Der findes mange næringsstoffer baseret kosttilskud disse dage. Som videnskab fangster op med naturen finder vi nye kraftfulde egenskaber i de naturlige ting rundt omkring os. Faktisk har fødevarer og næringsstoffer været brugt over hele kloden henblik på healing og self forbedring i tusinder af år. Mange mennesker og faktisk hele civilisationen har påberåbt dem udelukkende.

Og det gode er, at kosttilskud baseret på naturlige ingredienser ikke behøver en recept og er normalt bivirkning gratis. Når du køber kosttilskud til at hjælpe dig med at nå dine mål, er det altid godt at se nogle kliniske undersøgelser på ingredienserne, til at vise de er effektive.

Der er store mængder af vægt tab produkter som piller og kosttilskud er på markedet. Men, faktum er, alle af dem ikke er effektive. Virksomheder gør masser af løfter med produkter, men hvad der rent faktisk virker for dig? Det er tid til at ændre dit produkt og pluk Meratol vægttab pille. Der er ingen ethvert produkt, der er så effektiv som Meratol, Meratol brænder din ekstra fedt og vendes i slim måde, kan ikke tro.

Klik her for at købe Meratol fra officielle hjemmeside

Fordelene ved Meratol:

 • Øge stofskiftet
 • Øge energi
 • Øge opmærksomhed og årvågenhed
 • Reducere træthed
 • Blok kulhydratindtagelse
 • Reducere mad cravings
 • Reducere kalorieindtag
 • Brænde kalorier

Hvad er Meratol?

Meratol er et kosttilskud, der indeholder capsicum (chili), figenkaktus, brun alger og koffein. Det er blevet udviklet til at komplimentere en normal afbalanceret kost. Det kan bidrage til at øge opmærksomhed og årvågenhed, som alle er nyttige, når du har et mål! Det understøtter ydeevne og kapacitet, motion udholdenhed. Meratol ™ kan også hjælpe øge eliminering og støtter kroppen samtidig opretholde en sund regime.

Klik her for at købe Meratol fra officielle hjemmeside

Her er nogle kliniske undersøgelser fandt jeg på Meratol…

Kaktus-Nea ™ vanddrivende effekt hos kvinder viser væskeophobning.

 • Meget positive resultater på en normal population (BMI mellem 20 & 25):
 • Progressive induktion af kroppen vand massetabet (tilknyttet den vanddrivende effekt allerede fremhævet i undersøgelsen, in vivo rotte)
 • Begrænsning af fedt masse gevinst
 • Hjælp til vægtkontrol / moderat vægttab
 • Ingen side indvirkning på blodtrykket
 • Bevarede mineral balance

En særlig modtagelig population bekræfter vægt MANAGEMENT & trivsel potentiale af ingrediens kaktus-Nea ™

Disse resultater tyder på, at kaktus-Nea ™ kan have en gavnlig effekt på en slags cellulite (fedt, vandig eller blandet cellulite)…

For eksempel, betydelig effekten af kaktus-Nea ™ observeret på ankel omkreds reduktion er at være forbundet med vandig cellulite .

ID-Alg ™ s vægtkontrol effekt på overvægtige kvinder

Dette er det første kliniske studie designet til at evaluere vægt management egenskaber af ID-alG ™ (en brunalger ekstrakt) på menneskelige.

De foreløbige resultater på rotter var allerede meget positive: de understregede, at ID-alG ™ var i stand til at reducere den negative virkning af en hypercaloric kost på kroppen vægt og kroppen fedt vinde.

Denne kliniske undersøgelse var designet til at bekræfte disse resultater på menneskelige. At være en første kliniske undersøgelse, optagelse kriterier tilladt en bred vifte af BMI: fra 28-39.

Som en konklusion, vi kan sige, at denne undersøgelse var vellykket og giver mulighed for at bekræfte den fulde rækkevægtkontrol egenskaber af ID-alG ™: vægtkontrol, nedsættelse af fedt oplagring / kroppen fedtmasse, kalorieindtag styre uden frustration eller livsstil ændring…

Derudover ingen bivirkning og ingen hændelse var rapporteret, som repræsenterer en væsentlig fordel for ID-alG ™ som en effektiv vægtkontrol ingrediens.

Klik her for at købe Meratol fra officielle hjemmeside

Capsaicinoids og rød peber

Kulhydrat oxidation var signifikant højere og lipid oxidation betydeligt lavere i de røde chili kost end i kontrol kost.

Tilsætning af rød peber steg betydeligt lipid oxidation i HF måltid, mens det samme faldt betydeligt kulhydrat oxidation i HC måltider. Ovenstående har vist, at rød peber øger både kost induceret termogenese og lipid oxidation.

Klik her for at købe Meratol fra officielle hjemmeside