Kiezen Concealers

Concealer, zoals de naam suggereert, wordt gebruikt om te verbergen of te camoufleren huid onvolmaaktheden zoals, onder de ogen, spataderen, donkere vlekken, puistjes, littekens en moedervlekken, om de huid perfect uitzien. Een concealer is meestal dichter dan foundation en is verkrijgbaar in een romige vloeistof, stok, crèmes en met matte afwerking. Het kan ook gebruikt worden om de rosse gebieden en sproeten in het gezicht te verbergen. Het is zeer belangrijk om de juiste keuze van de concealer te maken, omdat de verkeerde schaduw kunnen over-benadrukken de plekken die zijn bedekt, waardoor ze nog meer op de voorgrond. Hier in het artikel, hebben wij enkele tips over het kiezen van concealers.

Tips om vlekken te verbergen Skin

 • Als je winkel voor een concealer, is het beter om te kiezen een die komt in de natuurlijke schaduw van uw huid toon of een of twee tinten lichter is dan je foundation. Die manier bent u verzekerd dat de concealer en foundation zal mix om uw huid gebreken te verbergen en geef je de gewenste look.
 • Als uw huid erg droog is, dan kiezen voor een vloeibare concealer, om de onvolmaaktheden te verbergen op de huid.
 • Vloeibare concealer is de beste make-up om donkere kringen onder de ogen te verbergen. U kunt kiezen voor witte vaste stof concealer om te verdoezelen puistjes, littekens en blauwe plekken op je gezicht.
 • Concealer in de consistentie van een crème is vooral geschikt voor alle huidtypes, omdat het gemakkelijk kan combineren met de huid. Zorg ervoor dat u gebruik maken van de pat-en-mix techniek van de toepassing van de concealer.
 • Voor de perfecte perfecte look plaats een dim-size druppel concealer op uw vingertop. Nu, dep de concealer op het gebied in kwestie.
 • Als je wilt dekken je onder de ogen cirkel, concealer zowel buiten als onder de ogen toe te passen, zodat de kleur past in uw huid.
 • In het geval u gebruik maakt van een vloeibare of vaste basis, gelden de stichting de eerste plaats, en daarna de concealer. Aan de andere kant, als je gebruik maakt van een crème of poeder foundation, gebruik maken van de concealer eerst, gevolgd door de stichting.
 • Onvolkomenheden in gevoelige gebieden, zoals onder de ogen kan het beste worden gedekt door een romige concealer. U kunt gebruik maken droge concealer voor andere gebieden, zoals de wangen of het voorhoofd.
 • Gebruik geen concealers met witte, roze of groene basis, omdat de schaduw vaak niet overeenkomt met de huidskleur, die zou maken de fouten kijken prominente plaats vallen.
 • Terwijl u een concealer, moet u goed te mengen op uw huid, zodat er geen waarneembare grens tussen het gebied (waar heb je de concealer toegepast) en de rest van het gezicht, waar je niet hebben toegepast.

Toepassing Concealer

Helpen om zelfs de gezichtshuid, concealers zijn soms de enige cosmetische dat veel vrouwen de voorkeur aan samen te gebruiken met poeder voor dagelijkse doeleinden. Voor de zomer, moet u misschien een tint donkerder te passen bij uw huid gebruind en gebakken in de zon. Het camoufleert eigenlijk onvolkomenheden in het gezicht en de saldi van uw teint door het verbergen van de huid vlekken en kringen onder de ogen. Voor nauwkeurige resultaten, gelden de concealer met behulp van een kleine boete getipt borstel en goed mengen het. Een geel-gebaseerde concealer is een beste match voor de meeste van de huidtinten, terwijl transparante poeder helpt deze ingesteld op.

Een concealer met een hoge pigment niveau en met minerale olie als de inhoud ervan is het beste voor het camoufleren doeleinden als het betrekking heeft ter plaatse beter en blijft op de top van het gezicht voor meer tijd. Het is het beste om te controleren of een concealer je huid of niet wedstrijden in het zonlicht voor een correcte schattingen. Koop de concealer dat past zo goed dat het lijkt te verdwijnen op de huid en toch de beoogde plek te verbergen. Hier zijn enkele tips om verstandig te gebruiken concealer om de beste resultaten te krijgen:

 • Toe te voegen gele oogschaduw aan de concealer effectief kunnen dekken donkere kringen.
 • Blauwe of groene oogschaduw toegevoegd aan concealer is het nuttig te maskeren wildkleur tonen en gebroken haarvaten.
 • Droog uw puistje met behulp van een föhn op een laag vuur en gebruik vervolgens een puntig penseel om de geel-gestemde concealer dat de toon van uw stichting, die is droog en heeft een hoog pigment niveau wedstrijden, naar de plek doel. Druk lichtjes op de randen met de vingers. Stel met losse poeder. U kunt ook gebruik maken van concealer potlood voor het doel.
 • Sproeten en pigmentatie mag alleen worden verborgen wanneer het absoluut noodzakelijk is als het duurt een dikke laag concealer om ze te bedekken en kan er slechter uit. Hydrateren de huid en breng een romige concealer, die een tint lichter dan je foundation en zet deze met losse poeder. Voor extra glamour, kunt u ook stof met subtiele, huid-getinte shimmer poeder.
 • De binnenkant van de neus brug, hoek van de mot en de buitenste hoek van de ogen zijn de meest gevoelige gebieden en hebben speciale aandacht nodig bij het toepassen van concealer.
 • De licht uitgedroogd residu in de kap van uw stichting kan een heel effectieve concealer die uw stichting past perfect.
 • Op te heffen onder de ogen donkere kringen, kiest u een romige concealer met medium pigment niveau en matte afwerking. Losse poeder kan uiteindelijk accentueren de vergrijzing lijnen in het gebied. Een zijdezachte make-up primer met een hoog niveau van siliconen toegepast op het gebied voordat u de concealer, helpt om beter te maskeren het gebied, terwijl zij tevens hydrateert en glad de lijnen. Breng de concealer met behulp van de synthetische concealer kwast en druk vervolgens op in de huid met de vingertoppen.
 • Om zich te ontdoen van de rode littekens en moedervlekken, gebruik van de gele-gebaseerde concealers. Breng een matte primer om de littekens voor het gebruik van droger concealers met een hoge pigment niveau om te verdoezelen. Voor verhoogde littekens gebruik maken van een iets donkerdere tint van concealer is dan je natuurlijke huidskleur, terwijl lichtere tint is voor ingesprongen littekens. Stel met losse poeder.
 • Te verbergen gesprongen adertjes, moet je een geel-gebaseerde concealer met een hoge pigment niveau en wees vezels borstel voor precieze toepassing. Druk op de concealer met behulp van de vingertoppen en vervolgens stof met losse poeder om het te laten stellen.

De Kracht van Concealers

Putting Your Best Face Forward. . .

Zoals alle grote wapens, moet concealers komen met een waarschuwing: Vermijd het gebruik van tot goed opgeleid! Onnodige voorzichtigheid? Niet op uw leven. Als het gaat om make-up, op een paar dingen zijn zoals angstaanjagend als een mooi gezicht die het slachtoffer is geworden van een mislukte concealer baan!

Wijselijk kiezen

Niet alle concealers zijn gelijk geschapen. Concealers zijn er in verschillende texturen en tinten – elk ontworpen voor specifieke soorten van de huid. Het kiezen van de juiste is het halve werk!

Het juiste model

Bij het kiezen van een concealer, is het belangrijk om te beseffen dat het je huid – en niet uw voorkeur – dat moet dicteren of je een concealer in de vorm van een toverstaf, pot, stok of potlood te kiezen.

Toverstokken, bijvoorbeeld, zijn het best geschikt voor mensen met een lichtere huid, omdat zij zorgen voor een bedauwd, pure type van de dekking die niet zullen overweldigen eerlijker huidtinten.

Potten en stokken, aan de andere kant, zijn ideaal keuzes voor olijfolie en donkerder huidskleur, waardoor de sterkere, ondoorzichtige dekking nodig dat deze concealers te bieden.

Potloden, die gebruikt kunnen worden voor de meeste huidtypen, zijn het best gereserveerd voor alleen de kleinste van de touch-ups – zoals PIN-en kleinbedrijf vlekken – en lip lijnen.

En voor degenen met een droge huid, zijn er room concealers, die dekking te combineren (hoewel minder dan een pot of stick!) Met benodigde vocht.

Een goede manier om een ​​concealer de dekking test is om een ​​klein bedrag schar op de ader die gevonden zijn op je innerlijke pols. Als de concealer dekt de ader van de blauwachtige tint, is het waarschijnlijk te camoufleren ongewenste kleuren op je gezicht!

De juiste kleur

Concealers zijn bedoeld om te verhullen – niet om de aandacht te vestigen op zichzelf, of het gebied waarin ze zijn bedoeld om te verbergen. De beste manier om ervoor te zorgen dat ze gewoon dat te doen is het kiezen van een kleur die is een half-tint lichter is dan uw natuurlijke huidtint.

Als geel is de enige toon die van nature voorkomt in menselijke huid, je wilt een geel-gebaseerde concealer te kiezen (die is vooral handig onder de ogen, als gele annuleert blauw-paarse tinten) en voorkomen dat deze met een ondertoon van roze, perzik en sinaasappel.

Er is een plek voor de concealers in kleur-correctie tinten – namelijk groen en mauve: Groen annuleert de roodheid gevonden in acne littekens, vlekken en moedervlekken, en mauve tegengaat overdreven gele huidskleur.

Voor het testen van de schaduw van een concealer – anders dan een kleur-correctie een – staan ​​in de natuurlijke verlichting en een kleine hoeveelheid op je innerlijke hals plaats, naast uw oor. Als de kleur is een half-tint lichter daar, je hebt het gevonden je eigen schaduw!

Sommige mensen willen hun concealer met hun stichting mix te zorgen voor een feilloze mix van kleuren.

Een keur aan accessoires

Als je eenmaal hebt gekozen voor de juiste type en schaduw, wil je de beste toepassing tools toe te voegen aan je arsenaal.

De beste tools, afhankelijk van uw voorkeur en behoeften, zijn binnen handbereik – namelijk de middelvinger of ringvinger, een wig-vormige make-up spons. Een klein, licht puntige of vierkant, nylon make-up kwast helpt om gelijkmatig te mengen zonder strepen (natuurlijke borstels alleen genieten van de concealer).

Alles bij Elkaar

De eerste stap in dat dit alles met elkaar, is om je gezicht prep door toepassing van een oogcrème of-gel aan uw undereye en een moisturizer aan de rest van je gezicht, en het toestaan ​​van een paar minuten voor beide op te vangen. Dan, als een extra voorzorgsmaatregel, zacht blot je gezicht met een tissue om ervoor te zorgen dat het oppervlak droog is, evenals een soepele en gehydrateerd.

Vochtinbrengende is een belangrijke stap, omdat het helpt de concealer om de huid te houden zonder te slippen.

Toe te passen op de concealer onder ogen, plaats twee of drie equivalent afstand dotten van concealer, te beginnen net onder de binnenste hoek van het oog en na de schuine bocht naar het punt parallel aan de iris.

Meng de concealer in de onder ogen – de uitbreiding van het net voor de buitenste hoeken van het oog om te voorkomen dat uitdrukking geeft aan de fijne lijntjes daar gevonden. Om dit te doen, wil je een wig-vormige make-up spons of je middelvinger of wijsvinger te gebruiken en een zachte, deppen motion meanderen genoemd in dienst.

Door het gebruik van deze techniek, zult u onnodige slijtage van delicate uw ogen de huid en zorgt ervoor dat de concealer is het meest effectief in het plaatste het onder ogen.

Op dit punt, moet u ook betrekking vlekken – of van nature voorkomende kleur, zoals sproeten of moedervlekken – met behulp van uw make-up borstel om concealer aanmelden via kleine, cirkelvormige bewegingen.

Wees vooral voorzichtig bij de toepassing van concealer in de lip gebied, echter, als het kan interfereren met lippenstift!

Zodra de concealer is toegepast, moet u volgen met uw stichting, oog make-up – en voorzichtig om te voorkomen vervuiling van het concealer met loslopende besprenkelingen van oogschaduw en mascara – en blozen. U krijgt dan wil de make-up set met een dun laagje poeder. (Zie ons verhaal met de titel Het leggen van de juiste basis voor meer informatie.)

Voor die keren dat onder het oog van cirkels zijn vooral donker, kan het noodzakelijk zijn om een ​​extra bedrag van concealer licht toe te passen na de stichting en make-up.

Natuurlijk, elke thema heeft een variatie. Sommige mensen willen hun concealer van toepassing na hun stichting en oog make-up, eerder dan voorheen.

Het geheim is het vinden van de techniek die het beste werkt voor jou!

Wanneer een concealer is niet genoeg!

Als het gaat om puistjes, niemand wil om de situatie te verergeren door verstopping hun poriën. In dergelijke gevallen te overwegen met behulp van een op water gebaseerde concealer met een ingebouwde acnemedicijn – of probeer deze kneepjes van het vak gebruikt door veel van 's werelds top make-up artiesten. Ze zijn gegarandeerd te maken velen een smet verdwijnen!