Det finns många näringsämnen baserat kosttillskott tillgängliga dessa dagar. Som vetenskap fångar upp med naturen finner vi nya kraftfulla egenskaper i de naturliga sakerna runt omkring oss. I själva verket har livsmedel och näringsämnen använts över hela världen för helande och self förbättring i tusentals år. Många människor och faktiskt hela civilisationen har åberopat dem uteslutande.

Och det är bra att kosttillskott baserade på naturliga ingredienser behöver inte ett recept och är oftast bieffekt fri. När du köper ett kosttillskott som hjälper dig att nå dina mål, är det alltid bra att se några kliniska studier på ingredienser, för att visa att de är effektiva.

Det finns ett stort antal vikt förlust produkter som piller och kosttillskott är på marknaden. Men det är alla av dem är inte effektiva. Företag gör massor av löften med produkter men vad som faktiskt fungerar för dig? Det är dags att ändra din produkt och plockning Meratol vikt förlust piller. Det finns inte någon produkt som är så effektiva som Meratol, Meratol bränner din extra fett och vända dig smal sätt, kan inte tro.

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

Fördelarna med Meratol:

 • Öka ämnesomsättningen
 • Öka energi
 • Öka uppmärksamhet och vakenhet
 • Minska trötthet
 • Block kolhydratintag
 • Minska mat cravings
 • Minska kaloriintaget
 • Bränna kalorier

Vad är Meratol?

Meratol är ett kosttillskott som innehåller capsicum (chili), fikonkaktus, bruna alger och koffein. Det har utvecklats för att komplettera en normal balanserad kost. Det kan bidra till ökad uppmärksamhet och vakenhet, vilka alla är användbara när du har ett mål! Den stöder prestanda och kapacitet, öva uthållighet. Meratol ™ hjälper också öka eliminering och stödja kroppen samtidigt som man bibehåller en hälsosam regim.

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

Här är några kliniska studier som jag hittade på Meratol…

Cacti-Nea ™ urindrivande effekt hos kvinnor visar vätskeansamling.

 • Mycket positiva resultat på en normal population (BMI mellan 20 & 25):
 • Progressiv induktion av kroppen vattenförlust (länkad till den diuretiska effekten som redan belysts i in vivo råtta studien)
 • Begränsning av fett massa vinst
 • Hjälp för viktkontroll / måttlig viktminskning
 • Ingen sida effekt på blodtryck
 • Bevarade mineral balans

En särskilt mottaglig population bekräftar den vikt MANAGEMENT & välbefinnande potentialen i ingrediensen Cacti-Nea ™

Dessa resultat tyder på att Cacti-Nea ™ kan ha en gynnsam effekt på någon form av celluliter (fett, vattenlösning eller blandade celluliter)…

Exempelvis betydande effekten av kaktusar-Nea ™ observerats på fotled omkrets minskning är att vara kopplade till vattenhaltigt celluliter .

ID-Alg ™ s viktkontroll effekt på överviktiga kvinnor

Detta är den första kliniska studien för att utvärdera vikt management egenskaper ID-alG ™ (en brun algextrakt) på mänskliga.

De preliminära resultaten på råttor redan var mycket positivt: de markerade att ID-alG ™ kunde minska den negativa effekten av en hypercaloric kost på kropp vikt och fett vinst.

Denna kliniska studie var avsedd att bekräfta dessa resultat på mänskliga. Integration sökvillkor tillåts en första klinisk studie, ett brett utbud av BMI: från 28 till 39.

Som en slutsats kan vi säga att denna studie var framgångsrika och kan bekräfta hela skalan avviktkontroll egenskaperna för ID-alG ™: viktkontroll, minskning av fett lagring / kroppen fettmassa, kaloriintaget kontroll utan frustration eller livsstil ändringar…

Dessutom rapporterades ingen biverkan och inga ogynnsamma omständigheter, som utgör en viktig fördel för ID-alG ™ som ingrediens effektiv viktkontroll.

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

Capsaicinoids och röd paprika

Kolhydrat oxidation var betydligt högre och lipid oxidation betydligt lägre i den röda pepparen kost än i kontroll kosten.

Tillägg av röd paprika ökade betydligt lipid oxidation i HF måltiden medan samma minskade väsentligt kolhydrater oxidation i HC måltider. Ovanstående resultat har visat att röd paprika ökar både kost inducerad thermogenesis och lipid oxidation.

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida