PMS) – un studiu de femei 70 în revista de Medicină alternativă a constatat că suplimentarea cu ulei de krill redusă legate de perioada de durere, disconfort şi simptome emotionale.

Reduce inflamatia – un studiu 2007 publicat în revista de colegiu American de nutritie a constatat că luarea 300 mg de ulei de krill zilnic reduse semne de inflamaţie într participanţii suferă de boli de inima sau artrita cu 31 la suta după 30 de zile. La pacienţii cu artrită, au observat ‘ semnificative îmbunătăţiri în nivelurile de durere şi rigiditate.

Cât de mult am nevoie de ulei de Krill?

Nu este nici aportul zilnic recomandat în Marea Britanie pentru kril şi doza ideală într-adevăr depinde de ceea ce doriţi să realizeze. Pentru PMS, 1000 2000mg o zi a fost găsit a fi de ajutor şi pentru beneficii cardiovasculare sau anti-inflamatorii, 1500-3000mg poate fi eficient. Fi prudent, dacă suferiţi de orice fel de crustacee alergie. Şi dacă luaţi medicamente anticoagulante, consultaţi medicul înainte de a încerca un supliment de ulei de kril.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

De unde sa cumpere suplimente de ulei de kril

Toti producatorii de suplimente de ulei de kril nu sunt create egal.

De calitate este important. In prezent, doar cateva companii au fost capabili să elaboreze modalităţi de a recolta Kril ulei pentru utilizare în Suplimentele pentru uz uman, deoarece kril începe să se descompună rapid în momentul în care părăsesc apa. Aceste furnizorii de ulei de krill au tendinţa de a fi puţine, pentru că este o piaţă tineri şi în mare măsură nedezvoltate şi savvy consumatorilor vor dori să fie informat despre ce să caute pe eticheta pentru a obţine cea mai bună valoare.

Ulei de krill este conţinută în capsule de gelatină, cel mai frecvent de fiecare 500 miligrame. Acest lucru este făcut în mare parte pentru că uleiul va fi în timp, interacţiona cu pereţi gelatină de capsulă, o înmuiere şi care să permită pentru scurgere-mai mică suprafaţa interioară a capsulei, mai puţine şanse pentru scurgere.

Unele capsule de ulei de kril sunt mai mici decât altele, care conţine numai 300 mg mai degrabă decât 500 mg care conţin alte marci. Deci chiar luând trei dintre acestea, vă fi achiziþie 10 la sută mai puţin de substanţe nutritive decât dacă au fost luaţi două capsule de 500 mg. Înţelege că aceasta este o tactică de a face o vânzare de ulei de krill, să te fac să cred că vă sunt obtinerea o afacere, plătiţi mai puţin pentru acelaşi lucru, dar sunt plătiţi mai puţin pentru că vă sunt obtinerea mai puţin. Calcula pretul per mg pentru a determina dacă este sau nu sunteţi obtinerea o afacere bună. În cazul în care uleiul de kril este de vânzare la un preţ foarte scăzut, trece pe ea.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

EPA/DHA omega-3 sunt un motiv de a lua fie Kril ulei ulei sau peşte, dar nu uitaţi că pentru că omega-3 sunt obligate să fosfolipide, ele sunt absorbite in organismul dumneavoastră mai eficient. Prin urmare:

Cantitatea de fosfolipide într-un ulei de kril este important supliment. Fosfolipidele sunt ceea ce distinge Kril ulei de ulei de peşte, şi care face ulei de krill nutrienti contin mai mult disponibile pentru celulele tale. Cel mai bun ulei de krill contine un minim de 400 mg / 1000 mg doza. Verificaţi eticheta – în cazul în care cantitatea de fosfolipide nu este listat, trece pe produs. Producătorul este încercarea de a face o vânzare pe consumatorilor de ignoranta. Dacă suma de fosfolipide este neglijabil-cum ar fi 5 mg veţi găsi pe unele etichete-nu este chiar ulei de krill, şi vă va plăti pentru ceva care ar trebui să fie mult mai puţin costisitoare. Asiguraţi-vă că sunteţi achiziţie ceea ce plătiţi pentru.

În cele din urmă, suplimente de ulei de kril sunt nu încă ieftină. Uleiul de kril este dificil de recoltă şi de proces, asa ca este mai scump chiar acum decât uleiul de peşte. În timp, preţurile pot veni în jos sau, uneori, puteţi găsi o vânzare de ulei de kril, dar dacă aveţi în vedere cumpărarea un ulei de krill supliment şi a vedea un preţ foarte ieftin pentru ea, fie conştienţi de faptul că tu ar putea să nu fi cumpararea ulei de krill la toate. Vechi adage, veţi obţine ceea ce plătiţi pentru, într-adevăr se aplică aici. Feriţi-vă de ulei de kril de vanzare ieftine.

Preţurile de ulei de peşte viitor poate veni mai în concordanţă cu preţurile de ulei de krill, deoarece speciile apă rece din peşte care se face uleiul sunt în scădere. Acest lucru înseamnă că navele de pescuit vor avea să se aventureze mai departe şi mai mult pentru a prinde cantitatea de peşte, care pot fi făcute în ulei de peşte, şi preţurile de ulei de peşte va trebui să crească în consecinţă. Şi a cererii de suplimente de omega-3 este în creştere la foarte rapid ca urmare a volumul de informaţii despre multe beneficii de sănătate. Care va pune presiune chiar mai mult a stocurilor de peşte, face pentru mai mare preţurile de ulei de peşte, şi a face kril un mai căutat după sursă.

Pret Kril ulei

Kril ulei de preţuri pentru 60 capsule de 500 mg pe gama de internet de la 30 dolari.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial