Kaj je kril olje?

Krila so majhne kozica podobnih morskih rakov, ki pripadajo rodu Euphausia. Določene vrste, Antarktični kril (Euphausia superba), se uporablja za izdelavo kril olje, ki je nedavno dokazala, da je boljši v vsebnost hranil v primerjavi z ribjega olja, v mnogih pogledih.

Od kod pride kril olje?

Kot že ime pove, je mogoče najti Antarktični kril v Antarktičnega oceana, znan tudi kot južni Ocean. To je v oceanu, ki obkrožajo Antarktiko in kril tega območja so požeta za proizvodnjo kril nafte, kot tudi za uporabo v ribogojstvu.

Kril olje koristi

Obstajajo tri glavne hranilne sestavine, kril olje. Tako kot ribje olje, kril olje vsebuje visoko stopnjo omega 3 maščobnih kislin. Zato kakršne koli koristi ribjega olja, velja tudi za krila olje. Vendar, kril olje vsebuje tudi komponente odsotne iz ribjega olja, vključno s fosfolipidi omega 3, kot tudi vrsta antioksidant, znano kot astaxanthin.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Kril olje koristi za Bodybuilding

Omega 3 maščobne kisline so bile določene za koristno za bodybuilding zaradi anaboličnim lastnosti in potencial za povečanje mišične moči. Več podrobnosti najdete v našem članku Omega 3 koristi za Bodybuilding. Omega 3 let imajo tudi protivnetne učinke, ki je koristna za obnovo in skupno podporo.

Kril olje koristi kot antioksidant

Antioksidanti so koristno iz več razlogov, vključno z morebitno pospešitev obnavljanje in izboljšanje splošnega zdravja.

Kril olje koristi za splošno zdravje

Ni dokazov, ki kažejo, kril olje je boljše od ribje olje, ko gre za izboljšanje splošnega zdravja. Študija je pokazala, da pri enakih ali celo nižjih odmerkih, kril olje je lahko bolje izboljšanje krvnega holesterola, glukoze, trigliceridov in ravni, v primerjavi z ribje olje. To pomeni, da je kril olje je boljše za zdravje srca, in je za boljše zdravljenje bolezni srca in ožilja v primerjavi z ribje olje.

Kril olje koristi za predmenstrualnega sindroma

Predmenstrualnega sindroma ali PMS je stanje povzročeno nekatere ženske v času pred menstruacijo. Zanj je značilna boleče krče in čustveni simptomi. Čeprav ni zdravstveno škodljivo, simptomi lahko zelo hude in lahko nekatere ženske Iznemogao. Študija je pokazala, da krila olje je zelo učinkovito pri zdravljenju PMS, vključno z bolečino in čustveno razburi in njegove učinki so bile boljše, da ekvivalentna doza ribjega olja.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Kril olje negativov & neželeni učinki

En potencialne slaba stran kril olje je njegova cena. Čeprav kril olje lahko bolj učinkovito kot ribje olje, je na splošno bistveno dražje kot enakovredno količino ribjega olja.

Kril je varno za prehrano in na splošno brez resnih stranskih učinkov, če ga jemlje v priporočenih odmerkih. Za razliko od ribje olje, kril olje ponavadi ne povzroča refluks ali druge prebavne težave. Vendar, to so poročali, da lahko povzroči Uljastost kože.

Kril olje priporoča odmerkih in časa sestavina

En gram odmerki kril olje ugotovila je, da je učinkovit za zniževanje holesterola in izboljšanju simptomov PMS. To je priporočena za ta sestavina. Na splošno, kril olje dodatki pridejo v manjših služijo velikosti, v primerjavi z kapsul ribjega olja. Te se lahko vzame ves dan z obroki.

Kril olje dodatki

Kril olje lahko najdemo kot samostojni dodatek v obliki kapsul. Zaradi njene protivnetne učinke, ga najdemo tudi v nekaterih skupnih podporo dodatke. Neptune kril olje (NKO) je patentirana oblika kril olje, ki je pogosto najdemo v top kril olje dopolnila. Je blagovna znamka, ki je bil dobro raziskan in zato je priporočena oblika kril nafte.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani