Siirtyä kalaöljy, ei uusi lapsi lohko, joka on paitsi sydämen-ystävällinen, mutta se voi auttaa PMS oireita liian.

Mikä on krilli öljyä?

Krilli on pieni, katkarapu, kuten äyriäisiä merien ympärillä Etelämantereen. Vaikka niiden koko krilli öljy on runsaasti ravinteita. Kuten kalaöljy, tämä öljy sisältää omega-3 rasvahappoja, mutta se on suojaava antioksidanttiominaisuuksia, jotka sisältävät A-, D- ja E-vitamiineja ja voimakas yhdiste nimeltään astaksantiinia.

Lisäksi niissä on myös kunnon määrä fosfolipidejä – molekyylien tärkeä solujen viestintää, sydämen, maksan ja aivojen terveyttä. Grammaa kohden, krilli sisältää runsaasti useita ravintoaineita yhdestä lähteestä. Uskotaan, että tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tekee krilli öljyä parempi kalaöljyt erilaisten terveyttä.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Miten käytän krilli öljyä?

Krilli ei myydä ruokaa, joten jos saat mahdollisuuden vierailla Etelämantereen kiinni oman, seuraavaksi paras asia on jotta hankkia krilli öljy kapseleita tai nestemäisessä muodossa. Miten se auttaa minua? Vähentää Premenstruaalinen oireyhtymä (PMS) – vaihtoehtoinen lääketiede tarkistus 70 naista tutkimuksessa todettiin, että täydentämisestä jossa krilli öljy vähentää ajan liittyvä kipu, epämukavuus ja emotionaalisia oireita.

Vähentää tulehdusta – 2007 tutkimuksessa American College of Nutrition-lehdessä todettiin, että kun 300 mg krilli öljyä päivässä vähentää tulehdusoireet osallistujat, jotka kärsivät sydän ja/tai niveltulehdus 31 prosenttia 30 päivän kuluttua. Nivelreumapotilailla, ne myös huomattava ‘ merkittäviä parannuksia kipua ja jäykkyyttä.

Miten paljon tarvitsevat krilli öljyä?

Ei ole suositeltu päiväannos UK krilli ja ihanteellinen annos riippuu oikeastaan mitä haluat saavuttaa. PMS 1000 2000mg vuorokaudessa on todettu hyödyllisiksi ja sydän tai tulehdusta etuja 1500 3000mg voidaan tehokkaasti. Ole varovainen, jos sinulla on minkäänlaista äyriäisten allergia. Ja jos otat veren ohenemista lääkkeitä kuultava GP ennen kuin yrität krilli täydentämisestä.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Johon jotta hankkia krilli täydentää

Kaikki valmistajat krilli täydentää aari ei aiheuttaa sama.

Laatu on tärkeää. Tällä hetkellä vain harvat yritykset ovat voineet suunnitella pitäisi krilli öljy käytettäväksi täydentää ihmisille, koska krilli alkaa nopeasti hajoavat kun ne lähtevät vesi. Tavarantoimittajalle krilli öljyä yleensä vähän, koska se on nuori ja pitkälti kehittymätön markkinoiden savvy kuluttaja haluaa olla perillä mitä etsiä etikettiin saadakseen parhaan vastineen.

Krilli öljyä sisältyy liivate kapseleina, useimmin on 500 milligrammaa. Tämä tapahtuu lähinnä siksi, että öljy on ajan myötä vuorovaikutuksessa liivate seinät kapseli pehmentää sitä ja antaa vuoto-pienempi kapseli vähemmän mahdollisuuksia vuoto sisempi pinta-alasta.

Jotkut krilli öljy kapseleita ovat pienempiä kuin toisetsisältävät vain 300 mg sijaan 500 mg, jotka sisältävät muita merkkejä. Joten vaikka otetaan kolme näistä, sinulla olisi saada 10 prosenttia vähemmän ravinteita kuin jos käytät kaksi 500 mg kapseleita. Ymmärtää, että tämä on taktiikka tehdä krilli öljyä myyntiä, tehdä luulet, että saat paljon, maksaa vähemmän sama asia, mutta maksat vähemmän, koska saat vähemmän. Laske hinta milligrammaa määrittääkseen, onko saat paljon. Jos krilli öljy on myynnissä todella halvalla, siirtää sitä.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

EPA/DHA omega-3 on syytä ottaa joko krilli öljyä tai kalaöljyä, mutta muista, että koska omega-3 on fosfolipidejä, ne ovat imeytyy kehoosi tehokkaammin. Siis:

Fosfolipidien määrä krilli öljyä täydentää on tärkeää. Fosfolipidien, mikä erottaa krilli öljyä kalaöljy ja joka antaa ravinteita krilli öljy sisältää enemmän soluja. Paras krilli öljy sisältää vähintään 400 mg / 1000 mg annos. Tarkista etiketti-jos Fosfolipidien määrä ei ole luettelossa, siirtää tuotteen. Valmistaja pyrkii tekemään myynti kuluttajien tietämättömyys. Jos Fosfolipidien määrä on vähäinen – kuten 5 mg löydät joitakin merkinnöissä-se ei ole oikeastaan krilli öljyä ja voit maksaa jotain, että olisi paljon halvempaa. Varmista, että saat mitä maksat.

Lopuksi krilli lisäravinteet ovat vielä halpoja. Krilli öljy on vaikea korjata sato ja käsitellä, joten se on enemmän nyt kuin kalaöljy. Aikanaan hinnat tulisivat tai saatat joskus myynti kril öljy, mutta jos olet harkinnut ostaa krilli öljyä täydentää ja saat erittäin halvalla, tiedostettava, että voi ei ostavansa krilli öljyä lainkaan. Vanha sanonta saat mitä maksaa, todella nytkin. Varokaa krilli öljyä myydään halvalla.

Tulevaisuuden kalaöljyn hinnat voi tulla enemmän krilli öljyä tasolle, koska kylmien vesien lajeille, jossa öljy on valmistettu ovat vähenemässä. Tämä tarkoittaa, että kalastusalusten on kiinni paljon kalaa, joka on tehnyt osaksi kalaöljyn kauemmas ja enää uskalla kalaöljyn hinnat on korotettava vastaavasti. Ja omega-3 täydentää kysyntä kasvaa erittäin nopeasti, koska tietoja monia terveydellisiä etuja. Että vielä enemmän painostaa kalakantojen, suurempi kala-öljyn hinta ja varauksen krilli enemmän haetaan jälkeen lähde.

Hinta krilli öljyä

Krilli öljyn hinta 60 kapselia 500 mg internet vaihtelevat $30.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut