Mi az a Krill olaj?

A krill egy kis garnéla-szerű tengeri rákok az Euphausia nemhez tartozik. Egy bizonyos faj az Antarktisz krill (Euphausia superba) használják, hogy a krill olaj, amely a közelmúltban bebizonyította, hogy a tápanyag-tartalma, mint a halolaj sok szempontból kiváló.

Honnan jön a Krill olaj?

Mint nevük is sugallja, az Antarktisz krill megtalálható az Antarktisz-óceán, is ismert, mint a Déli-óceán. Ez az óceán Antarktisz körüli, és a krill ezen a területen betakarított krill olaj előállítására, valamint az akvakultúrában történő alkalmazása.

Krill olaj előnyei

Vannak három fő táplálkozási összetevők krill olajat. Halolaj, mint krill olajat tartalmaz magas omega-3 zsírsavak. Ezért minden előnyeit halolaj krill olaj is vonatkozik. Azonban krill olajat is tartalmaz összetevő hiányzik a halolaj omega-3 foszfolipidek, valamint egyfajta antioxidáns ismert Asztaxantinban.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj hivatalos honlapja

Krill olaj előnyei a testépítés

Omega-3 zsírsavak hoztak létre, hogy előnyös a testépítő anabolikus tulajdonságok és növekedésére, izomerő. További részletek találhatók Omega 3 előnyei a testépítés cikkünkben. Omega-3 zsírsavak is van gyulladáscsökkentő hatása, ami előnyös a helyreállítási és a közös támogatása.

Krill olaj előnyeit az antioxidáns

Antioxidánsok kedvezőek, több okból, a potenciálisan felgyorsítja a gyógyulási idő, és javítja az általános egészségi.

Krill olaj előnyei általános egészségügyi

Van bizonyíték arra, hogy a krill olaj felettes-hoz halolaj, amikor az általános egészség javítása. Egy tanulmány megállapította, hogy ha azonos vagy még alacsonyabb dózisban, krill olaj volt képes jobban javítja a vér koleszterin-, vércukor- és triglicerid szintje, mint a halolaj. Ez azt jelenti, hogy a krill olaj jobb, a szív egészségének, és van egy jobb kezelés a szív-és érrendszeri betegségek képest halolaj.

Krill olaj előnyei a premenstruációs szindróma

Premenstruációs szindróma, vagy PMS egy olyan állapot, egyes nők a menstruáció előtti időszakban elszenvedett. Fájdalmas görcsök és érzelmi tünetek jellemzik. Bár nem orvosilag káros, a tünetek nagyon súlyos, és lehet, hogy egyes nők ágyhoz kötött beteg. Egy tanulmány kimutatta, hogy a krill olaj nagyon hatékony kezelésében a PMS, köztük a fájdalom volt, és érzelmi felborítja, és hatásai voltak jobb, hogy egy egyenértékdózis halolaj.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj hivatalos honlapja

Krill olaj negatív & mellékhatások

Egy lehetséges hátránya, hogy a krill olaj az ára. Annak ellenére, hogy lehet, hogy a krill olaj hatékonyabb, mint a halolaj,-a ‘ általában jelentősen drágább, mint az azzal egyenértékű összeg a halolaj.

Krill fogyasztása biztonságos, és általában ingyenes, a súlyos mellékhatások, amennyiben az ajánlott adag. Ellentétben a halolaj krill olajat általában nem okoz a reflux vagy más gyomor-bélrendszeri problémák. Azonban azt jelentette, hogy ez okozhatja a bőr olajosság.

Krill olaj ajánlott adagban és időzítés összetevő

Egy grammos adag krill olajat találtak, hogy hatékony a koleszterinszint csökkentésére, és javítja a PMS tünetek. Ezért ez az ajánlott ez az összetevő. Általában krill olaj-kiegészítők jönnek kisebb szolgáló méretű, mint a halolaj kapszulát. Ezeket be lehet venni étkezés a nap folyamán.

Krill olaj-kiegészítők

Krill olaj kapszula formájában megtalálható önálló kiegészítéseként. A gyulladáscsökkentő hatása miatt is megtalálható néhány közös támogatási kiegészítők. Neptunusz krill olaj (NKO) egyfajta szabadalmaztatott krill olaj, amely gyakran megtalálható a felső krill olaj-kiegészítők. Egy márka, hogy jól tanult, és ezért a javasolt formája a krill olajat.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj hivatalos honlapja