Wanneer u overwegen om esthetische veranderingen in uw woning die u moet bereid zijn om wat geld te besteden. Een keuken of badkamer verbouwen kunnen tienduizenden dollars en zelfs iets kosten zo eenvoudig als schilderen een kamer en het kopen van een aantal meubels kan behoorlijk kostbaar zijn. Een goed interieur programma kan bespaart u een hoop geld door u te helpen in de planning van uw project.

Een goed plan is cruciaal omdat de materiaal-en arbeidskosten toe te voegen zeer snel. Na alles zorgvuldig van tevoren gepland is de meest kosteneffectieve en efficiënte manier om een ​​project te voltooien. Interieur design software zal u toestaan ​​om kleuren verf, lampen, ramen, deuren, trim, vloeren en nog veel meer te kiezen. Zodra u een ontwerp dat u tevreden bent met u uw project met vertrouwen te beginnen.

Sommige mensen zullen huren een interieur ontwerper om hen te helpen in de planning, maar dit zijn vakmensen die niet goedkoop. Zij zullen in overleg met u een idee van de stijlen die je wilt krijgen en met u en uw budget werk komen met een aantal design-ideeën. Op een zeer grote en dure project van de diensten van een professioneel kan eigenlijk u geld besparen, maar op een kleiner project het is echt niet de moeite waard de extra kosten. Als je bereid bent om in de tijd, kan een goed interieur ontwerp software programma een meer kosteneffectieve manier om te komen met een ontwerp plan.

Het belangrijkste ding in gedachten te houden is dat het hebben van een goed doordacht plan in gedachten voordat u begint met een project is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen. Met een goed plan zult u weten wat het eindresultaat eruit zal zien en hoeveel het zal kosten voordat u besteedt een cent.

Interior Design Certificate Programs

Het maken van een huis ziet er goed uit is geen gemakkelijke taak, vindt u dat mensen die het doen hebben deelgenomen aan wat wordt genoemd een interieur-certificaat programma. Als je het gevoel dat je wilt krijgen in interieur, omdat je het gevoel dat je kunt geven mensen de woningen die ze willen, dan moet je kijken naar de beste interieur-programma's. Het vinden van goede interieur certificaat programma's is niet moeilijk, maar je moet alleen weten waar te kijken.

Het eerste ding dat u zal moeten zoeken in een programma als dit is dat ze bieden u alles wat u nodig heeft. U moet weten over de stijlen en culturen. U vindt er een heleboel mensen op zoek naar dingen die zijn een beetje uit de norm. Dit is de reden waarom u moet weten over stijlen van andere culturen en andere geledingen van de samenleving.

Deze kennis komt in de vorm van het interieur geschiedenis. U moet weten waar het idee vandaan kwam om te weten waar je naartoe gaat om het te nemen. Nu, als je echt geïnteresseerd bent in het krijgen in het interieur moet je weten waar de beste scholen of cursussen te vinden. U zult merken dat het krijgen van een certificaat niet, is dat moeilijk, en dat dit een van de cursussen die je een rang 12 certificaat niet nodig.

Het is echter altijd een goed idee voor u om te voltooien je cijfer 12. Voor het geval u de behoefte voelen om iets anders later langs de lijn te bestuderen. We willen allemaal beter en verder onze carrière, dus als u wilt uw interieur te nemen ontwerpen naar het volgende level, zal je moet weten over marketing en business, dat is waarom je vindt zo veel binnenhuisarchitecten het bestuderen van de bedrijfsvoering na hun interieur certificaat van het model-programma.

Als u een van die mensen die niet willen om hun baan te verlaten, terwijl zij studeren vindt u dat er een aantal echt grote interieurontwerper programma's online. Je zult merken dat deze programma's bieden u alles wat u nodig hebt in de wereld van de decorateur certificaten. Het grote ding over deze programma's is dat je in staat bent om het te doen vanuit het comfort van uw eigen huis.

Dus als je nodig hebt om eten op je familie tafel terwijl u studeert, niet doen van uw dagelijkse werk gewoon nog niet, zoek dan een cursus online dat biedt u de mogelijkheid om te studeren wanneer je de tijd hebt. Nu, waar en hoe ga je over het vinden van deze cursussen?

Zo makkelijk is, is alles wat je hoeft te doen zoeken in iets als Google of Yahoo, en de ingang "interieur certificaat programma". Dit levert een veel resultaten, maar je moet niet vergeten dat je nodig hebt om alle door hen wordt om het beste programma voor u te vinden, omdat je niet wilt gewoon met het eerste je te vinden.

Tips voor pas afgestudeerden van de Interior Design programma's

Vorige week, had ik het genoegen van het zien van het interieur portfolio van studenten hier in San Diego. Het was verfrissend om het talent komt van school te zien, maar ik zal eerlijk zijn en geven de volgende tips om van deze afgestudeerden en de anderen in de Verenigde Staten.

  1. Als een Interior Designer praat tegen je en is geïnteresseerd in uw portefeuille, hebben de beleefdheid van het verzenden van hen een handgeschreven bedankbriefje voor het kijken op je werk. Dat de handgeschreven notitie zal je aan de top van de stapel. Vergeet niet om de hand schrijf het adres! Anders kan de mogelijke werkgever denk dat het junk mail!
  2. Als iemand neemt een belang in je werk en stuurt u een e-mail, stuur dan een antwoord. Ik zag iemand het werk dat ik onder de indruk van en ik stuurde een e-mail twee dagen geleden en ik heb nog steeds geen antwoord ontvangen.
  3. Neem elk ontwerp werk dat beschikbaar is als die door een mogelijke werkgever, ook al is het een stage. Wat leer je van iemand met meer ervaring u ver brengen in het leven en open je portfolio naar andere mogelijke klanten.
  4. Wees realistisch! Op dit moment is er 10% werkloosheid in Californië en huiseigenaren hebben geen geld om te besteden aan huis verbetering. Het is belangrijk om kijken naar de trends aan de hand. Wanneer krediet is gemakkelijker en de mensen niet het gevoel dat ze misschien hun baan verliezen, zal het interieur terugkomen.
  5. Ik was teleurgesteld om te zien hoeveel de leerlingen leerden op deze bijzondere school om zo veel giveaways hebben. De beurzen die ik bijwoon niet dit soort of kwaliteit van de relatiegeschenken hebben! Ik heb het geluk om een ​​pen of twee te krijgen op een beurs. Besteed uw tijd en inspanning werken aan je presentatievaardigheden. Dat betekent dat gaat Toastmasters te leren spreken in het openbaar, vrijwilliger en uitbreiden van uw netwerk en het meest van allemaal, leuk om iedereen die je tegenkomt! Ze maakten iemand kent die zou kunnen of zou je vaardigheden te gebruiken als een ontwerper!

Interior Designer of interieuradviseur?

Mensen vaak romantiseren het werk van een interieur ontwerper met de misleidende idee dat het werk uitsluitend bestaat uit het plukken van kleuren en stoffen voor een kamer. Deze rechten zijn een beetje dichter bij de inrichting. Maar een interieur ontwerper heeft een scala aan verantwoordelijkheden die zowel die van een binnenhuisarchitect evenals meer complexe taken op te nemen. Zij omvatten het beheer van licht, ruimte planning, coördinatie kleur, waardoor schat dat een budget, en uitbesteding van de fabricage en installatie van vloerbedekking, lampen, gordijnen, verf en behang, meubels, en ga zo maar door.

Een toenemend aantal ontwerpers, zelfs deel te nemen aan de architectonische aspect van het bouwen van een huis, zodat ontwerpers in staat moeten zijn om blauwdrukken te lezen en kennis van bouwvoorschriften bezitten. Het is wenselijk voor een interieur ontwerper om ervaring met CAD-software en home design software hebben om blauwdrukken of presentaties voor te bereiden voor klanten.

Training en Toelatingseisen

Tot de afgelopen jaren bestond er geen enkele erkende opleidingsprogramma's voor beginnende interieurontwerpers in de Verenigde Staten. Nu zijn er een aantal instellingen met interieur ontwerp programma's geaccrediteerd door de Nationale Vereniging van Scholen voor Kunst en Vormgeving en de Raad voor Accreditatie Interior Design. Deze programma's meestal lopen van twee tot vijf jaar en meestal leiden tot een associate, bachelor of master's degree. Cursussen voor deze programma's kunnen onder meer CAD-, meubel design, kleur en stoffen, ruimtelijke planning, ergonomie, architectonische cursussen, en zelfs psychologie.

De meeste interieur ontwerpers kiezen voor een stage in te voeren nadat een formeel onderwijs. Gedurende deze tijd pas afgestudeerden werken onder begeleiding van een ervaren ontwerper. Dit geeft ontwerpers een kans om een ​​portefeuille op te bouwen en te leren van de hoeken en gaten van het bedrijf voordat ze solo ging.

Interieur ontwerpers kunnen er ook voor kiezen om gecertificeerd te worden door het passeren een examen wordt beheerd door de Nationale Raad voor Interior Design Kwalificatie (NCIDQ). Men moet zowel een formele opleiding en werkervaring om zelfs zitten voor de NCIDQ examen. De NCIDQ heeft gedefinieerd zes verschillende routes die kunnen worden gevonden op hun site. Merk op dat dit certificaat is een vereiste voor professionele registratie in 26 van de Amerikaanse staten en Canadese provincies waarvoor licenties. U moet ook beschikken over een NCIDQ certificaat als u wilt een lid van de American Society of Interior Designers, International Interior Design Association, en andere soortgelijke organisaties te worden.

Werkomgeving en voorwaarden

Interieur ontwerpers het meest vaak als een onderdeel van een groter design team of op freelance basis, hoewel sommige werk te vinden in architectenbureaus of home-woonwinkels. Klanten variëren van particulieren die hun huis te renoveren om bedrijven van plan om een ​​nieuwe bedrijfslocatie te openen.

Het opbouwen van relaties met klanten is een absolute must voor iedere ontwerper, ongeacht waar hij of zij werkt sinds het belangrijkste doel van een interieur ontwerper is het identificeren van de wensen en behoeften van een klant en deze te integreren in zowel de esthetiek en de functie van het interieur. Dit kan leiden tot het werken in het weekend of lange uren om een ​​klant schema passen.

Interieur ontwerpers hebben de neiging om te reizen van plaats naar heel wat plaats omdat veel van hun tijd wordt besteed op het terrein bespreken van plannen met klanten en het toezicht op uitbesteed werk. Maar interieurontwerpers daadwerkelijk spenderen het grootste deel van hun tijd op kantoor.

Merk op dat ontwerpers werken vaak onder stress omdat ze voortdurend jongleren deadlines en budgetten.

Verdiensten

De Verenigde Staten Bureau of Labor Statistics meldt dat de mediaan jaarloon voor interieurarchitecten werden 44.950 dollar met ingang van mei 2008. De middelste 50 procent verdiende tussen de laagste 10 procent verdiende 27.230 dollar, en de hoogste 10 procent verdiende meer dan 82.750 dollar.

Geef Interior Design een Try

Het ontwerpen van interieurs is een taak vervullen die het mogelijk maakt een uit te drukken zijn of haar creativiteit, maar het is bij lange na niet voor iedereen. Diegenen die zich interieur ontwerpers worden aangemoedigd om zichzelf te proberen interieur alvorens het besluit in te schrijven op een ontwerp instituut. U kunt dit doen door het ontwerpen van het interieur van uw eigen huis of om kennis te maken met home design software. Als u vindt dat interieur is voor u, dan eerst zelf te omarmen voor een zinvolle carrière en spring in het hoofd!