Hva er Krillolje?

Krill er små reke-lignende marine krepsdyr som tilhører slekten Euphausia. En bestemt art, antarktiske krillen (Euphausia superba), brukes til å lage Krillolje, som nylig har vist seg for å være overlegen i næringsinnhold sammenlignet med fiskeolje på mange måter.

Hvor kommer Krillolje fra?

Som navnet antyder, kan Antarktisk krill finnes i Antarktis Ocean, også kjent som Sørishavet. Dette er havet rundt Antarktis, og krill i dette området er høstet for produksjon av Krillolje, samt for bruk i akvakultur.

Krill olje fordeler

Det er tre hoveddeler ernæringsmessige Krillolje. Akkurat som fiskeolje, Krillolje inneholder høye nivåer av omega 3-fettsyrer. Derfor, noen fordel av fiskeolje gjelder også for Krillolje. Krillolje inneholder imidlertid også komponenter fraværende fra fiskeolje inkludert omega 3 fosfolipider, i tillegg til en type antioksidant som er kjent som astaxanthin.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Krill olje fordeler for Bodybuilding

Omega 3 fettsyrer er etablert for å være gunstig for Kroppsbygging på grunn av deres anabole egenskaper og potensial til å øke muskelstyrke. Flere detaljer kan bli funnet i vår Omega 3 fordeler for Bodybuilding artikkel. Omega 3 fettsyrer har også anti-inflammatoriske effekter som er gunstig for utvinning og skjøt oppbacking.

Krill olje fordelene som en antioksidant

Antioksidanter er gunstig for mange grunner, inkludert potensielt påskynde utvinning ganger og forbedre generell helse.

Krill olje fordeler for generell helse

Det er bevis som tyder på at Krillolje er overlegen fiskeolje når det gjelder å forbedre generell helse. En studie fant at når gitt på lik eller til og med lavere doser, Krillolje klarte å forbedre blod Kolesterol, glukose og triglyserider nivåer i forhold til fiskeolje. Dette innebærer at Krillolje er bedre for hjerte helse, og er en bedre behandling for hjerte-og karsykdommer i forhold til fiskeolje.

Krill olje fordeler for premenstruelt syndrom

Premenstruelt syndrom eller PMS er en tilstand som er påført noen kvinner i perioder før menstruasjon sine. Det er preget av smertefulle kramper og en emosjonelle symptomer. Selv om det ikke er medisinsk skadelig, symptomer kan være svært alvorlig og kan gjøre noen kvinner sengeliggende. En studie har vist at Krillolje, var meget effektiv i behandlingen av PMS, inkludert smerte og emosjonell uro, og dens effekter var bedre enn i en tilsvarende dose av fiskeolje.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Krill olje negativer & bivirkninger

En muligheter downside å Krillolje er dens pris. Selv om Krillolje kan være mer effektiv enn fiskeolje, er det generelt betydelig dyrere enn tilsvarende beløp av fiskeolje.

Krill er trygt for forbruk og er vanligvis gratis fra alvorlige bivirkninger når de er tatt ved anbefalte doser. I motsetning til fiskeolje, Krillolje har en tendens til ikke å forårsake reflux eller andre gastrointestinal problemer. Det har imidlertid blitt rapportert at det kan føre oiliness av huden.

Krillolje anbefalt doser og tidspunkt for ingrediensen

Ett gram doser av Krillolje har blitt funnet for å være effektive for å senke kolesterol og forbedre PMS-symptomer. Dette er derfor anbefales for denne ingrediensen. Generelt, serverer Krillolje kosttilskudd kommer i mindre størrelser i forhold til fisken olje capsules. Disse kan være tatt hele dagen med måltider.

Krill olje kosttilskudd

Krillolje kan bli funnet som et frittstående supplement i kapselform. På grunn av sin anti-inflammatoriske effekter, kan det også bli funnet i noen felles støtte kosttilskudd. Neptune Krillolje (NKO) er en patentert form av Krillolje som er ofte funnet i øverste krill olje kosttilskudd. Det er et merke som har blitt godt undersøkt og er derfor den anbefalte formen av Krillolje.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside