Hvad er Krill olie?

Krill er små rejer-lignende marine krebsdyr, der tilhører Euphausia slægten. En visse arter, antarktiske krill (Euphausia superba), der bruges til at gøre krill olie, der har for nylig vist sig for at være overlegen i næringsindholdet sammenlignet med fiskeolie på mange måder.

Hvor kommer Krill olie fra?

Som navnet antyder, kan antarktiske krill findes i Antarktis, også kendt som det sydlige Ocean. Dette er havet omkring Antarktis, og krill på dette område er høstet for producerer krill olie og til brug i akvakultur.

Krill olie fordele

Der er tre store ernæringsmæssige komponenter til krill olie. Ligesom fiskeolie, krill olie indeholder høje niveauer af omega 3 fedtsyrer. Enhver fordel af fiskeolie gælder derfor også for krill olie. Krill olie indeholder imidlertid også komponenter fraværende fra fiskeolie omega 3 fosfolipider, som en slags antioxidant kendt som astaxanthin.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Krill olie fordele for Bodybuilding

Omega 3 fedtsyrer har konstateret for at være gavnlig for bodybuilding på grund af deres anabolske egenskaber og potentiale til at øge musklens styrke. Flere detaljer kan findes i vores Omega 3 fordele for Bodybuilding artikel. Omega 3s har også anti-inflammatory effects, som er til gavn for nyttiggørelse og fælles støtte.

Krill olie fordele som en Antioxidant

Antioxidanter er gavnlige for mange årsager, herunder potentielt fremskynde inddrivelse gange og forbedring af den generelle sundhed.

Krill olie fordele for General sundhed

Der er grund til at formode, at krill olie er overlegen til fiskeolie, når det drejer sig om forbedring af den generelle sundhed. En undersøgelse fandt, at da givet ved lige eller endog lavere doser, krill olie kunne bedre forbedre blod kolesterol, glucose og triglycerid niveau sammenlignet med fiskeolie. Dette indebærer at krill olie er bedre for hjertet sundhed, og er en bedre behandling af hjerte-kar-sygdomme sammenlignet for at fiske olie.

Krill olie fordele for Præmenstruelt syndrom

Præmenstruelt syndrom eller PMS er en betingelse, som nogle kvinder havde lidt i perioder før deres menstruation. Det er karakteriseret ved smertefulde muskelkramper og en følelsesmæssige symptomer. Selvom det ikke er medicinsk skadelige, symptomer kan være meget alvorlige og kan gøre nogle kvinder sengeliggende. En undersøgelse har vist at krill olie var meget effektiv i behandlingen af PMS, herunder smerte og følelsesmæssige oprørt, og dens virkninger var overlegen som en ækvivalent dosis af fiskeolie.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Krill olie negativer & bivirkninger

En potentiel nedadrettede til krill olie er dens pris. Selvom krill olie kan være mere effektiv end fiskeolie, er det generelt betydeligt dyrere end de tilsvarende beløb af fiskeolie.

Krill er sikkert for forbruget og er generelt fri for alvorlige bivirkninger når taget på anbefalede doser. I modsætning til fiskeolie plejer krill olie ikke at forårsage drikkevandssystemerne eller andre mave problemer. Det er dog blevet rapporteret, at den kan forårsage oiliness af huden.

Anbefalede doser og ingrediens Timing krill-olie

Ét gram doser af krill olie har vist sig for at være effektive til at sænke kolesteroltal og forbedre PMS symptomerne. Dette er derfor den anbefalede for denne ingrediens. Generelt tjener krill olie kosttilskud kommer i mindre størrelser sammenlignet med fisk olie kapsler. Disse kan træffes hele dagen med måltider.

Krill olie kosttilskud

Krill olie kan ses som en enkeltstående supplement i kapsel form. På grund af sin antiinflammatoriske virkninger, kan den også findes i nogle fælles støtte kosttilskud. Neptune krill olie (NKO) er en patenteret form af krill-olie, der er almindeligt forekommende i øverste krill olie kosttilskud. Det er et mærke, der er blevet studeret godt og er derfor anbefalede form af krill olie.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside